FC NEVADA DRAGONS

1111214161770

Komentáře

• RIP
    Demitra

Mně ho bylo tak líto, jak se se loučil, že to Slovákům nevyšlo na MS....
  • RIP pro všechny. Marka, Vašíčka, Rachůnka, Demitru, Liva, Saleje, Skrastinše i ostatní... Hrozná tragédie. Když si navíc představím, že Honzovi Markovi se před dvěma měsícema narodil syn...
  • No do pytle... Že se odtud dozvím že mi umřel bratranec... pardon
  • uff, tak to je šílený, Amaroune, sorry.

RIP
  • Chjo :( Jan Marek měl nejneuvěřitelnější nos na světě... Sice jsem z nich "znala" jenom 3 Čechy a 1 Slováka, ale tohle platí pro všechny, hokejisty i obsluhu letadla, RIP
  • Alek: díky

No jo no to jsem včera došel z opravné zkoušky s dobrou náladou a za chvíli to šlo zase do háje...
    Chvíli jsem ještě myslel nad tím jestli to není jiný hokejista jménem Vašíček, který ale hraje v ČR
    Pepíka znám jenom skoro jenm jako náctiletého z mého dětství, Kdy jsem jezdili na společnou chatu. Běhal jsem s ním opičí dráhu, kterou on měl jako trénink + on střílel pukem s linolea do zavěšeného koberce mezi stromy :-D. Jak začal hrát hokej závodně tak už jsem ho moc neviděl...

No tohle hodně dlouho nepůjde z hlavy, ale je to hold život...
  • Bohužel vím až moc dobře, jaký to je. Je mi to líto.
  • flanker.27: Děkuji a nápodobně
  • and Winter is Coming :-/
  • Pozerate niekto ms v cyklo na eurosporte?
  • Montezuma: tohle užívání si gólů je v jižní a střední americe docela běžná věc. Mě osobně to ten fotbal docela znechucuje. Proto radši volím TV kanály který nejsou ve španělštině nebo portugalštině
  • Tak hrajeme s Černou Horou Play-off
  • ťažký žreb. ale budem držať palce.
  • Černá Hora bude podle mne hodně tvrdý oříšek... jsou to balkánci, se kterými to bývá vždy náročné a navíc uhrát ve skupině s Anglií, Švýcarskem, Walesem a Bulharskem 12 bodů také o něčem vypovídá. Mimochodem s Anglii uhráli remízy 0:0 a 2:2... Jsem na ty naše frajery zvědav...
  • aj keď Bosna by bola ešte ťažšia. obidva mančafty sú výborné podľa mňa a trvalo im kým sa vyhrabali z juhoslovanského dedičstva, ale pribudli na mapu európskeho futbalu kvalitné a hladné mužstvá.
  • Pánové, pro nás by byli nároční i Hotentoti......
  • to hej, ale my sme sa do eliminácie nedostali :(

:P
  • Tak dnes se koná repríza souboje Davida s Goliášem...Jen si říkám, co by mohlo být pro Plzeň prakem a kamenem....?
  • najlepšie kopačka s loptou :)
    niekde som čítal, že dnes čaká Plzeň pekný výlet a potom 90 minút tvrdý tréning: behanie bez lopty :)
    každopádne, pozriem a budem držať palce
  • No jsem na to zvědavý jak si povedou a snad to nebude o víc jak o 4 góly.
  • united dostali doma 6 gólov, to málokto pamätá. a ešte k tomu od city, to bolí dvojnásobne...
  • george by mal mať dnes dobrý deň. Jets aj Giants vyhrali v skvelých zápasoch, takže platí New York, New York :)
  • Jak může někdo sledovat americký fotbal? To už bych snad radši koukal na baseball.
  • Chmur napsal(a):

Jak může někdo sledovat americký fotbal? To už bych snad radši koukal na baseball.

mezi tim je nějakej rozdíl? :-D
  • Je, baseball nemá vůbec žádnou logiku a am. fotbal je větší nuda :)
  • V baseballu mlátěj lidi do míčku, v americkém fotbalu do sebe navzájem :)
  • Tak baseball jsem i hrál, takže logiku i chápu. Hrát mě to docela bavilo, ale nikdy bych na to nekoukal. Am. fotbal je asi nejmagorštější sport vůbec.
  • priatelia, boli by ste prekvapení, aký je to vymakaný šport. a to vravím ako ortodoxný fanúšik futbalu a hokeja, ktorý prebdel nejdenú noc kôli nhl playoff, alebo olympiáde.

americkému futbalu sa vraví šachy v zbroji a fakt to tak je. neuveriteľne "chytrý", taktický a zároveň atletický šport. samozrejme zo všetkými zlými vecami ako prolongácia a podobne. ale aj tak. začal som to sledovať kôli GRRM a som za to skoro tak vďačný ako za SOIAF.
    btw vraj baseball je ešte sofistikovanejší, ale to už je fakt nuda :) udieranie do loptičky sa nerovná tým neuveriteľným zachyteniam lopty, behom, alebo zrážkam slonov.

jeden z prvých zápasov čo som videl bol práve superbowl v ktorom šokovali jeho a už aj moji GIANTS. najmä posledný útok cca minutu pred koncom.

končím obhajobu, vaša excelencia.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi