Jiný v turnaji

Chmur wrote:
Jiný - Khal Drogo

No i kdyby měl Drogo obsidiánový arak (což by ho asi nenapadlo), tak sázím na jiného. Jiní se zdají být značně rychlí a se svými meči to umí.

Sázím na jiného

Myslím si, že by měl být jiný vyřazen z turnaje. Jedná se o bytost značně odlišnou od lidí. To je jako by měli v ringu proti sobě nastoupit šimpanz a člověk.

Ze soubojů Jiný-kdokoliv, bych doporučoval úplně vyloučit myšlenku "napadlo/nenapadlo ho si vzít obsidián", ty souboje by s normálními zbraněmi skutečně neměly smysl... Jinak naprosto souhlasím s Chmurem, toho Jinýho bych taky vyhodil pryč. Nakonec má to být soubj osobností, to už bychom tam mohli přihlásit třeba Neposkvrněného a taky by možná leckoho porazi, když se vezme v úvahu jejich lhostejnost k bolesti a smrti. Takže přidávám svůj hlas ke Chmurovu v záležitosti diskvalifikace Jiného:))

Komentáře

• Chmur wrote:
    Myslím si, že by měl být jiný vyřazen z turnaje.

Já si to třeba nemyslím.

Tak co s tím uděláme? Zavedeme referendum? Třeba se v dalším kole někomu nebude líbit Aemon Dračí rytíř. Co uděláme? Další hlasování?

S nasazením Jiného coby černého koně Turnaje souhlasili tři lidi, ostatním to bylo zřejmě jedno. Jsem zvědav, co by se dělo, kdyby se prosadil Velký Mag nebo Cersei.

Proč jste nevznesli nějaké námitky v době, kdy jste mohli spolurozhodovat o účastnících? Takhle mi to přijde jako s křížkem po funuse.

Jestli je vám Jiný tak proti srsti, není nic jednoduššího, než nechat zvítězit jeho protivníka. Jistě by se to dalo zdůvodnit, kdybyste chtěli. Chcete říct, že Drogo by proti Jinému neměl šanci ani s obsidiánem? V tom případě je Samwell Tarly lepším bojovníkem než on.

Měnit účastníky v započatém Turnaji je stejné, jako měnit v jeho průběhu pravidla. Tedy neregulérní.

Pokud toto všechno nebylo míněno jako legrace, což by naznačoval smajlík na konci Peterova příspěvku. :?:

• Hej! Teď to vypadá, jako ybch založil tenhle thread:)) [Kdyby se teda někdo ptal, tak ne...;))] Abych alespoň trochu ospravedlnil svuj křížek po funuse, tak když se schvaloval turnaj-list, tak jsem zrovna chodil sporadicky (blbý učení...), ale bohužel jsem si taky myslel, že "jiný" znamená volné místo pro nějaký další návrh, protože autora seznamu už nikdo další nenapadl... Nejdřív jsem se pokoušel protestovat, co se týče zbraní, pak se přidal Chmur, tak jsem ho podpořil, ale neznamená to, že se s jeho účastí v turnaji nesmířim, pokud ho tam chcete, OK. Jen mi prostě přijde, že jsme proti sobě postavili osobnosti a Jiný osobnost není, je to jakýsi živočišný druh, jako člověk, vlk, drak, apod. Chápeš kam tim mířim?

• Téma jsem založil já, abych zjistil názor obecného lidu. Překvapilo mě totiž, že si začalo stěžovat několik lidí najednou. Jestli převládne názor, že by Jiný měl být diskvalifikován, bude to vodítkem, že se někde stala chyba a že to je třeba řešit. Samozřejmě to neznamená, že automaticky vyřazen bude. :wink:

Osobnost Jiný není, ale vzhledem k tomu, že žádného konkrétního Jiného jménem neznáme, ani být nemůže. Ovšem jeho účast mi nepřijde až tak pobuřující. Proč by člověk nesměl bojovat proti šimpanzovi? V realitě by nás s tím samozřejmě hnali aktivisté z ekologických hnutí, ale spekulacím se meze nekladou. V římských amfiteátrech byl přeci taky oblíbenou zábavou boj proti šelmám.

Já jsem tedy byl pro nasazení Jiného už v nominaci a souhlasím s ním i teď. Nikdo neříká, že nevypadne v příštím kole. A co vy ostatní?

