Zlovlci
Navrhuju založit nové téma "Léto". V nich bychom mohli provádět psychologické ponory do hlubin zlovlkovy duše, něco na způsob BravoWerewolf, různé ankety, soutěže, plakáty, poradna pro tápající a podobně. :D
Navrhuju založit nové téma "Léto". V nich bychom mohli provádět psychologické ponory do hlubin zlovlkovy duše, něco na způsob BravoWerewolf, různé ankety, soutěže, plakáty, poradna pro tápající a podobně. :D
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Myslíš, že jsem až tak populární? :shock: Nejsem si úplně jistý, jestli toužím po tom, aby mé plakáty byly vylepeny na skříních dospívajících dívek. Ale téma "Zlovlci" by jistě bylo zajímavé a podnětné. Budu nad ním uvažovat.
PS: Direwolf... ne werewolf! :wink:
Bohužel, já znám jenom Dire Straits :wink:
treba to na werewolfa dotahnes, pak mozna pokleknu:-)
Tak nad tim ani neuvažuj!:)) Živě si představuju, v jaký výplody by se takový téma zvrhlo a ta představa teda vůbec neni hezká:))
to Léto: Pracuješ? :wink: Práce moderátora nikdy nekončí...
Mám vlčí mlhu, anebo jsi dal hlas sám sobě? 8)
To jsem tedy zvědavý, v jaké výplody se toto téma zvrhne. Já mám zcela jinou představu. Hodlám tento topic koncipovat jako vážné místo, kde se budou scházet vážení intelektuálové a debatovat o těch nejhlubších filozofických otázkách Martinova díla a zlovlčí existence.
Rovněž jsem zavedl anketu. Žel jsem musel jednu možnost vypustit, protože více než pět dát nelze. Černého Petera si vytáhla sestřička Nymeria, která je sice velmi zajímavá v tom, jaké pověsti vzbuzuje, ale přímo se s ní téměř nesetkáváme (když nepočítám Aryiny sny), proto jsme se rozhodl tak, jak jsem se rozhodl.
Který zlovlk vede u vás a proč? Něco podobného se řešilo také v tématu Sex, láska aneb s kým z Písně, tak se tam můžete podívat pro inspiraci. :wink:
Pracuji, pracuji... tlapy mám mozolnaté a do krve rozedřené od toho, jak jimi buším do klávesnice, upravuju, mažu, rozděluji a přejmenovávám témata. Věřímť však, že Alek toto ocení a vláda věcí tvých se k tobě opět navrátí, ó Léto! :!:
Vlčí mlhu kupodivu nemáš, opravdu jsem dal hlas sám sobě. Mám se prostě rád. Je na tom něco špatného? 8)
Kontruju Duchem, stejně je u všech oblíbenější než ty, takže nakonec vyhraje a ty sis vykopal vlastní hrob;))
Máš zjevně vlčí mlhu. Ale vzhledu k tomu, že je to téma o zlovlcích, ti to protentokrát odpustím. :wink: Já mám taky Ducha rád. Je to fešák. Ale pevně věřím, že ještě nějaké hlasy dostanu a uhájím druhé místo. Přece nenecháte vašeho oblíbeného zlovlka ve štychu! Chmure? Týno? Desaixxi? Sarvene? Kdokoliv? :?:
Nepřijde vám zvláštní, že Jon uslyšel Ducha, když už odjížděli z místa činu? I vzhledem k tomu, že Duch je, hm, řekněme málomluvný. Asi vydával nějaké ultrazvukové signály, které Jon díky mystickému poutu zaznamenal. 8)
On ho spíš slyšet ani moc nepotřeboval, řekl bych, že se Starkové a jejich vlci navzájem trochu "vycítí"...
On ho spíš slyšet ani moc nepotřeboval, řekl bych, že se Starkové a jejich vlci navzájem trochu "vycítí"...
Presne tak, akorat me zarazi ze se na to pta zrovna Leto...asi tady neco mezi Branem a Letem nefacha:-)
Neboj Léto, za své oblíbence bojuji. Jak by ti mohl potvrdit dnes již mrtvý lord Tywin. Sváděl jsem tu za něj nerovné boje s Nedofili a bojoval jsem tak vytrvale, že to ostatní přestalo bavit:-)
Když je Lady mrtvá,tak je pro mne vítěz Léto.
No, on nám Léto vůbec trochu "Chundeláčovatí" (rozuměj: divočí), tak to možná bude tim...:)) On si ho Bran časem zase srovná;))
Všem musím dát za příklad obětavý a poctivý přístup sera Chmura, který se, podobně jako Mistr Jan Hus, nebojí bojovat za svou pravdu i proti zlovolné většině! :P Ale lord Tywin taky nepatří mezi mé favority, sám chodil za lehkýma dívkama a Tyrionovi to vyčítal, copak tohle se dělá? :?:
Určité nadpřirozené vazby mezi námi zlovlky a Stark tu jsou, to nepopírám. Ale nemůžeme je přeceňovat. Vzpomeňme si, jak se Jon vždycky podivuje "Kde je Duch? Asi šel lovit." A za chvíli "Kde je Duch? Asi šel na malou." A najednou huf! A vyleze z křoví. :shock:
Tak já taky netvrdim, že má Jon v hlavě GPS a pokaždý by měl vědět, kde má Ducha. [POZOR: když ducha pustí, vědět by to měl;))] Myslel jsem to spíš na momentální přítomnost třeba právě v křoví za zády...
V takovém případě by mohl Ducha jmenovat Prvním průzkumníkem. I zlovlci jsou schopni dělat kariéru. 8)
Kdo hlasoval pro Chundeláče? Přiznejte se! :wink:
Pamatujete si někdo, jaké mají zlovlci oči? Pokud vím, tak Duch červené, Léto zlaté a Chundeláč myslím zelené (mohli by předvádět semafor). Ale u Lady a Nymerie si vůbec nejsem jistý... těžko říct, jestli to má nějaký význam pro příběh. :roll:
Myslim, že barvy očí budou skutečně nepodstatné:)) Našel jsem že Nymeria měla žluté, u Lady jsem si nikde nevšiml, že by ten popis byl. Jo a o Duchovi Theon vyloženě řekl, že je albín, jak se tu nedávno vedl spor, jestli je, nebo ne.
U Martina nikdy nevíš. Stejně tak jsme si určitě na začátku Hry o trůny všichni mysleli, že barva vlasů královských dětí je nepodstatná... a vida! :idea:
Duch samozřejmě albín je, i když mám tendenci z principu nesouhlasit se vším, co Theon řekne. Taky tvrdil, že zemře dříve než ostatní... a opět prokázal svůj špatný odhad.
Další téma k zamyšlení: jakpak se asi pregnantní zlovlčice dostala na jih od Zdi? Přes Zeď samotnou asi těžko, takže pravděpodobně musela projít horskými průsmyky na západ od ní. A když mohla ona, proč ne další zlovlci? Na Severu bude ještě veselo. Zima se blíží. :wink:
Nebo ji možná pustil Studenoruký tajným průchodem;))
To je dost dobře možné! Pravděpodobně ji provedl skrz "Bad gateway" (pozdravuji poskytovatele hostingu). :P
:lol: Dneska to je šílené, nebudete věřit, co mě to stálo úsilí, než jsem se sem proklikal... :x
Už jsem to psal do admin sekce, mně už to dělá několikátej den...
Konečně závažné téma, jako stvořené pro topic Zlovlci! Vy se ptáte, Léto odpovídá!
"Když se chci přihlásit do fóra, vůbec mi to nefunguje. A ještě k tomu se na mě u toho dívá můj idol. Cítím se hloupě. Co mám dělat?"- Peter, 13 let
"Milý Petere! Tvůj problém je velmi delikátní, ale neboj se, vše se jistě v dobré obrátí. Musíš hledat na věcech i dobré stránky. Kupříkladu, pokaždé, když při pokusu o spojení vypadne databáze, můžeš vztekle zavýt. Po několika týdnech tréninku se dozajista přiblížíš zlovlčím ideálům, které jsou letošní zimu velmi trendy a in."
Tvůj Léto
Tak to je 8)
"Když jsem se dnes chtěl přihlásit, vůbec mi to nešlo. Vyl jsem u toho jako divý, ale přesto se ne a ne zadařit:(( A teď jsem úplně ochraptělý a na Měsíc si ani nekrknu, natož ho abych ho uctil pořádným zavytím:(( Jsem zdrcený a ocas mám stažený až pod tlamu, co mám dělat?"
Léto, malililinkatý (zlo)vlček
"Milý Léto, přijde den, kdy dozraješ a poznáš, že na všechno se výt nedá, nejméně pak na cokoliv technického typu. Naučíš se trpělivosti a naučíš se také, možná, mít rád lidi, kteří to s tebou myslí dobře a na které také nejraději vyješ, kdy to jde. A pak ztrácíš hlas. Až tohle všechno pochopíš, budeš moci přes den tiše sedět a v noci výt na Měsíc nejlépe z celé smečky a nebudeš sedět stranou se sklopenýma ušima, jako dnes."
Tvůj Peter, radši se neptej kolik
Toto rovněž.
"Vy se ptáte, Léto odpovídá."
Je chyba v mém způsobu vyjadřování, nebo u příjemce? :twisted: :roll:
No comment;))
Milý Léto!
Hledám zlovlčici ke společným toulkám podzimní přírodou, která je podobná Lady. Není podmínkou.
Staral bych se o ni a nechával bych jí z kořisti vždycky ty nejlepší kousky.
Už mě nebaví výt na měsíc sám.
Kamarádi ze smečky říkají, že jsem pohledný, inteligentní, přátelský, rychlý a že krásně vyju.
Jsem zaopatřený s vyřešenou minulostí.
Zlovlk Myšozhouba ze Začarovaného hvozdu.
Milé Léto!
Chtěl by jsem se Tě zeptat, jestli by jsi nemohl poslat mému synkovi tfůj plakát. On je sbírá. Ale je ještě malý a neumí psát ani číst. A navíc je chromý a už nebude nigdy běhat. Fčera měl velké bolesti. Udělal by jsi mu ohromnou radost a byl by jsem Ti ohromně vděčný.
Zlovlk Šedivák s chotí
PS: Omlouvám se za případné hrubky, ale jsem nachlazený.
Milý Myšozhoubo!
Hledání životní partnerky a samice je jedním z nejdůležitějších úkolů našeho zlovlčího života. Je tedy třeba přistupovat k této záležitosti s velkou pečlivostí a ujasnit si, co přesně očekáváme a jaké máme představy.
Pro hledání té pravé zlovlčice doporučuji zejména podvečerní procházky pod Zdí nebo proslulou kolonádu s lavičkami u Tuleního zálivu. Tam jistě nalezneš mnoho výstavních kousků čekajících na spáření. Ovšem pozor! Je nežádoucí při prvním setkání čenichat u zadní části těla, což je poslední dobou poměrně silně rozšířený nešvar. Zároveň není vhodné přistupovat k seznamování se zabahněnými tlapami, jehličím v srsti nebo pachem čerstvě sežraného zajíce v tlamě. Doporučuji navštívit mrazokelský kosmetický salon, kde je možné si nechat provést manikúru drápů a módní zastřihnutí srsti. Proslýchá se, že nadcházející jaro bude v kurzu "styl Chundeláč".
Přeji Ti hodně štěstí a lovu zdar!
Zlovlk Léto
Milý Šediváku, vznešená paní choti,
napřed přijměte mou upřímnou kondolenci k nešťastnému stavu Vašeho syna. Možná by nebylo úplně od věci sehnat si nějakého většího zlovlka, který jej bude nosit v koši na zádech. První vlaštovkou v tomto novém, prudce se rozvíjejícím odvětví byla firma Hodor a syn. Dnes nabízí podobné služby již desítka firem po celém Začarovaném hvozdě.
Svůj plakát, spolu s vlastnotlapým podpisem, samozřejmě přikládám. Nechť potěší srdce malého zlovlčka i všech příbuzných ze smečky.
Hodně štěstí do zimních měsíců Vám přeje
Zlovlk Léto