Hra o Trůny - Comic-Con 2011

comic con

Hra o Trůny se dle očekávání objevila i na jednom z největších světových conů, ne li největším a sice na Comic Conu v San Diegu, kde se objevili mimo jiné sám Goerge, David a Dan, a několik herců.
Během panelu padlo spousta zajímavých informací, historek a všichni se dobře bavili.

Zde je kompletní záznam:
1. část -

2. část -

3. část -

4. část -

5. část -

Komentáře

• Tak co na to říkáte? Potěšilo mě, že se na DVD objeví nahrávky z konkurzů všech (nejspíše hlavních) postav. Doufám, že se dočkáme i dalších zajímavých bonusů. Jinak ten panel byl super, jen škoda, že Jasona už v dalších sériích neuvidíme, je to borec :-D
  • kedy bude DVD?
  • Podle dřívějších informací někdy se startem druhý série.
  • inak peter dinklage sa tam veľmi nebavil. snáď iba unavený, snáď netrpí syndrómom z "V Brugách"
  • taky mi připadalo, že on jediný se tam moc nebavil. Ale těžko říct, mohl být unavený, po prohýřené noci :-D, nebo prostě není povahou tak veselý člověk. Později už se i připojoval k různým legráckám a byl trochu živější.
  • Čirou náhodou by se vám někdy časem nechtělo ty videa otitulkovat, že?
  • Líbí se mi tahle fotka. Mládenci tak krásně pózují a ona jim to kazí tím, že se kření úplně jiným směrem :o))
  • Královnu bych v ní vážně nepoznal...
  • Jj, s tmavými vlasy vypadá úplně jinak. Já tam málem nepoznala ani Momou.
  • Ten mi v tom videu připomínal spíš Hůlku než Droga :))
  • Že jo :o))
    Zato Coster-Waldau a nebo Benioff vypadají pořád stejně (už jsem říkala, že by si Benioff mohl v seriálu střihnout nějakou menší roli, že?) :o)
  • Třeba Qohorina Půlrukýho :)
  • Pfff...
    Ale Manceho, třeba. Kdyby to nevyšlo Purefoyovi :o)
  • BTW shrnutí (či spíš dojmy) zde
  • Me: Emilia! I need to ask you something!
    Emilia: What!
    Me: Your phone number! For Winter Is Coming! It’s for Johan! He really wants this!
    Emilia: [laughing] I don’t know…!
    Me: Can we move the “Maybe” to a “Probably?”
    Emilia: Yes! It’s definitely a probably!
    Reaction to Drogo’s death was pretty funny. And someone shouted “Bring him back!”
    George: “Who knows, he may have a twin brother somewhere.”
    Fajne som sa na tom článku zasmial :))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi