Hra o trůny - obsazení

1333436383965

Komentáře

• Doomsday, Pád do tmy, Psí vojáci, všechny ty filmy měly relativně malý rozpočet ale zato hodně dobrou atmosféru, tak doufejme že mu to vydrží i u seriálu :-)
  • To už som písal do TV Seriálov. Strašná strata, Andy bol sympaťák a ako Spartacus bol dokonalý.
    Sorry, já jsem poslední dny trochu mimo (práce), takže se mi nepřečtené diskuze pěkně hromadí. Souhlas, do novýho Spartaka se mi moc nechce, ale i na ten prequel jsem si nakonec zvyk.
    Sakra - Neil Marshall! Iste, jeho Centurion bola slabota, ale Descent je skvelý horor.
    Stydím se, ale ani jedno neznám - to hodně rychle napravím :-)
  • Jo!!!!!!!!!! Psí vojáci jsou nejlepší horor jakej znám. Úžasná atmosféra, skvělý herci, napětí a hlášky který NIKDY neomrzí. Descent byl trochu slabší ale centurion se mi docela líbil. Zároveň už dvakrát spolupracoval s Liamem Cunninghamem (na centurionovi a psech) a vždycky to fungovalo. jsem opravdu nadšenej že takovýhle režisér se na tom bude podílet. Ale zatim měl vždy k dispozici jen malý rozpočet tak uvidíme aby to nechtěl přehnat ale pokud se bude držet svojí originality tak to nemůže dopadnout špatně.

EDIT: KOho bych ještě mezi režiséry uvítal by byl dlouholetý režisér SG Andy MIkita. a DO role Pyata Preeye herce známého například z X Files Mitch Pillegi
  • mno nvm ale Centurion byl docela dobrej film, nehcapu proc ma tak malo, stejny Doomsday ... takova odpocinkovka, zato Psi vojaci je blbost nejvetsiho kalibru ...:/
  • Amory Lorch... ten herec me na tu roli vubec nesedi to je spíš takovej typ Renegade než krutej vojenskej velitel, kterej se sadismem priblizuje k Gregorovy.
  • TO mě jo takovej člověk kterej nedává nic moc znát a kterej ty sklony k sadismu trochu skrývá ale když se přestane ovládat tak Rholl pomáhej všem kdo ho naštvou. Tak na mě ten herec působí
  • Jinak pro ty kdo to ještě neví, tak Elyas Gabel (Rakharo), který podle mě v té vedlejší roli společně Amritou Achariou (Irri) odvedli skvělou práci, už v seriálu pokračovat nebude. Bude natáčet nějaký větší film. (Nechápu, proč to HBO nemá smluvně ošetřené, s takovou se jim to rozpadne jako domeček s karet, když každý druhý méně známý herec, který díky seriálu zazáří dostane jinou nabídku a odejde.)
    HBO se ale místo přeobsazení jiným hercem rozhodlo vytvořit novou postavu, která převezme jeho úlohu. Což je podle mě dobré řešení, protože už tak je dost, že byli nuceni přeobsadit Horu, když šel natáčet hobita. Podle všeho se bude jmenovat Kovarro a bude jej hrát Steven Cole
    sc
  • Proč proboha vymýšlejí zase nové jméno? Vždyť se ti pitomci motali kolem Daenerys čtyři (v první knize, později tři). To tam nemohli dát dalšího z nich? Třeba s odůvodněním, že Rakharo podlehl nějakému zranění, nemoci, nehodě...
  • A navic pro dej nejsou vcelku vubec duleziti... jen par mongolu co se mota kolem radoby draci kralovny....
  • Jeho jméno nemusí na obrazovce vůbec zaznít.
    Stejně jako když se v první sezóně objevil Barristan, tak jsem si myslela, že je to Tywin. Byl starý, měl zbroj v červené a zlaté barvě... Nebyla jsem jediná, kdo se nechal napálit. :-)
  • jeste jedna vec : Xaro Xhoan Daxos - vim ze je to takovy orientalni jmeno ale rekl bych ze to v knize jsou spise albini nez cernousci
  • Bryndene nebuť rasista :) nebo klidně buť ale ne tak veřejně.....kontaktuj kuk-luks-klan
  • kuk-luks-klan to mě pobavilo :-))
  • Holt, samí luxusní členové, no :)
  • no mě spíš pobavilo to jak zkomolil ten název :-)) Kuk
  • Tak jak se to píše?
  • Ku-klux-klan :)
  • Vypadá dobře. Já jsem si Ygritte v poslední době představoval přibližně jako Kim ze Scotta Pilgrima.
  • pěkné, tak nějak jsem si ji představovala:-) (ty křivé zuby mi prostě na mysl nešly, tak je měla prostě velké:D:D:D)
  • No Fialka je hezčí, co si budem povídat... Sam urval lepší kost :-)
  • Jone, Jone...:)))
  • Nepodceňujte sílu make-upu :D Náhodou je dobře, že ani Cersei není v seriálu žádná nepřirozená krasavice, "jenom" hezká ženská.
  • Mě herečka, co má hrát Ygritte, přijde hezká. Není to sterilní krasavice, ale mě se tyto "jiné, zajímavé" typy líbí víc, než tradiční krásky...
  • pekne je, len som zvedavy ako bude vyzerat ked s nej spravia divoku, strapate vlasy, roztrhane oblecenie a vetvicky vo vlasoch :D
  • Pokud si dobře pamatuju, tak i v knize to ani zdaleka neměla být žádná krasavice, takže je fajn, že do její role neobsadili žádnou umělou modelku. Já myslím, že ta herečka na tu roli sedí. Ale o tom se přesvědčíme až v dubnu :-D
  • fakt je to výzva ako hrom pre scenáristov. toľko nových postáv predstaviť. televízne publikum je pochopiteľne povrchnejšie a rýchlejšie ako knižné, takže urobiť to tak, aby sa ľudia nestratili... uff, fakt to bude chcieť veľký scenáristicky talent.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi