Vysvětlení je přitom velmi jednoduché. Sarven má stroj času a zaletěl se podívat, jak to v neděli dopadne. Já jen doufám, že se nepodíval taky do doby, kdy vyjde poslední díl ságy, a teď nám tu nevyspoileruje konec. Kdyžtak to aspoň prosím začerni, dík Sarvene.
Tak tu máme nominace na Zlaté glóby a urodilo se! Je nominován seriál jako takový - největšími soupeři mu budou asi Boardwalk Empire (vyhrálo minule, takže možná hendikep) a Homeland (objev sezóny) - GoT vypadá, že má docela šanci!
Jsem se podíval na prvních 10 dílů Homeland, abych viděl ten zázrak. No, to co bylo v prvních osmi dílech kdyby bylo ve dvou a co bylo v posledních dvou kdyby bylo v osmi, možná by ty ovace měly jistý opodstatnění.
Jsem se podíval na prvních 10 dílů Homeland, abych viděl ten zázrak. No, to co bylo v prvních osmi dílech kdyby bylo ve dvou a co bylo v posledních dvou kdyby bylo v osmi, možná by ty ovace měly jistý opodstatnění.
Homeland je pecka hlavně pro Američany, kteří to vnímají přece jenom trochu jinak. Jinak souhlas, ztrátou času to sice nebylo, ale díly silně kolísaly. Doufám, že Dinklage svojí kategorii vyhraje, moc mu to přeju.
Pokud budou bojovat Trůny proti Homelandu, tak bys vsadila na Homeland, protože se zabývá vážnými věcmi, zatímco GoT je "pouhé fantasy". Díly sice opravdu kolisají až hrůza a první polovina byla moc natažená, ale GoT má zase moc postav a zápletek, aby kromě celku něco vyniklo, třeba herecký výkon.
Thule: nad tím taky přemýšlím. Možná spočítají celkový čas postav na scéně? Nebo to určí tvůrci, které postavy mysleli jako hlavní?
Ben Nevis: Nemyslím, že je to časem, co postava stráví na scéně. Slavnej je příklad Hopkinse, co je v Mlčení jehňátek asi jenom dvacet minut, ale má Oscara za hlavní roli.
Budiž ti za to chvála. Ostatně výskyt na těchto stránkách je známkou jisté vytříbenosti vkusu. Leč musíme přijmout i fakt, že Stmívání má též mnoho čtenářů - totiž čtenářek.
stmívání jsem viděl jeden díl (stejný počet jsem přečetl) neboť mě zaujala účast Christophera Heyrdahla (SG-A, Sanctuary, Hell on Wheels..) ale zjistil jsem že je to naprosto hrozné, taková červená knihovna obohacená, nebo spíš ochuzená o upíry a vlkodlaky. Pokud jde o fantasy tak hlavně GRRM a JRT. ale jinak i triologie Guardians of Time ale to asi tak ve 13 letech časem jsem si začal všímat všech těch nelogičností a už to nebylo ono :(
Tyrionovi fandím, ale... V seriálech to asi bude opravdu Homeland, což je škoda, protože k dokonalosti mu přece jen kus chybí. Jsem zvědavá i na kategorii hereček, kde jsou podle mě největší favoritky Julianna Marguiles a Claire Danes.
Komentáře
prečítal som toto, veľmi zrýchlika a myslel som, že to je hotovo. a to sú iba plány na nedeľu...
http://grrm.livejournal.com/
Držím palce na Best drama.
No a ve vedlejší roli opět září nominace Tyriona.
Doufám, že Dinklage svojí kategorii vyhraje, moc mu to přeju.
Proč? Myslíš že Tyrion v 1. sérii je hlavní role? Já myslim, že tam se vyhoupne až ve druhé řadě.
Thule: nad tím taky přemýšlím. Možná spočítají celkový čas postav na scéně? Nebo to určí tvůrci, které postavy mysleli jako hlavní?
V seriálech to asi bude opravdu Homeland, což je škoda, protože k dokonalosti mu přece jen kus chybí.
Jsem zvědavá i na kategorii hereček, kde jsou podle mě největší favoritky Julianna Marguiles a Claire Danes.