Dá se tu někde nastavit posílání upozornění na nové zprávy v diskusi? Bych se rád někdy přidal, ale jestli se tu termíny domlouvají pořád takhle těsně před, tak to abych sem koukal každou chvíli.
To jsem bohužel ještě nezrealizoval. Jindy plánujeme víc dopředu, tohle bylo pravda hodně narychlo, možná až moc a proto to nedopadlo :-) Ale budu na tebe myslet a když tak napíšu zprávu, o té by ti mělo přijít oznámení na mail.
No ja mám voľno od pondelka až do štvrtka, takže viem sa prispôsobiť vrámci tejtko škály :). Utorok vyhovuje. Ale chcel by som zahrať ASoS, keďže po prečítaní pravidiel som zistil, že tú hru, ktorú sme hrali predtým, sme nehrali tak celkom presne podľa nich.
těch 16.30? Můžu klidně i dřív, takže spíš řekněte vy
já myslel, že se hraje ta Bouře, tedy 4 lidi - takže dáme klasiku? V tom případě zkusím pozvat ještě Lubose, který se tu hlásil. A pravidla rád nechám aqwartymu, ale budu poslouchat a neprokecam to se Zapperem :-)
Čtvrtek 16:30 bych dával (doufám, že se to nepotáhne až tak dlouho, potřeboval bych pak někde být nejpozději tak v ~22:00). Takže, kam mám dojít a jak vás poznám? A ještě jedna věc, jak řešíte diplomacii (mluvení u stolu/posílání lístečků/odchod od stolu)?
Komentáře
Aqwa: Ty domýšľavec :), Alek ich bude vysvetľovať nie z môjho rozmaru, ale pretože má ešte stále v nich medzery.
ad pravidla - taky se mi líbilo, jak ti to šlo - i když já moc neposliuchal, proto asi ty mezery :-)
Takže můžeme rovnou začít plánovat příští týden - co v úterý? Začátek pro jistotu v 17 hod.?
Btw, máte někdo číslo na Zappera? Já ho někde měl, ale nemůžu ho najít... Kdyžtak mi ho dejte do PMky, písnu mu, kdyby náhodou newel kolem webu.
Jinak má výzva na to úterý platí.
já myslel, že se hraje ta Bouře, tedy 4 lidi - takže dáme klasiku? V tom případě zkusím pozvat ještě Lubose, který se tu hlásil. A pravidla rád nechám aqwartymu, ale budu poslouchat a neprokecam to se Zapperem :-)
Zapper: sorry, že kazím plány, ale na ASoS ještě určitě dojde ;)
A kdyz se ASoS odsune na nekdy jindy, vubec se zlobit nebudu:D