Lidi jsme zase mimo topic a dostaneme vyhubováno.......Navrhuji vytvořit místnost Flanker versus jarla....něco vy stylu starých dobrých filmů ninja versus mafie...
Už jednou jsem na ní použil Apage, Satanas, ale jen se mi čarodějnice vysmála - asi začnu nosit růženec a v čutoře svěcenou vodu, ale nevím, jak bych ji mohl uplatnit v internetové diskusi... :-)
Hojně tím polévejte klávesnici i monitor - ohromně to pomáhá :-p
Vzpomínáte si na krásný Regisův proslov u slavnostní tabule ? "Stříbro a česnek jsou pro upíry naprosto smrtící" podávaje si do úst další sousto stříbrnou vidličkou "A to jehněčí na česneku je skutečně lahodné." :-D
Chmur má pravdu, nic chytrohorákyňského (ustojená/neustrojená), pořád jsem trochu gentlemoun a nežádal bych dámu o kompromitující fotogalerii v nedbalkách.
Podezíráš mne neprávem. Už jsme si vyjasnili, že na kraječky nejsem a holá nahota je nenápaditá, krom toho to znám zpaměti. :) Ale jak dokáže ženská zaujmout na veřejnosti, to je to oč tu běží.
No, dle mý zkušenosti si ženský vzájemně nejvíc obdivujou róbu, kterou považuju za zgruntu ošklivou a potlačující ty správný tvary. Takže spíš co zaujme nás muže.
Jo to je trapné a neupřímné, jenže ode mne by se dočkaly spíš "Vypadáš hrozně, mazej se převlíknout" než že jim to pochválím :-)) Tuhle ženskou vlastnost jsem nikdy nepochopila - jako by atraktivita ženy byla v "kráse" :-))
It’s just fantastic. I love it. I’m a big fan of HBO, a really big fan. I’d work with them at the drop of a hat, anytime, because they think big and invest in development and they invest in production and they really stick to their tagline "It's not TV, it's HBO".
Lituji herce, co získají svoji velkou životní roli v seriálu a ten je po pár dílech zrušen. V jiném seriálu je už do vedoucí role neobsadí, herců je dost...
Komentáře
Vzpomínáte si na krásný Regisův proslov u slavnostní tabule ? "Stříbro a česnek jsou pro upíry naprosto smrtící" podávaje si do úst další sousto stříbrnou vidličkou "A to jehněčí na česneku je skutečně lahodné." :-D
To je kus ženské.