Administrátorství/Moderátorství

13

Komentáře

• To je vlastnost daná do vínku všem živým tvorům. :)

Dokážeš si to představit?

Jeden se zeptá: "Och, kdo to učinil? Kdo rozdělil to téma?"

A druhý odvětí: "To byl ser Léto!"

Jinými slovy: hrajeme hru o trůny a jde nám to. :twisted:

• Anebo:

"Kdo úplně změnil název mého topicu?"

(šeptem) "To byl ser Těžkohlavý, tomu jdi raději z cesty, chlapče." :lol:

• A docela slušně placený, což? Posílal ti Alek tu PM? 8)

• Vidím to v živoucích obrazech přímo před očima. Zuřivé války o název topiců, příspěvky měnící se každým okamžikem, vyděšení uživatelé prchající z hořícího fóra. :twisted:

Střih.

Ser Těžkohlavý stojí nad zmítající se Týnou. "Kam uživatelé ukryli příspěvky? Ankety, nové nápady? Kde jsou další topicy? Kde je lord admin Alek? Kteří z uživatelů mu pomáhali? Kolik přispěvatelů s ním bylo? Kolik adminů, kolik moderátorů, kolik uživatelů? Jak byli vyzbrojeni? Kolik jich bylo připojených? Kolik jich bylo anonymních? Jaké jiné návštěvníky fóra viděli? Kolik? Kdy? Jaké měli avatary? Kam měli v úmyslu přispívat? Kam uživatelé ukryli příspěvky? Ankety, nové nápady? Kde je lord admin Alek? Kolik přispěvatelů s ním bylo?"

• Neposílal. Co v ní bylo? :?:

• Špatná odpověď. :roll: No jen si vzpomeň, co v ní bylo. Ta částka. No víš přece. :wink:

Jinak živoucí obrazy: :lol: :lol: 8)

• Jo, ty myslíš takové ty notičky! No, tak to mi posílal. :wink: Vždyť my to fórum neděláme pro sebe.

A teď pomysli, že to celé dala do pohybu Sansa. Není to děvče úžasné? :lol:

• Ne, myslím, že to byl kozel. To bylo to rudé tlačítko, po kterém se pára vyvalila zpod hrnce. :wink:

Ale ano, to děvče má rozhodně něco do sebe. 8)

• Ach, kozel. Nepochybně ses inspiroval u Šaggy, syna Dolfova. Jak vidno, i z výraziva příslušníků horských klanů se můžeme učit. :) A hned jsi mi připomněl několik skvělých hlášek, které budu muset někdy připsat do příslušného tématu.

Hm, to vskutku má. Dalo by se odpovědět mnoha dvojsmyslnými narážkami, ale já se udržím. 8)

• Prohlížím si teď i fóra na Westeros.org a dost mě fascinuje, že tam mají přes sedm tisíc uživatelů. Jen si to představ, takových lidí, názorů, nápadů, teorií... mít tak tolik uživatelů i tady! :P

• To by se manipulovalo! :twisted: Ehm, co to plácám. To by bylo práce! :evil:

• Tolik ptáčků, tolik intrik, tolik možností! :P

Ale to se nestane, pokud nebude Píseň zpopularizována filmovým zpracováním. A pokud k něčemu takovému dojde, tak fórum v první řadě zaplaví mladé fanynky Orlanda Blooma v roli Lorase Tyrella... úplně stejně, jak to proběhlo v případě PP. :roll:

• Neodvažuji si představit, jaké možnosti by to před námi otevřelo. :twisted:

Ano. Legolas byl důležitá historická postava středověku. Zachránil Středozemi před zničením. A měl špičaté uši. A jezdil po mumakovi na skejtu. Kdo by nechtěl být jako on. :D

• Nikterak nechci snižovat Laegolasovy zásluhy, ale on neměl barevný vous, což ho v mých očích naprosto diskvalifikuje. :wink:

Ale to, že Legolas zní podobně jako Loras je děsivá koincidence! :roll:

• Léto wrote:
    A je to hotovo! Docela by mě zajímalo, jestli se nějak dají přidat smajlíci, respektive tamty značky nahoře, které se zobrazují jako ikonka u názvu každého tématu. Třeba Sansa by si tam zasloužila postavičku (jakože to je téma o postavě) nebo třeba i srdíčko, jakože se to týká mladistvé dívky. :wink: Připadne mi, že ta paleta a kalendář (nebo co to je) tam předtím nebyly a přibyly někdy v poslední době.

Jit by to melo, narazil jsem tam na to nekde v Konfiguraci...

• Orlando bude tou dobou uz moc starej, toho bych se nebal:-) A jinak od toho je prave ta Cenzura...

• No to mi poser na mý holý záda:))) Aleku ty ses snad úplně zbláznil, ne?:)) Já se pár dnů učim na zkoušky, pak přijdu a fórum je v rukách těchhle dvou šašků, to se mi fakt zdá...:)) Víš, jak mam těžkou hlavu z toho, že úplně zvlčí?:))))

• Peter: Neboj, prave jsem prisel, jak vytvorit ty Moderatory, takze z nich udelam moderatory, administrator ma bejt jeden zodpovednej clovek, a tim hodlam nadale zvati svou malickost:-) Tak co, sasci, mam vas vyradit z administratoru, nebo to nejak vyuzijete a mam vas nechat v obou skupinach?

• to Léto: Á, začínají přicházet první upřímné gratulace! Honem, to si nesmíš nechat ujít. :D

Tak vidím, že jsme Aleka našimi nočními plány na ovládnutí světa řádně rozleptali. Nebo že by se jen zalekl sňatku se Sansou? Nevadí, použijeme plán B. 8)

• A teď vážněji: máte někdo nějaký nápad, jak by se dal zvýšit S-Rank našich stránek?

• Peter wrote:
    No to mi poser na mý holý záda:)))

"Slyšel jsi toho muže," řekl Jaime Ilynu Payneovi. "Stáhni si kalhoty." :twisted: (citace z Hostiny pro vrány 2, str.55)

Alek: Dělej jak myslíš, sere. :wink: Já si na svém postavení nijak nezakládám a klidně budu i vrchním točitelem piva, pokud pro mě takovou funkci vymyslíš. Jen aby mě to neomezovalo v mém pracovně-moderátorsko-zlovlčím rozletu. :!:

Těžkohlavý: S-rank je rank u jakého vyhledávače? Tolik se v tom nevyznám. Ale když zadám do Googlu "Píseň ledu a ohně", tak stránky ani fórum nejsou vůbec na první stránce, což by bylo dobré změnit. Nejlépe vytvořením nějakých vzájemně provázaných odkazů. Určitě by stálo za to zaregistrovat stránky v různých vyhledávačích seznamového typu takže Seznam, Centrum, Atlas a tak podobně.

• Právě u Seznamu.

• Aha. Ale funguje to asi na stejném principu jako u Googlu a podobných vyhledávačů. Zkusím na tom ranku nějak zapracovat. :wink:

• heavy_head wrote:
    A teď vážněji: máte někdo nějaký nápad, jak by se dal zvýšit S-Rank našich stránek?

Jednou jsem někde četl, jak se to dá třeba u Googlu "ochcat", abys měl stránky na prvních místech, zkusim to najít...

• heavy_head wrote:
    A teď vážněji: máte někdo nějaký nápad, jak by se dal zvýšit S-Rank našich stránek?

Klidek chlapci, na tom u se pracuje, pred 14 dny nam o tom prednasel odbornik, takze vim jak na to:-) Uz mam rozpracovany novy stranky, ktery by nas mely o hodne soupnout, vidim to tak na jaro...

• To by bylo 8) . Někdo si přečte Hostinu, střelí to na internet a Seznam mu hodí odkaz přímo na naše fórum. To bude uživatelů!

• Já jsem se tedy včera pokoušel přidat Icefire stránky do katalogů, ale třeba u Seznamu nebo Centra se mi to vůbec nepovedlo, nějak jim to přidávání nejelo a hlásilo to chybu. Tak snad příště. Do jisté míry by to pomohlo, kdybychom v těch seznamech byli, nebo ne?

Sám se divím, jak jsem se sem dostal, když nás vyhledávače tak okázale ingnorují. :roll:

Ke kauze Sansa: možná by stálo za to implantovat do fóra ten mod, který umožní přesouvat příspěvky z jednoho tématu do druhého. Určitě to je užitečná věc, která by se mohla ještě nesčetněkrát hodit. :!:

• Léto wrote:
    Ke kauze Sansa: možná by stálo za to implantovat do fóra ten mod, který umožní přesouvat příspěvky z jednoho tématu do druhého. Určitě to je užitečná věc, která by se mohla ještě nesčetněkrát hodit. :!:

Co tim myslíš?

• Peter wrote:
    Co tim myslíš?

To je dlouhá historie. V zásadě jde o to, že jsme měli téma, které jsme potřebovali sloučit s jiným, a nevěděli jsme, jak na to. Ono to v základní verzi PhpBB totiž údajně ani nejde. Tak se zasazuji o to, aby se Alek, jakožto náš vrchní informatik, nějak pokusil nainstalovat na fórum mód, který to umožní.

Chápu, že tě zaujala přítomnost Sansy, ale můžeš být klidný. :wink:
  • Léto wrote:
    Peter wrote:
    Co tim myslíš?

To je dlouhá historie. V zásadě jde o to, že jsme měli téma, které jsme potřebovali sloučit s jiným, a nevěděli jsme, jak na to. Ono to v základní verzi PhpBB totiž údajně ani nejde. Tak se zasazuji o to, aby se Alek, jakožto náš vrchní informatik, nějak pokusil nainstalovat na fórum mód, který to umožní.

Chápu, že tě zaujala přítomnost Sansy, ale můžeš být klidný. :wink:

To je dlouhá historie, to máš pravdu, než jsem to všechno pročetl, docela to zabralo:)) Čili vim o tom, že jste tady šašili s tématama, spíš jsem nepochopil, co konkrétně jsi teď myslel, vzhledem k tomu, že nakonec ta témata rozdělená jsou.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi