Zlovlci

124

Komentáře

• Jsme zlovlci. Očekává se od nás, že budeme strašně výt! Nebo ne? :o :wink:

• Jen tak? Bezdůvodně? Není to rozmařilé plýtvání vlastním potenciálem? :wink:

• Pach zvěře v houštinách. Pokles akciových trhů. Branův den jména. Neochota GRRM odpovídat na inteligentně položené otázky. Důvod se vždycky najde. :wink:

• Všimli jste si, že když zadáte do google "zlovlci", nabídne vám to:

Měli jste na mysli: slováci?

:shock: :) :arrow:

• A když zadáš Léto, třetí odkaz je Miss Léto 8)

• Léto wrote:
    Všimli jste si, že když zadáte do google "zlovlci", nabídne vám to:

Měli jste na mysli: slováci?

:shock: :) :arrow:

hehe :-)

• Začal jsem číst Tanec s draky a jedna věc mi vrtá hlavou: Kam zmizel Chundeláč?
  • Thorar napsal(a):

Začal jsem číst Tanec s draky a jedna věc mi vrtá hlavou: Kam zmizel Chundeláč?

Řekla bych, že tam co Rickon :)))
  • Já si vůbec nevšiml že se rozdělili...díky :-)
  • Blackfish: Ale no tak... :o(
  • Blackfish: ehm, děkuji? Já nechtěla vědět, kde se Rickon schovává, vážně ne. Ani nevím proč, možná mám moc velké nároky, jen bych si to prostě radši přečetla jako velké odhalení v knize...
  • esed napsal(a):

Blackfish: ehm, děkuji? Já nechtěla vědět, kde se Rickon schovává, vážně ne. Ani nevím proč, možná mám moc velké nároky, jen bych si to prostě radši přečetla jako velké odhalení v knize...

tak to bys byla docela dobrá... - já se po přečtení posledního dílu musel ptát tady, ptž jsem to nebyl schopnej vyluštit :-)
  • Vždyť tam kde je, je napsáno už ve druhé knize, ale no tak ? Mám dojem že to tam říká dokonce Osha kam míří.
  • Není. I když je to jedna z teoretizovaných možností, tak potvrzené to v knize dosud nebylo. Nebo mi něco uniklo? Poslední zmínka o Rickonovi a Oše je ve Střetu králů, když se Oša zmíní, že zkusí štěstí na Královské cestě. Pak už o nich není zmínka, jestli si to dobře pamatuju.
  • V prvních čtyřech knihách to vskutku není. V tomto případě Černá ryba opravdu spoileruje.
  • Tak a je to venku no, tak jsem to spoilnul co už nadělám, jde se začerňovat.
  • Je s Rickonem na Skaggosu
  • Blackfish napsal(a):

Tak a je to venku no, tak jsem to spoilnul co už nadělám, jde se začerňovat.

Sorry, no, já už byl dneska sprdnut, tak to musím poslat dál :D
  • Jeho spoiler jsem přečetla jako první. Ten Tvůj až po něm. Tak mě to prostě dožralo o to víc. Od té doby, co vyšel Tanec česky, jsem se dozvěděla víc spoilerů, než za předchozích 10 měsíců. A všechny tady, navzdory zákazu.
  • Mimochodem, pokud se nemýlím, ani v Tanci to není řečeno natvrdo, je to jen dohad.
  • Arutha: Opravdu mylis:-) Je to tam pekne na drsno, jako smirglem na holej zadek.

Nevada: No, nediv se. Tech par, kteri cetl Dance v aj tu moc nebylo a davali si pozor. Tim, ze je ASIOAF najednou tezkej mainstream, tak to najednou cte kazdej, anzto je to IN. A tim padem dochazi nutne ke spoileru.
  • Tak jo no, je to přeci jen už skoro rok. :) Budu si to muset zase zopáknout.
  • Aqwarty napsal(a):

Arutha: Opravdu mylis:-) Je to tam pekne na drsno, jako smirglem na holej zadek.

Nevada: No, nediv se. Tech par, kteri cetl Dance v aj tu moc nebylo a davali si pozor. Tim, ze je ASIOAF najednou tezkej mainstream, tak to najednou cte kazdej, anzto je to IN. A tim padem dochazi nutne ke spoileru.

Juhůů, konečně jsem IN :)))
  • Aqwarty: Mainstream jako severské detektivky? :D A těch lidí, co četli Tanec v angličtině, rozhodně bylo víc než jenom pár. Ale aspoň na červen bych ještě zachovala dobu hájení...
  • Aqwarty napsal(a):

Ach tak. To by mě nenapadlo. Moje chyba...
  • Nevada: To neni omluva, to je jen konstatovani faktu:)
  • Já to ani jako omluvu nebrala. Chybí mi za tím příspěvkem ironičník. Lenost přemýšlet, neslušnost vůči druhým ani lidská blbost totiž nejsou omluvou ;)
  • Netolerantnost světem vládne. :-(
    Ať žijou zlovlci! :-)
  • heavy_head napsal(a):

Netolerantnost světem vládne. :-(
    Ať žijou zlovlci! :-)

Jako že za každý nezačernĕný spoiler tě rafne zlovlk? :)
  • Ne, jako zpátky do topiku. ;-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi