Administrátorství/Moderátorství

24

Komentáře

• A je to! Pat a Mat opět úspěšní. 8)

• Great! Na čokla dobry...:-)

• Že jo! Taky se musím pochválit. Ani Chundeláč by to nesvedl líp. :wink:

Jaké jsou ještě možnosti admina? A jak se liší od moderátora? Je k tomu někde nějaký help, učené pojednání nebo třeba skripta? :lol:

• Help nemam, proto nejste moderatori:-) Nechtel jsem se babrat ve vytvareni novy skupiny Moderatoru, proto jste administratori, ta uz vytvorena byla. IMO moderator nemuze do administracni sekce, asi muze opravdu jen moderovat prispevky. Vy do ty sekce asi muzete (ten odkaz dole), klidne mrknete, ale zmeny bych prosil po dohode, at to pripadne stihnu zazalohovat:-)

Moznosti admina jsou asi takovy, ze nema zadny omezeni, ale o nakejch extra vyhodach nevim...ja jsem admina vyuzil jen pri instalaci a nasledne konfigraci prostredi, a pak k moderovani. Do dalsich veci jsem se radsi nehrabal, jsem rad ze to bezi:-)

• Čili nyní již můžeme směle měnit jména témat atd.

• To neumim ani ja, to jsem vam predtim asi zatajil:-) V administraci jdou zmenit jen jmena tech hlavnich sekci (Spekulace, Preklad atd). Jedina moznost jak zmenit nazev topicu, je asi rozdelit vsechny prispevky do novyho topicu...

• Koukám, že tam je i odkaz s názvem cenzura, to jsem netušil, že tady vládne takový tuhý absolutismus. :wink:

Vidím to tak, že se v administrátorských věcech raději taky hrabat nebudu, koneckonců to ani není můj obor. 8)

• Úplně stačí, že jsi věhlasný odborník na Ice&Fire. 8)

• Ha! Už jsem na to přišel! Abychom přejmenovali téma, musím přejmenovat předmět prvního příspěvku...! :idea:

• Admin má tři hlavy. A víc hlav víc ví. 8)

• Tak sprav tu zprzněnou Sansu. To vypadá easy.

• Hmm. A co takhle opravit i to "by jste"?

• Jdu opravit všechny překlepy v názvech témat. :arrow:

• Čárka a vykřičník. Ať je to víc patetické. 8)

• Šikula. Všechnu slávu přenechávám tobě. Jsem velmi skromný.

• A je to hotovo! Docela by mě zajímalo, jestli se nějak dají přidat smajlíci, respektive tamty značky nahoře, které se zobrazují jako ikonka u názvu každého tématu. Třeba Sansa by si tam zasloužila postavičku (jakože to je téma o postavě) nebo třeba i srdíčko, jakože se to týká mladistvé dívky. :wink: Připadne mi, že ta paleta a kalendář (nebo co to je) tam předtím nebyly a přibyly někdy v poslední době.

• heavy_head wrote:
    Šikula. Všechnu slávu přenechávám tobě. Jsem velmi skromný.

Vaše Administrátorstvo je příliš laskavé. Není pro mne větší cti než vlastníma tlapama manipulovat se Sansou. :P
  • Přidáme hlasování? :D

• Dej se do toho! 8) Můžeme teď přidávat hlasování do všech témat, kde to z nějakého důvodu bylo dříve opomenuto. Není lepšího balzámu pro ego, nežli si zahlasovat. Prostému lidu to dodává zdání vlivnosti. :wink:

• Otevřeš téma na první stránce a u prvního příspěvku dáš "edit" (je to tlačítko vpravo nahoře na tom příspěvku). Otevře se ti okno, kde můžeš měnit text příspěvku, nadpis a takové věci. A pokud je ten příspěvek první, tak tam máš i tu anketu. Takže ji vyplníš, změníš co potřebuješ a dáš "odeslat". Jak prosté, milý Watsone. 8)

• To jsem netušil, že to bude až tak manuálně náročné. :?

• Připadám si jako pán tvorstva. Ty ne? 8)

• Je to úplně stejně náročné jako při vytváření jakékoliv ankety u nového tématu, nebo ne? Tak tedy hlasujme! :P

Taky si připadám jako zlovlk. :twisted:

• Dnes se stalo příliš mnoho zásadních věcí. Asi si dám panáka. 8) Toto je malý krůček pro člověka, ale velký skok pro lidstvo. Smrk. 8)

• Na zdraví, Tvoje Adminstvo! :wink: Baže, baže, malý krůček pro zlovlka, ale velký krok pro smečku.

Noc přichází a moje stráž začíná. Neskončí až do mé smrti. Nepojmu žádnou ženu za manželku, nebudu vlastnit žádné země, nezplodím děti. Nebudu nosit korunu a nezískám si slávu. Budu žít a zemřu na svém stanovišti. Jsem admin v temnotě. Jsem strážce u klávesnice. Jsem oheň, který hoří v internetu, světlo, které přináší fórum, roh, který probouzí uživatele, štít, co střeží říše přispívajících. Svěřuji svůj život a čest Fóru Icefire, pro tuto noc a pro všechny noci, které přijdou."

• Díky, admine. Na Tvoje zdraví, mé již se zachránit nedá.

Nepřesuneme tohle obskurní téma do Informační sekce?

• Alek říkal, že informační sekce je jenom pro nějaká oznámení. Normální uživatelé zakázáno přispívat, aby v sekci nevznikaly diskuse. Tudíž bych tohle téma nechal radši tady.

Jsem zvědavý na reakce ostatních. Těch gratulací, darů, květin, blahopřejných dopisů, jéje...! 8)

• Jo ták. Společenská prestiž, hluboký dojem atd. Je mi to jasné. Chceš si užít svých patnáct minut slávy. To je lidské. :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi