Taky jsem se podívala na pilot. Z ženských postav mě nezaujala ani jedna, takže Morrison je z obliga. Vypadá to, že amíci znají z klasických pohádek jenom Sněhurku. U nás by vedla asi Popelka díky Šafránkové.
Teť jsem měl nějáké římské období, konečně jsem skouknu celý Řím, pak Spartaka: Krev a písek a Bohové arény a krom toho dva vcelku povedené filmy Centurion a Orel 9 legie, můžu jen doporučit ;-)
Těch seriálů je na můj vkus moc. Řím stále čeká ve frontě, Tudorovce jsem viděla pouze první sezónu... Jsem spíš na scifi a poslední dobou natočili jenom samé blbosti.
Já teď sleduji čtvrtou řadu True Blood ....Je to , řekl bych, až dekadentně úchylná, překombinovaná slátanina, která je však, svět div se, strašně zábavná.
doporučte mi dobrej sci-fi seriál. Já kdysi koukal na nějakej Babylon, to nebylo špatný a jinak znám samý Hvězdný brány a podobný zhůvěřilosti typu 'týpkové střílej do těch špatnejch'.
Galacticy jsem viděl kdysi jeden jedinej díl a přišlo mi to jako übercool moderní StarTrek s teenagerama v hlavních rolích, ale zkusim stáhnout první tři díly a uvidim...
True Blood jsem četla i předlohu a seriál mi připadá jako o 100% lepší parodie té předlohy. :-) Bill se mi líbí (jako herec), ale nevím, jestli bych se označila za fanouška té postavy. Dracula je pro mne nejsympatičtější upírská postava všech dob. :-)
Na True Blood se mi nejvíc líbí že zatím každá další serie je lepší než předchozí, nebo jsem do toho možná čím dál víc zažraný, ale i podle hodnocení to není jen můj pocit, tak natom že je to pořád lepší asi něco bude :-)
Tak já v True Blood bytostně nesnáším Sookie. Všem se plete do života a říká jim, co by měli dělat. Někdy si přeju, aby scénář k seriálu napsal Martin a já tak měl šanci dočkat se její smrti. Nejlépe na svatbě s Billem. Podobně jsem snad nenáviděl, ze stejných důvodů, už jen Ally McBealovou. Někdy si říkám, že je tam snad jen kvůli těm svým nohám, které nám musí v každém záběru demonstrativně zdůrazňovat co nejkratšími šortkami či sukýnkou. Fandím upírům. Nejméně Billovi, nejvíce Ericovi. I když se mihnul asi jen ve dvou dílech, získal si moje sympatie Godric. Pak jsem fanoušek Jasona Stackhouse, dokáže mě spolehlivě rozesmát. Ryan Kwanten ho hraje parádně a nebo možná tu prostou duši ani nehraje, on je prostě Jason.
Ups, nechci moc spoilerovat, ale kdo viděl čtvrtou sérii True Blood, dá mi asi za pravdu, že tentokrát to je sakra průměr a poslední díl dokazuje, jak je celá ta série vlastně zbytečná. A ano, kdyby Sookie byla Martinova postava, asi by jí už za její kreténismus nejmíň zmrzačil. Kolikrát by ještě potřebovala slyšet, že všechno špatný, co jí potkalo, má co dělat s upírama?
Sookie je u mně (v neoblíbenosti) na druhém místě až po té ufňukané černošce. Víc takových postav a ospravedlním si rasismus. Ale co bychom chtěli, když sledujeme seriál, kde půlka postav jsou servírky a druhá půlka postav má mrtvý mozek? :-)
Mohli byste mi doporučit nějakou dobrou britskou komedii? Mám za sebou IT Crowd, Blackadder, Black Books, a právě dokoukávám poslední sérii Only Fools and Horses.
Komentáře
Vypadá to, že amíci znají z klasických pohádek jenom Sněhurku. U nás by vedla asi Popelka díky Šafránkové.
http://www.csfd.cz/film/281168-camelot/
Jsem spíš na scifi a poslední dobou natočili jenom samé blbosti.
Bill se mi líbí (jako herec), ale nevím, jestli bych se označila za fanouška té postavy. Dracula je pro mne nejsympatičtější upírská postava všech dob. :-)
Z nových se mi líbíl Flashforward.
Fandím upírům. Nejméně Billovi, nejvíce Ericovi. I když se mihnul asi jen ve dvou dílech, získal si moje sympatie Godric. Pak jsem fanoušek Jasona Stackhouse, dokáže mě spolehlivě rozesmát. Ryan Kwanten ho hraje parádně a nebo možná tu prostou duši ani nehraje, on je prostě Jason.
Ale co bychom chtěli, když sledujeme seriál, kde půlka postav jsou servírky a druhá půlka postav má mrtvý mozek? :-)