TV seriály

1131416181967

Komentáře

• Bohužel, nejspíš to dopadne jako s mými dalšími maraton plány: Indiana Jonese jsem ještě zkouknul, ale maraton všech Star Wars, Pánů prstenů a teď nejspíš i Her o trůny mě teprve čeká a asi ještě dlouho čekat bude. :-)
  • Já už si dlouho plánuju maraton Vetřelců (1-4), ty jsem viděla hrozně dávno a už si je skoro nepamatuju. Pána prstenů v rozšířené verzi mám za sebou 2x. Indianu Jonese jsem dávala naposled předloni, když jsem byla na dovolené u kamarádky a nevyšlo nám počasí na courání po Praze. Star Wars maraton všech šesti dílů jsem dávala zatím jen jednou. Ale svého času jsem si dávala původní trilogii cca každého čtvrt roku. Viděla jsem ji tak 40x :o)
    Když nad tím tak přemýšlím, tak příští týden bych mohla zase jeden maraton dát - buď ty Vetřelce nebo Bourna.
  • Vetřelčí ságu dělím dvěma. Trojka a Resurrection prostě už nejsou Vetřelci. Jsem zvědavej, co předvede Scott s chystaným Prométheem. Původně to měl bejt prequel, ale nakonec to má bejt samostatnej film.
  • Tak maraton pána prstenů (director's cut) i star wars jsem si dával už minulý rok. Nedávno jsem si dával Indiana Jonese. Star wars si dám příště určitě v HD (když už je v HD i stará trilogie) :). O tom Bournovi taky uvažuju a taky možná Matrix (ale spíš si asi tak po páté zopakuju první díl).
  • V celku jsem viděl jen trologii ToyStory minulý rok. Premiérově, do té doby jsem ani jeden TS neviděl. A první tři filmy twilightu :D Taky premiérově. Z filmů které jsem ještě neviděl a mohl bych shlédnout celou sérii v kuse se nabízí už se mi nabízí jen Doba ledová. Trierova trilogie a severská trilogie Milénium.
  • Kdo chodíte na české warez fóra, nevíte o rapidshare lincích na Pohotovost v češtině 14. - 15. série, prosím? Případně se mi ozvěte do pošty, prosím.
  • Oni to dávali v CZ? Já jsem naposledy chytil nějakou 12 možná 13 sezónu...
  • Jj, a poslední sérii tuším dokonce poměrně nedávno. Já kdysi skončila u 9. a tenkrát jsem kvůli výpadku elektřiny neviděla ani závěr té série. Chodilo to brzy odpoledne a tak jsem si to nahrávala, protože jsem byla tou dobou ještě v práci. Teď to doháním. A vzala jsem to hezky od začátku. Loni na podzim jsem začala prvních 6 sérií, které mám na DVD. Ale neměla jsem moc času, tak mi to trvalo přes půl roku. Po krátké přestávce jsem pokračovala a během měsíce a půl jsem viděla 3 série :o)
  • Já taky kdysi skončil někde kolem 8-9 série. Konec 8. je snad Markův odchod? To bylo jedno z nejsilnějších finále, co jsem zažil. Pak pamatuju ještě 9. - to je snad s těmi díly z Konga...? A pak jsem před pár lety viděl něco z dalších sérií. Poslední kousek pamatuju, jak ten sympaťák přijde o nohy a ta jeho frajerka pochopí svou vinu a odkráčí do nějaké demonstrace. To mohla bejt tak 13. série? V tom případě bych se možná moh taky mrknout po nějakém pokračování...
  • Pamatuješ si to dobře :)
    Mark končí v závěru 8. série a bylo to udělané opravdu perfektně. Devítka končí jak Carter odjede do Konga. Tam se odehrává i začátek 10. řady. Dál jsem to zatím neviděla vůbec.
    Mám linky na rapidshare až do 13. řady, kdybys chtěl. Rapid má momentálně nějakou akci, neomezené stahování.
  • Já vůbec nevim, jestli jsem právě mezi tou 9. a 13. (sorry za spoiler :-) něco viděl. Musím projít souhrny, kdyžtak si o linky písnu.

Tak na warforu vidím 14. sérii v CZ, 15. prý v CZ neni.
  • Mohl bys mi poslat linky na tu 14., prosím? Díky předem.
  • Richard Madden hraje v seriálu Sirens (komedie/drama), který se vysílá od konce června. Trailery vypadají dobře :oD

• Ten druhý je skvelý :D
  • Jo, ten jsem si pouštěla 3x po sobě :o)
  • teď jsem začal sledovat toto:
  • Kdo má rád White Collar, tak zkuste Suits. Není to nic originálního, hodně mi to připomíná právě White Collar z prostředí advokátní kanceláře. To hodnocení na CSFD je přemrštěné, ale i tak je to zábavná podívaná. Ten právník je sympatický syčák. A navíc má skvělou sekretářku, škoda že je tam tak málo. Hlavní šéfku hraje "Zoe" z Firefly.
  • http://www.csfd.cz/film/297642-crimson-petal-and-the-white-the/ Docela zajímavá temná minisérie s prostředí Viktoriánské éry.... I když to pokulhává v jistých okamžicích, tak pro milovníky této doby doporučuji....
  • Začala jsem se dívat na staré Krajní meze a hádejte, co vybrali jako adaptaci pro pilot. Samozřejmě povídku našeho GRRM - Písečníci. Musí to být slušná pocta, vzhledem k tomu, že dobrých sci-fi povídek jsou tisíce.
  • "Nová série Červeného trpaslíka oficiálně potvrzena

Šest nových třicetiminutových epizod ponese označení Red Dwarf X. Natáčet se bude v listopadu, prosinci a lednu. Vysílat v září 2012 na televizi Dave.

Více na oficiálních stránkách reddwarf.co.uk." Převzato s cervenytrpaslik.cz
  • Písečníky mám stáhlé v HD a to podání se mi moc líbí obzvlᚍ B. Bridges v roli Simona
  • No nevím teda, ty dva bonusové díly prý nejsou nic moc.
  • Ty bonusový díly se vůbec nepovedli ... to byl taky nápad zasadit červenýho trpaslíka do seriálu Coronation street ( anglická "Ulice") .

Horší než ty bonusový díly to snad už být nemůže .
  • Mně se libili.... Mám pocit že byli tři...
  • No nebylo to ono. Byla to taková sebevykrádačka. Ono taky po tolika letech plynule navázat není žádná sranda, už třeba jen modernizovaný interiér Trpaslíka se mi hnusil.
  • Já jsem pro, ale bojím se, že už to nebude ono.
  • Zomrel Andy Whitfield, predstaviteľ Spartaca. R.I.P., bol si úžasný :( http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=22830&count=0
  • Requiescat in pace, Spartacus!
  • Z české tvorby mě celkem oslovila Expozitura. Ale chápu, že jde o takový comming out :-), české seriály se obecně považují hrůzy a málokdo se k nim hlásí. Ale já odmítám na csfd dávat "odpad protože Nova".
  • No když se na české seriáli podíváte tak i když pomineme obsah který je často infantilní, až debilní tak jsou stejně špatné už od začátku... Kamera se nezměnila už od 60 let minulého století (ano téměř vše je natočené stejně), strohé herecké výkony, stupidní střih, řežisér si nejspíš odskočil vyzvracet se a celkově se výprava nijak moc nenamáhá. Kostými často (ač nechtěně) pobaví a stupidnost reklam odradí i těch pár posledních diváků kteří by se na to jinak koukli....

EDIT: Ale jinak neříkám že by se neměli dál snažit. Například Lidice byl celkem slušný film až jsem byl překvapen.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi