Hmm, podle obrázků to vypadá, že by to mohlo být solidní, ale obávám se, že potenciál námětu tvůrci hry asi ani zdaleka nevyužijí. Nicméně HW nároky jsou poměrně vysoké a vzhledem k tomu, že mašinu na to v současné době nevlastním, tak si nejspíše nechám momentálně zajít chuť...
Tak konečne sa mi podarilo dostať ku hre. Rozhodne to nie je hra, ku ktorej si sadnete, spustíte skirmish a hneď hráte. Treba si prejsť tutoriál. No po vyskušaní všetkého, čo hra ponúka som dosť sklamaný. Na pohľad oku lahodiace, sídla rodov su krásne spravené, ale na miesto toho, aby z toho spravili RTS trhák v štýle Warhammeru 40k, dostávame nudnú diplomatickú klikačku. Zahráte si raz a máte dosť na veľmi veľmi dlho..
Tak jsem to zkoušel rozchodit na svým starouškovi a úvodní obrazovku mám rozmazanou kromě menu.Když jsem pak zapnul tutorial tak je hra celá taková šedivá a menu s promlouvající bytostí rozmazaný. Po tom co jsem rozchodil Deus Ex:HR jsem si říkal to nebude problém rozchodit Genesis a prdlajs .
Nj, nároky to má docela masivní. Ale hlavně ta hra je docela chybová. po každém znovu zapnutí se mi úplně vymažou textury. Tak musím v nastavení trochu zahýbat s úrovní textur, restartovat a pak už to je ok. Ale když mi po 10 minutách hra spadne, musím celý proces opakovat :D
Komentáře