• Tak tos byl ty, Brute! :D

• Ano, založil jsem to ve spolupráci se společností Factum Invenio. Slovy mého oblíbence Winstona Churchilla: "Nevěřím žádné statistice, kterou jsem sám nezfalšoval." :twisted:

• Můj oblíbenec Winston Smith zase tvrdí: "Velký Bratr tě sleduje!" :shock:

Obojí je pravda.

• Winston Smith? Já myslel, že Leoš Mareš! :twisted: (kdyby se někdo ošíval, že je to OT, tak prrr, k tématu Jiný se to hodí víc než cokoliv jiného :wink:)

• A jsme u Shreka! Ostatně domnívám se, že s otázkou zlobrů není laická veřejnost dostatečně obeznámena. Jsou podceňováni, nepochopeni, ošklíbáni.

Navrhuji, aby v případě nevyhnutelnosti nahradil Jiného v Turnaji právě Shrek. :D

• No já to bral tak, že jiný a lidé jsou jiná váhová kategorie. Člověk bez obsidiánu proti jinému je jako Kličko proti Konečnému...

Opravdu nevím o nějaké diskuzi týkající se zařazení jiného do turnaje. Takže tvrzení, že chodím s křížkem po funuse, když ho tam nechci, je trochu z mimoně.

Nejsem si zcela jist, ale Samwel zapích jiného ze zadu ne? Nebo to zřejmě jiný nečekal.

Quote:
    S nasazením Jiného coby černého koně Turnaje souhlasili tři lidi, ostatním to bylo zřejmě jedno. Jsem zvědav, co by se dělo, kdyby se prosadil Velký Mag nebo Cersei.

Proč jste nevznesli nějaké námitky v době, kdy jste mohli spolurozhodovat o účastnících? Takhle mi to přijde jako s křížkem po funuse.

Jestli je vám Jiný tak proti srsti, není nic jednoduššího, než nechat zvítězit jeho protivníka. Jistě by se to dalo zdůvodnit, kdybyste chtěli. Chcete říct, že Drogo by proti Jinému neměl šanci ani s obsidiánem? V tom případě je Samwell Tarly lepším bojovníkem než on.

• Chmur wrote:
    No já to bral tak, že jiný a lidé jsou jiná váhová kategorie. Člověk bez obsidiánu proti jinému je jako Kličko proti Konečnému...

Opravdu nevím o nějaké diskuzi týkající se zařazení jiného do turnaje. Takže tvrzení, že chodím s křížkem po funuse, když ho tam nechci, je trochu z mimoně.

Nejsem si zcela jist, ale Samwel zapích jiného ze zadu ne? Nebo to zřejmě jiný nečekal.

Zato člověk s obsidiánem je proti Jinému jako Indiana Jones proti arabskému šermíři na tržišti. :wink:

Ohledně obsazení turnaje se debatovalo v topicu Aréna, docela dlouho. Jiného nejprve publikoval ve svém seznamu účastníků Eddard, já jsem ho pak navrhnul jeho zařazení do závěrečného seznamu a ser Těžkohlavý mi to schválil. Tedy tři lidi souhlasili a s námitkami se nikdo nepřihlásil.

Jak vlastně funguje/nefunguje na Jiné valyrijská ocel, případně ocel vyrobená z padlé hvězdy? Ví to někdo?

Sam zabil Jiného zepředu, ale jak, to se nedozvíme, protože Zabiják měl u toho zavřené oči. Jiný se zřejmě zaobíral likvidací Malého Pavky a Grenna a Samův útok nečekal. Každopádně víme, že Jiní jsou nepřirozeně rychlí šermíři, ale rozhodně ne neporazitelní.

heavy_head wrote:
    Navrhuji, aby v případě nevyhnutelnosti nahradil Jiného v Turnaji právě Shrek. :D

Když jsem navrhoval účast Mocného Maga, tak to bylo pořád ne ne ne, ale teď bys svého obřího favorita rád protlačoval. Když zlobři, tak pro všechny! :lol:
  • ... And Justice For All. :wink: (Rammstein)

Já že byl proti Magovi? Dokaž to! 8) Nebo raději ne. Necháme to být.

• Léto wrote:
    ...já jsem ho pak navrhnul jeho zařazení do závěrečného seznamu a ser Těžkohlavý mi to schválil. Tedy tři lidi souhlasili a s námitkami se nikdo nepřihlásil.

Nechci být nějak moc rejpal, ale tohohle jsem si nikde nevšimnul, že bys navrhnul závěrečný seznam a těžkohlávka ti ho schválil:)) Navíc kolem účasti na turnaji se počítalo s tak s 7-8 lidmi, takže tři hlasy nejsou ani polovina:)) Leč asi to nechma být, prostě se proti němu bude bojovat s obsidiánem a necháme to osudu...

• Peter wrote:
    Nechci být nějak moc rejpal, ale tohohle jsem si nikde nevšimnul, že bys navrhnul závěrečný seznam a těžkohlávka ti ho schválil:))

Viz téma Aréna. :wink: :arrow:

A krom toho už pro "ano" hlasovali čtyři lidé, tzn. 2/3 hlasujících. Tedy kvalifikovaná většina. 8) Jinak souhlasím, necháme to osudu. Rozhodně hlasující lid. Vox populi, vox Dei!

• No, abych to tady trošku rozsekl, musím se přiznat, že ten zatracovaný Jiný se poprvé objevil v mém seznamu na 32. místě (poslední tři čtyři zástupce už jsem horko těžko lovil v paměti, i když teď mě samozřejmě napadá daleko víc příhodnějších alternativ)...

Myslel jsem sim že by to mohlo být napínavější a zajímavější, mít v turnaji jinou než lidskou bytost... Ale nějak jsem si neuědomil, že obyčejnou zbraní je vlastně prakticky nezranitelný - takže, za sebe bych navrhnul, aby byl ve čtvrtfinále vyřazen a místo něj dostal speciální místo jeden z osmifinálových smolařů (z těch co bohužel chytili příliš krutý los - Drogo, Garlan nebo jeden z dvojice Gregor Brienne)

• podľa mňa keď už do turnaja vstúpil, nie je dobré ho vyhadzovať. V mojích turnajových spravodajcoch som si všimol :D že ostatní bojovníci nakúpili obsidián a Jiný ešte viac zbledol. Ak sa dohodneme, že v Ďalšom kole dostane súpera poučeného situáciou,t ak v tom nevidím problém.

Ak by sa však dohodlo, že Jiný je out, myslím, že na jeho miesto ma jedine právo Khal Drogo...

• sarven wrote:
    podľa mňa keď už do turnaja vstúpil, nie je dobré ho vyhadzovať. V mojích turnajových spravodajcoch som si všimol :D že ostatní bojovníci nakúpili obsidián a Jiný ešte viac zbledol. Ak sa dohodneme, že v Ďalšom kole dostane súpera poučeného situáciou,t ak v tom nevidím problém.

Ak by sa však dohodlo, že Jiný je out, myslím, že na jeho miesto ma jedine právo Khal Drogo...

Jo to jsou dvě nejlepší varianty - takže společně se sarvenem navrhuju, aby:

1)buď byl Jiný diskvalifikován a do čtvrtfinále místo něj postoupil bronzový Mohykán Drogo nebo

2)Postoupil, ale jeho soupeř dostal do ruky obsidián, tj. skoro jisté vítězství.

V obou případech by teda platil jiný za takovou volnou vstupenku do dalšího kola...

• dobre. takže máme dva návrhy. ja hlasujem za druhý z nich. teda aby Jiný okúsil teplo obsidánu v druhom kole

• uhm, práve som si všimol, že som panoš.

Já dávny Istari, ktorý ešte s Mithrandirom ťahal káčera? :lol:

nuž, čo už s vami, bratmi ukecanými :-)

• Alfa samci tohoto fóra se usnesli na tom, že nejvhodnější bude vstkutku varianta číslo dvě. Jiný půjde dál a s kým se střetne, to nám prozradí los. Ten někdo bude mít pravděpodobně obsidián, pokud to nebude opět nějaký bláznivý Mongol - ovšem ani s obsidiánem nebude mít jeho soupeř jistý postup, Jiní přeci jen umí šermovat poměrně zdatně - a proto bude záležet pouze a jen na vás, milí hlasující, jak celá věc dopadne! :P

sarven wrote:
    uhm, práve som si všimol, že som panoš.

Nesmutni. Jsi v jednom pytli s Barristanem, to je dobrá společnost. :wink:

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi