Pocaš bežného týždňa bez sviatkov mám voľno len v piatok, sobotu a nedeľu. Zvyšné dni končím o 6-8mej večer, takže tam to je bez šance.
Ale tú stredu by som teda mohol dôjsť, ale potrebujem robiť veci do školy, takže by som musel na tom zabrať niekedy dopoludnia. Navyše neviem, či nebudeme maľovať.
Já tu středu nakonec taky nemůžu a o víkend jsem pryč. Se začátkem semestru to se mnou bude obecně těžší, ale ještě přesný dny nevím. Asi budu moct ve středy či čtvrtky.
Luboš: máš velké bezvýznamné plus ;) Aqwarty: co ty a liché středy?
středa 28. 9 budiž oficiálně zrušena ;) Tedy pokud mi Luboš nechce dát soukromě pár lekcí z diplomacie a taktiky, abych se ve hře zlepšila :) Samořejmě, pokud mi takové lekce chce dát kodokoliv jiný v jiném čase budu velmi ráda :)
Co víkend 8.-9. 10 ? Kdo vypadne z kola tentokrát?
No diplomacie ve dvou tak trochu degeneruje :), to už je AGoT jen takové lepší šachy. Asi tedy ve středu půjdu na stěnu, ledaže by sis dupla a trvala na tom ;). Víkend 8.-9. bych mohl v sobotu, tak řekněme od 15:00 nejdřív.
Komentáře
O víkendu nemůžu zas já :(
Který všední den je pro vás obecně nejpříhodnější, je-li vůbec nějaký takový?
A nemám obecně den, který by pro mě by dobrý nebo špatný, záleží jak to vyjde.
Ale tú stredu by som teda mohol dôjsť, ale potrebujem robiť veci do školy, takže by som musel na tom zabrať niekedy dopoludnia. Navyše neviem, či nebudeme maľovať.
Aqwarty: co ty a liché středy?
středa 28. 9 budiž oficiálně zrušena ;) Tedy pokud mi Luboš nechce dát soukromě pár lekcí z diplomacie a taktiky, abych se ve hře zlepšila :) Samořejmě, pokud mi takové lekce chce dát kodokoliv jiný v jiném čase budu velmi ráda :)
Co víkend 8.-9. 10 ? Kdo vypadne z kola tentokrát?
Víkend 8.-9. bych mohl v sobotu, tak řekněme od 15:00 nejdřív.