kotě Balerion

tohle mi nedá spát, Varys Nedovi v jeho cele před popravou vypráví o targaryenské princezně, které měla černé kotě, kterému říkala Balerion, nikdo neví, co se s ním stalo po Aerysově svržení... předpokládám, že můžeme bezpečně tvrdit, že Balerion je ten velký černý kocour, kterého Arya honí během Syriova výcviku, ne?

Komentáře

• Je to docela dobře možná. Co Ti na tomhle nedá spát? :o)
  • Taky kvůli tomu oka nezamhouřím :)

• Dobrý postreh, hlavne ak si uvedomíme, že miestnosť s kostrami drakov ukázala Aryi práve tá mačka. Určite v tom niečo bude ;D
  • Třeba byla maličká Rhaenys měnič. A teď běhá po přístavišti jako nějaká kočka, a čeká, až přijde statečný princ a vysvobodí ji.
  • Hm, jen jestli to nebyl Syrio/Jaqen!
  • nedá mi to psát, protože mám rád roztomilá koťata a nesnesu pomyšlení na to, že by mu nějaký lannisterský zmetek ublížil :D
  • Ano, malá Rhaenys byla měnič, žije dál v Balerionovi a brzy zabije prince Tommena. (No tak, když jsme Baleriona viděli poprvé, Arya hned vzápětí Tommena povalila. Tommen se kocoura bojí.) Možná jí k tomu pomůže Arya, která použije své měničské schopnosti. To přece dává smysl, ne? :-)
  • nedá mi to psát, protože mám rád roztomilá koťata a nesnesu pomyšlení na to, že by mu nějaký lannisterský zmetek ublížil :D

odpovědět
    No, pokud ti nevadí spoiler z DwD, čti dál. Vůbec nic podstatného nevyzrazuje, ale...Balerion udeří znovu. Tommen mu říká zlá kočka a děsí jeho koťata. A Cersei vzpomene, že jednou poškrábal Joffa

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SpekulaceKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi