Hra o trůny - obsazení

1262729313265

Komentáře

• Sám přesně nevím, info je od http://winter-is-coming.net/2011/07/stannis-and-melisandre-cast/#comment-123302 - tak můžeš prolítnout tu diskuzi, v které je to zmiňováno.

A tady je ještě interview s ní, ale tam zatím nevím, o čem mluví,
  • Na obsazení 2. řady si vzpoměli na moviezone.
  • Pěkné, až na toho prokletého Stannise :-)
  • Jojo, chudák Stannis, ještě věk mu přišijou...
  • Řeknu vám .. ta herečka a překrásná ženská z Tudorovců co vybrali na Margaery .. dovedete si ji někdo vůbec předtavit na svatbě s Joffreyem ..?? :D .. ten syčák malej .. ještě že tam umře ..
    .. mimochodem herečku Melisandry taky dost hltám .. a chválím celkově výběr ..
  • No, Natalie Dormer je oproti knižní Margaery asi dvakrát tak stará, leč sexy byla v Tudorovcích dost.
  • Sakra, teď se k informacím dostávám pozdě, odvčera mi doma nefunguje připojení a technik přijde až zejtra.

Tak postřehy:
    van Houten - v Černý knize byla skvělá, taktéž v Černý smrti. Na Mel jsem si sice představoval trochu jiný masíčko :)), ale je to silný jméno a dobrá herečka.
    Stephen Dillane - toho znám opravdu jen z Johna Adamse, tam byl dobrej
    Liam Cunningham - to je velkej sympaťák, dobrá volba
    Oliver Ford Davies - ten se tam moc neohřeje, doufám, že z toho nebude otrávenej.

• flanker: přesně, je dokonce víc jak 2x starší :D :/ jsem zvědavej, jak bude vypadat jako mladší sestra Lorase .. tomu herci bude něco přes dvacet .. čili alespoň o pět let starší než v knize a minimálně o pět mladší než Natalie ... jsem na ten obraz zvědav .. :)
  • Tak, starší tam jsou celkově všichni.
  • Jasně, ale třeba Maddenovi je 25 a hraje 18-19letýho (v knížce je Robbovi cca 15-16), to neni takovej rozdíl. Margaery je v knížce taky cca 15-16, a herečce je 29, to už je větší rozdíl. Což neznamená, že to musí vadit. Přemysl II. Otakar si taky někdy v 17 bral Markétu Babenberskou, který bylo asi 50.
  • brienne "služebnice" ??? grrr(martin)

jinak ja mam na moviezone a nove clanky se zminkou o GOT smůlu - vždy použiju vyhledávání a vypadne seznam článku - a už 2x jsem tam potkal nový članek, který jsem neznal - ale po prokliku na mě vyskočilo - článek neexistuje... a vyšel o den dva později...
  • Taky že jejich manželství nebylo zrovna šťastné. :-) Ale pokud Natálka dokáže zahrát náctiletou holčinu, tak bych v tom neviděl rozdíl. Koneckonců - ve filmu Poslední křížová výprava hrál Sean Connery taky starýho taťuldu Harrison Fordovi a jejich věkový rozdíl v té době byl jen něco přes 10 let.
  • Náhodou, taková starší ženská by aspoň mohla umět vařit :))

Jsem právě zvědavej, jestli Natálku upravěj na mladší nebo postaršej postavu, teda Margaery :)
  • Třeba z ní udělaj takovej takovej mix Margaery a Olenny a královnu trnů vynechaj...
  • Neeeee...! :-D
  • Olorin rád píchání trny :))
  • Spíš proto, že jsem si představil mix Margaery a Olenny. :-))
  • Parádní video od společnosti Bluebolt, která se starala o efekty první řady. Pěkné srovnání "před a po"
  • To video je vynikající, dám ho do článku, kde si toho snad všimne víc lidí.

