Pfff .. budem závidieť opálenie :X Ani sa mi na oči neukazuj_! ;D
Tak môžeme dať kľudne FoD, ale to som mal dojem, že je skôr hra pre 3ch ako pre 4roch. Strašne dlho som nehral Osadníkov z Katanu, ale tých tu asi nikto nemá :/
A všem díky za dnešní hru. Změna byla velmi příjemná. Poopravila mi názor na Aleka, potrvrdila názor na Zappera - obojí v tom nejkladnějším slova smyslu ;) Jinak v to vyhrávání musíme Zappera vážně zarazit., jinak s náma nebude chtít hrát. Alek v tom prohrávání klidně může pokračovat... :P
Alek: Ten, kdo musí prosit o úctu, si jí většinou nezaslouží ;) Ale mojí máš za tvorbu webu a jestli ti stačí jenom trocha, tak i za hru ;) A psala jsem, že v tom prohrávání !můžeš! pokračovat. Takže jestli se ti to podaří, tak nemusíš ;)
Zapper: :D:D ale já jsem ho jen poopravila. Za to Alek by mě asi rád popravil....
Komentáře
Všem děkuji za projevenou důvěru ohledně toho, co říkám ;)
Bulharsko jsme nezbořily, i když nechybělo moc ;)
Ani sa mi na oči neukazuj_! ;D
Tak môžeme dať kľudne FoD, ale to som mal dojem, že je skôr hra pre 3ch ako pre 4roch. Strašne dlho som nehral Osadníkov z Katanu, ale tých tu asi nikto nemá :/
a Osadníky vlastním... s rozšířením až pro 6 hráčů
Spravíme také relaxačné posedenie .. či sa Vám to nepozdáva?
U mňa 17:00 vyhovuje.
Předpokládám v Ruspině.
btw: taky jste si všimli, že Awqartymu na nás záleží méně než z 50% ? (A to ještě když se posčítáme...) :P
tak já za chvíli vyrážim.
A všem díky za dnešní hru. Změna byla velmi příjemná. Poopravila mi názor na Aleka, potrvrdila názor na Zappera - obojí v tom nejkladnějším slova smyslu ;)
Jinak v to vyhrávání musíme Zappera vážně zarazit., jinak s náma nebude chtít hrát. Alek v tom prohrávání klidně může pokračovat... :P
Zapper: :D :D ale já jsem ho jen poopravila. Za to Alek by mě asi rád popravil....