:-D jo to jo, stejně jak si ta holka mysli jako buch ví co a pak jí ohodí takovej mrak. A dneska na youtubu jsem nasel malej pokus pračka versus cihla :-D
speedy: nápodobne, ja som to dnes dala už asi 5 krát a stále sa na tom smejem - sa mi páčia tie drobné detaily, čo tam autor vložil pre zažratých fanúšikov - Loras je vlastne ženská, Sansa tancuje so Sandorom, Bran je na otáčacej stoličke na koliečkach...:) Dúfam, že spraví ďalšie. Dobrá scénka je aj (ak to tu náhodou bolo, tak sorry) Littlefinger Tells Stark to Play With Her @$$
A •− absťák B −••• blít až doma C −•−• cíl je výčep D −•• dám jedno E • ex F ••−• fernet píše G −−• grónský rum H •••• hruškovice CH −−−− chvátám k pípám I •• iron J •−−− jabčák bílý K −•− kýbl vín L •−•• likéreček M −− mží z píp N −• návyk O −−− ó, můj líh P •−−• pivní tácek Q −−•− qílím ožrán R •−• rumíček S ••• sud je tu T − té U ••− uchlastán V •••− vodka finská W •−− whiskou plout X −••− k sýru burčák Y −•−− ý, jsem zlámán Z −−•• zlískám se hned
Komentáře
Dobrá scénka je aj (ak to tu náhodou bolo, tak sorry) Littlefinger Tells Stark to Play With Her @$$
B −••• blít až doma
C −•−• cíl je výčep
D −•• dám jedno
E • ex
F ••−• fernet píše
G −−• grónský rum
H •••• hruškovice
CH −−−− chvátám k pípám
I •• iron
J •−−− jabčák bílý
K −•− kýbl vín
L •−•• likéreček