J. Edgar, Sherlock Holmes: A Game of Shadows, The Flowers of War, Tinker Tailor Soldier Spy, Mission Impossible: Ghost Protocol, War Horse (ne zrovna v tomto pořadí)
Tinker, in time, sh2. Inmortals sa bojím. Kričí z toho strašná lacnota a ne-umenie robiť dobrý zábavný film. Pochybujem, že to dorovná 300 a ani to nebolo zeusviečo...
Koukla jsem se na tři trailery a hned samá hvězdná jména režisérů. Určitě se budu dívat na Carnage kvůli Foster, Sherlocka a zbytek se uvidí podle hodnocení.
Zrovna jsem se dokoukala na horor Children a ještě teď se klepu. Kam se hrabou teenagerovské vyvražďovačky. Od těch dětí to nikdo nečeká. Britové holt umí.
hele jen dotaz, je tady jeste nekdo jako ja , kdo nesnasi jak se ted vse musi davat ve 3D? zbytecne drahy a naprosto k nicemu, kdyz ve filmu jsou 2 3D zabery ...
cr8g: On je rozdíl mezi filmem, který se už přímo natáčí na 3D a filmem, který se posprodukčně musí 3D dodělat, těch prvních je daleko méně, ale vyplatí se - obzvlášť v IMAXu.
Olorin: ten prvni je snad jen Avatar :) .. jinak ostatni jsou s prominutim za to slovo sračky, upravovany do 3D ve studiu, kde je ve 3D 2-3zabery.. viz new pirati z karibiku... tam jsou 2 za celej film
Orolin: animaky jsou pro deti, protoze deti chtej animaky a 3D a rodice to proste zaplatej :) ...
Hobit? omg proc to musej kazit tim 3D? ... Me ani nejde o to 3D , to me nevadi, me vadi ze kdyz je to ve 3D tak to musi mit dabing, protoze se tam prej spatne ctou titulky, coz je hovadina, v Avataru prelozenej jazyk Naavi se cetl naprosto normalne. A ja jako velkej odpurce dabingu proste na dabovanej film do kina nepujdu, kazi to film, je to debilne namluveny a navic vetsinou nepresne
u HTTYD sem brecel na konci :D .... ale ono zase moc kvalitnich animaku taky neni... Auta 2 jsou docela udesny.. TS3 bylo dobry, tam sem taky brecel xD
Proč 3D? Nejspíš, aby šli lidi do kina, protože doma 3D nemají. A taky mohou vybírat větší vstupné. Ten dabing mi vadí víc. Čekala jsem, že do kin budou dělat kvalitnější dabing, ale chyba lávky.
Komentáře
A Mart Frost dělal i na Twin Peaks. :-)
Piranha 3DD
A Very Harold & Kumar Christmas
The Girl with the Dragon Tattoo
The Muppets
Happy Feet 2
The Flowers of War
Carnage
The Rum Diary
New Year's Eve
A Lonely Place To Die
The Darkest Hour
Tower Heist
Arthur Christmas
J. Edgar
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Puss in Boots
In Time
Anonymous
The Adventures of Tintin
War Horse
Breaking Dawn
My Week With Marilyn
Shame
We Bought A Zoo
Hugo
Tinker Tailor Soldier Spy
Mission Impossible: Ghost Protocol
Immortals
Já osobně se nejvíce těším na Tinker Tailor Soldier Spy, a potom na Shame a Carnage :-)
Hobit? omg proc to musej kazit tim 3D? ...
Me ani nejde o to 3D , to me nevadi, me vadi ze kdyz je to ve 3D tak to musi mit dabing, protoze se tam prej spatne ctou titulky, coz je hovadina, v Avataru prelozenej jazyk Naavi se cetl naprosto normalne. A ja jako velkej odpurce dabingu proste na dabovanej film do kina nepujdu, kazi to film, je to debilne namluveny a navic vetsinou nepresne
A dabing je prostě občas dobrej, občas špatnej, Na Vlásku byl třeba perfektní.
Proč, proč, proč musím být v 3D i Hobit?! :o(
Animáky rozhodně nejsou filmy jen pro děti. V dnešní době už se valná většina z nich natáčí tak, aby si na své přišli i dospělí.
A Auta 2 jsou děs.