Jinak máme novinku v obsazení. Jistý Karl Davis by měl hrát Altona Lannistera. Nemýlíte se, když se ptáte kdo to je. V knife takový není. Asi další změna jako v případně přejmenování Ashy na Yaru. WiC odhaduje, že by mohlo jít o Cleose Freye, společníka Jaimeho - jehož děj se pravděpodobně přesune z 3. knihy do 2. řady seriálu.
  • To se mi nelíbí :o(
  • no je to jen jedna spekulace, možná úplně vedle...
  • Tak jako tak. Buď je to přejmenovaná/pozměněná postava, nebo je to úplně nová postava. Ani nevím co mě štve víc. Čachry s přesuny dějových linek ještě chápu, ale tohle...
  • Já bych se nebál .. Martin nato bude pořád dohlížet .. věřím, že je nenechá to zpackat nebo nějak pokazit ..
  • Četl jsem někde, že Martin teď když dopsal Tanec ještě více spolupracuje a dohlíží na vše kolem seriálu, takže já se nebojím. Prostě jestli někdo prskal u nějakých drobných změn v první sérii (která byla oproti ostatním dílům knihy ještě poměrně lehce "natočitelná"), tak už by se na další série ani raději neměl dívat, protože je jasné, že tak ohromě komplexní příběh se neobejde beze změn. :-D Určitě bude nutné některé postavy "spojit" dohromady, některé odstranit, možná i některé přidat atd, aby vše fungovalo co nejlépe. Seriál prostě není kniha.
    Je sice pravda, že nějakou změnou, i kdyby byla nutná mohou něco pokazit, ale dokud se o tom sami nepřesvědčíme až to poběží, měli bychom ctít presumpci neviny pro D & D a Martina.
    Mimochodem s touto postavou už proběhlo natáčení několika scén a ptáčkové tvrdí, že v jedné ze scén ve které se tato postava objeví, byl tento Alton Lannister zbitý, zaprášený a zkrvavený zavlečen do Robbova velitelského stanu.
  • btw - kde je Léto?
  • Nutnost změn oproti předloze chápu. Vyškrtnutí postav pro zjednodušení děje beru (ostatně, mluvila jsem o tom už před první sérií). Ale přidávat nové postavy, když spoustu (dobrých) musejí škrtnout, to mi vadí. Proto jsem prskala u první série při scénách té zrzavé děvky.

Ještě mě napadlo, jestli Alton Lannister nebude suplovat ty dva zajatce (Lannister a Frey?), které zabili Karstarkové ve vězení.
  • Někde v rozhovoru s GRRM se ptali, jestli mu nevadí změny u postav v seriálu. Zmínil se, že mu vadí, že se zpěvák, kterému byl vytržen jazyk, jmenoval Marilion (protože s ním jsou jiné plány) a taky že zabili toho Dothraka Maga (jak mu Drogo podřízl krk v souboji), který v knihách ještě žije. Má s ním plány v šesté knize
    Takže úplnou kontrolu nad tím neměl a možná si už dá větší pozor. :-)
  • Tak s tím Magem by to neměl být problém, tak daleko se seriál nedostane a co se týče knihy, bud může martin v šestce jednoduše jet podle jeho plánu a nechat tam Maga, nebo k tomu použije jiného Dothraka, ta jeho role byla doposud tak malá, že už si ji ani skoro nevybavuji, takže malá změna by pravděpodobně nevadila. Záleží o co konkrétně jde , předpokládám, že Mago bude v šestce v tom khalasaru, který objevil Dany na konci Tance.
  • BTW z Danyinejch kapitol z dřívějších knih si některý věci nepamatuju, páč když jsem čet knihy podruhý potřetí, tak sjem její kapitoly většinou vynechával, ten khal Jhaqo už se tam dřív objevil?
  • V Tanci připomínají, že to byli koové (i Mago) a po Drogově smrti založili vlatní khalasary.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi