Hra o trůny - obsazení

1282931333465

Komentáře

• Nene, Cressena už máme, to je Oliver Ford Davies.

S tím seveřanem je to blízko, tohle je pravý seveřan. Jeho otec byl koneckonců v Noční hlídce.
  • Aha, zapomněla jsem zalistovat na další stránku. Takže Kraster?
  • Trefa.

A taky byl prý obsazen Dontos, ale tam se zatím neví jméno. Každopádně Sansa má svého Floriana (a její představitelka má svého Biebra :-)
  • Aha, jméno představitele Dontose nezveřejnili, aby se ženy nemohly těšit, kdo že to vyjde na králově turnaji dole bez...
  • Alek - WTF? To jako Justin Bieber?!

flanker - LOL, tak na tohle jsem dokonce zapomněla :o)))
  • na krastera je príliš sympatický, no ale maskéry snáď urobia svoje...
  • Nevada: No je do něj asi udělaná, právě ho retweetovala, tak mě to napadlo :-)
  • OMG, ale je ještě mladá, snad z toho vyroste :o))
    (a připomnělo mi to jeden vtip, viz příslušné vlákno)
  • Ona je na tweteru? Pod jakým jménem (Sophia Turner)?

edit: Tak nic, nebyl jsem tam už tak dlouho, že jsem zapomněl heslo :D
  • Tak to vypadá, že jednu z rolí ve druhé sérii získala Oona Chaplin, vnučka Charlieho Chaplina!! Sice neznám její herecké schopnosti a asi bude mít spíše menší roli, ale i tak je to dost velká zajímavost :)

Mimochodem jsem se zasmál při čtení jednoho z příspěvků, kde se spekuluje koho by mohla hrát :-D

"I think I have it! I think I know who Oona is cast as! She’s clearly going to be Ros’s long lost sister, Rochelle. Season 2 is going to feature a whole new subplot secretly entitled “Rochelle, Rochelle: A young girl’s strange, erotic journey from Hornwood to Hellholt”. It is known."
  • Tak Chaplinka by měla hrát Jeyne. ALe jakou Jeyne už HBO neřeklo :-) Poole? No asi spíš Westerling.
  • někoho z jihu určitě.
  • Skoro jsem se chtěl zeptat, jestli to není spíš pravnučka, ale jak jsem koukal, Geraldine si dal s mateřstvím poměrně načas.

Teda hezká holka to je, ale Jeyne (dle věku je asi jasný kterou) jsem si představoval poněkud jemnější.

Jeyne
  • Pripomina mi serialovou tyrionovu děvku.
  • To už mě taky napadlo, že je hodně podobná Sibel Kekilli. Typově by mi spíš seděla na někoho z jihu (třeba Arianne nebo některý y písečných hadů, případně Doreah. A naopak představitelka Doreah Roxanne McKee by se zase víc hodila na Jeyne.
  • A boky na rození dětí taky moc nemá, řekla by Catelyn :-D
  • Jeyne Poole snad ne. Proč by ji tam uváděli, když ji vynechali už v první sérii, kde se taky objevila naposled? Takže Westerling, no, čekala jsem nějakou roztomilejší - chudák Robb :o)
  • Tak ještě nevíme, co z ní udelají. Třeba zmíněná Roxanne Mckee na mě před seriálem působila jako děsná dračice (hodně nesympatická) a v seriálu je vše jinak.
  • Já jí předtím neznal, takže jsem soudil jen na základě seriálu, kde mi přišla taková křehká a zranitelná. Dračice? To by mohlo vyhovovat chmurovi, ten pro ně má slabost :))
  • Jestli bude hrát Robbovu lásku tak fajn. Nevím proč, ale nikdy jsem neměl při čtení nějakou jasnou představu té Jeyne Westerling. Spíše se o ní mluvilo, mihla se tam párkrát na moment. Tady bude mít větší prostor než v knize. Podle ohlasů prý umí hrát dobře, je to pěkná holka, takže spokojenost.
  • Ehm, mládenci. Jsme v seriálové sekci. Nechte taky něco k divákům.
  • Prý byla docela hezká, ale jak podotkl Jaime, tak za ztrátu života a království rozhodně nestála. :-)

sry Nevado, neuvědomil jsem si to. :)
  • flanker: si jí vygoogluj, samý hot fotky, který já osobně moc nemusim, zato jako Doreah je nádherná, u mě zatím předčí i Dany :-)

ad Jeyne: no já jí měl zafixovanou jako tu od Amoky, taková hezká obyčejná srdečná holčina, ne přímo oslnivě krásná:
    Jeyne
  • No Jeyne od amoky by se k seriálovému Robbovi řekl bych velmi hodila. On je skvělej mladej vůdce, ale jak top model by asi taky neprorazil .. :-)
  • Alek: A co myslíš, že jsem dělal, když jsem tu holky porovnával :)))

S touobyčejností to je věc vkusu, třeba Cat jí vnímala jako hezkou dívku, jako tuctovku jí bral Jaime. Vkus někoho, kdo klátí ségru, pro mě neni moc směroplatnej :))
  • Jaimemu nutno přiznat, že klátil zároveň taky jednu z nejkrásnějších žen Západozemí. Jeho měřítko tím bylo nastavené hodně vysoko ;o))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi