Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...

1234568»

Komentáře

• Stanis??? jeho brat si zabral trón nasilim, tak Stanis nemá nárok...no veď najprv by ti utal končeky prstov a potom by ti dal pár titulov, aby si mu služil :)) skvela predstava
  • A nevzali si snad Targaryeni trůn násilím předtím? :)))
    Král je důsledku stejně ten, koho za něj ostatní akceptujou. Takovýho Eduarda IV. v Anglii taky prohlásil králem králotvůrce Warwick, ačkoli slabomyslný král Jindřich VI. ještě žil.
  • Přesně, po uchvácení trůnu ztrácí bývalý rod jakýkoli nárok. Je to jejich problém, že si ho nechali vzít...
    P.S. - Kingmaker je má oblíbená historická postava. Je z něj taky patrná inspirace GRRM (Kingmaker vs. Kingslayer apod.)
  • Král je důsledku stejně ten, koho za něj ostatní akceptujou.
    V tom případě byl Stannis odpočátku odepsanej.
  • Když ti bude před domem stát kohorta obrněnců, ještě rád akceptuješ i takového jako Stannis :-)
  • no dobre, to beriem...ale tak sa mali zbavit vsetkych dedicov, co by si v buducnosti mohli narokovat kralovstvo znova pre seba. Co sa aj stalo :-) uz aby boli draky boja schopné a vyrazili si vziat tron spet
  • jasně, máš pravdu. Všichni ti sežraní a spláení budou celý šťastný, že šly do věčnejch lovišť pod praporem Daenerys a budou vesele trávený ve svobodný zemi. :))
  • Pro obyčejného vojáka je jedno, jestli zemře dračím ohněm nebo kopím. A za Daenerys se umírá stejně bolestivě jako za Stannise.
  • No, ono nejde jen o toho vojáka. Když drak vychrlí oheň, ten se už neptá na rozdíl kombatant/nonkombatant. Nehledě na to, co všechno sežere... A jak moc se dá ovládat... A kým...
  • Těch scénářů s draky je mnoho. Možná zachrání svět, možná je Dany obětuje protože se stanou neovladatelní, možná spálí celé západozemí...
  • To ano, a obávám se, že nakonec to nebude tak úplně ani jeden z nich.
  • Taky myslím, že sága neskončí tím, že na trůnu bude sedět silný a spravedlivý vládce a navíc někdo, koho tam fanoušci chtějí.
  • Posadí sa tam polomŕtva Catelyn :)
  • K původnímu tématu diskuse:

1. Ygritte
    2. Aša
    3. Melissandra

Život bez rizika není život... :)
  • Život bez údu taky...
  • Varys by s tebou Flankere jistě nesouhlasil...
  • Varyse ať ošoustaj Jiní :)
  • To bylo od tebe zlé. Mám Varyse celkem rád. Co tě vede k tak nemilosrdné reakci..?:-)
  • Varys tvrdí, že slouží říší a já mu věřím.
  • Pouhý slovní obrat. Vy taky berete všechno vážně :) I já Varyse docela beru. Leč život jako eunuch si teda představit nedovedu.
  • Fascinuje mě evoluce tohohle tématu k o tématu kdo má rád toho kastráta.
    Nevím jestli to tu někdo někdy v posledních letech říkal ale 100% u mě Val, Dany je moc namyšlená, Cersei dá i bráchovi, Sansa je moc mladá a naivní... Prostě jednoduše Val je nejlepší volbou protože o ní vím málo a asi nebude taková jako ty ze slunečních krajin. viz. (Oh sličný ser Loras si k nám kráčí na koni asi mě chytnou mdloby VIDÍTE TO on se na mě usmál!! Ser Loras se na mě usmál!!)
  • Život lidský, žitý bez údu?
    Šel bych si to hodit na půdu...

Ale nic proti Varysovi. Kdyby naslouchal. Jakože naslouchá...
  • Jenže aby si někdo získal Val musel by bejt tvrdej jak zeď a divokej jak oheň. O Val toho moc nevím, jen to že je krásná,....což je dobrá devíza :-)
  • A pokouší se utíkat.
  • Věřím v sílu taktiky takže pokud by za to stála tak asi zapálím věž poplach zmatek štastná a vlhká Melisandra...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi