Pc gaming(xbox, ps)

1181921232438

Komentáře

• Sice neumím francouzsky, ale stojí za omrknutí. Pohled do zákulisí tvorby toho AGOT RPG. Jde tam vidět celkem dost jejich artworků, gameplay videí atd...
  • +- Jeden den do Skyrimu :-D Joohooohooo
  • Taky se na Skyrim moc těším - Oblivion je jedna z mála her, kterou jsem dohrála vícekrát :).
  • U mě ve frontě ještě čeká Zaklínač 2. Leto je to poprvé, co nestíhám novinky. :-)
    Na Skyrim jsem zvědavá, sérii jsem začala od Morrowindu. Líbí se mi systém levelování, kdy trénink dělá mistra.
  • Tak mám za sebou tři hodiny Skyrimu. Dva Dungeony. Jednu vesničku a dva splněný úkoly...
    Jak je to na tom Skyrim?
    Je to pokrok a je to znát... Nenajdete sice nějaký výrazný pokrok v grafice, ale už jenom zvládnuté animace pohybu, obličeje (kdy oproti fakt máte chuť k vytváření hrdiny) či pěkné animace draka potěší... Pohled na svět je nádherný. Zasněžené pahorky topící se v mlze vytvářejí dokonalou atmosféru syrového počasí severu. U lokálních či pohledu na detailnost je to už trošku horší. První vesnice (Tutorial vynechávám byť už tady máte možnost určitého rozhodnutí, které vaše kroky povedou k podstatně dosti jiné hře. Utečete před zuřivým drakem s Císařskými nebo Rebely se Skyrimu?) položená u řeky, kde hlavní ekonomii tvoří pila poháněná velmi nadchla... Lidé pracují, baví se. V kovárně a na pile se pracuje a vy máte možnost pracovat taky... V kovárně je možné vyrábět předměty. Jestli řezání kmenů na pile něco dává si nejsem jistý... Rozhovory... no co čekat. Nejsou geniální jsou chudé ale neurazí. Příjemně se poslouchají a po pár větách to vypadá že příběh nebude udělaný špatně... Mám za sebou první úkol... Mám ho brát jako úkol na rozehřání? Či můžu očekávat že podobně lineární budou i ty ostatní.. Kdo ví... Rozhodně Dungeon v kterým se odehrával byl po designérský stránce dobře zvládnuty... Pasti, protivníci, dokonce i lekačka byla. Fyzikální zákony jsou dobře zvládnuty... Vystřelíte šíp do vody? Uplave vám. Dostanete se do velkého proudu? Skončíte dosti rychle 5 metrů po proudu. Narazíte do vozíku se dřívím? Sjede s kopečka v polovině se převrhne a špalky narazí do banditů dole... Souboje jsou zvládnutý dobře a s 3rd person pohledu vypadají pohyby a výpady docela i dobře. Dodělá-vačky sice nechávají člověka chladného, ale je to docela pěkný zpestření. Výbornou věci je ale systém nastavitelnosti rukou.. Dáte si do ruky kouzlo a do druhý meč nebo do obou kouzlo a bude kombinovat účinky? Skvělá inovace... AI je tupé a při sneak attacích toho moc nezmůže... Začne vás prostě hledat ( mám ale pocit že pokud uvidí odkud přilít šíp tak tím směrem poběží ) a kašle na krytí.

Není to FNV. Postrádá to ten důvtip a hloubku rozhovorů (byť už jsem strávil docela pěnou dobu na pár knížkami, jenž rozhodně nejsou nezábavné). Rozhodně potom co jsem si prokosil cestu prvním dungeonem přes obrovského pavouka, jenž efektivně přišel na scénu, naučil se dračí řeč, zabil pár zombíků, prohledal dobře a logicky navržený důl okupovaný bandity a vrátil se z5 do vesnice tak jsem s toho měl dobrý pocit...
    No tři hodiny je málo na závěry, tak uvidíme dál :-)
  • ako veľmi to je náročné na hardware? že či mám vôbec uvažvať nad mojím laptopom...
  • Tak píšou tohleto Windows XP, Vista[32bit], Vista[64bit], Win 7, dvoujádrový procesor 2000MHz, paměť 2048MB RAM, grafická karta s 512MB RAM, 7.00GB volno na disku, DVDROM, vyžaduje připojení k internetu pro aktivaci hry přes bezplatný systém Steam.
    Tak nevím... Ale bude to jedna s méně náročných her... Akorát tomu asi bude odpovídat vzhled hry... Co máš za Laptom? :-)
  • acer, intel i5CPU 2.27GHZ, 4GB RAM, 64 bit, 500GB hardisk

hram skor starsie veci zo svojej mladosti :), naposledy som skúsil deus ex, ale to mi tak trhalo, že som sa ďalej ako za preview ani nepozrel.
  • ...obličeje (kdy oproti fakt máte chuť k vytváření hrdiny)
    Jde tam tvořit i ženská postava?
  • Ben Nevis: Ne asi.

Jinak se připojuji k Amarounovi - po tom, co jsem splnil snad všechny úkoly z úvodní vesnice (tedy kromě hlavního úkolu), tak co se týče světa - je živý a líbí se mi, co se týče rozhovorů - nenadchnou ani neurazí, zatím však šlo spíše jen o rozhovory s obyč. vesničany, ale je znát, že mají rozehrané nějaké role, což je oproti Oblivionu pokrok. Co se týče úkolů - opět jsem viděl jen začátek, asi jako by jste hodnotili New Vegas na základě prvního městečka, hned na začátku se můžete rozhodnout, jestli se přidáte k povstalcům, či k Císařství, ale rozhodnutí to není konečné, taky jsem řešil jeden milostná quest, a záleží nejen na jeho průběhu, ale i na tom, kdo vás o něj požádá, úkol se zprvu s triviálním hledáním rodinného předmětu se pak rozšířil v solidní prozkoumávání rozsáhlého dungeonu.
    Já jsem zatím velice spokojený. :-)
  • no přiznávám se že TES4 jsem nehrál ale mám doma komlet morrowind. Musím uznat že se celá hra posunula k lepšímu jako by vývojáři programovali se sedmimílovími botami.
  • Tak dneska jsem došel do Bíleho Průsmyku... Moc pěkné město :-)
    Já už chci ale nějakého draka !! :-D
  • Boj s drakem je dokonalá záležitost!!! :-D
  • Amaroun: čas, taky ti v okolí Bílého Průsmyku (Whiterun) taky tak padá hra? Vždycky když přijdu k bráně města a ten strážný se mě začne vyptávat, proč chci vstoupit, tak mi to spadne a pomůže jenom restart - hra mi nikde jinde nespadla, jen u tohohle města. :-/
  • Ne ne nespadlo mi to ani jednu :-)
  • voe, včera to vyšlo a tady už se hraje. Škoda že mam počítač na uhlí a nejnižší požadavky jsou asi na čtyřnásobku mýho výkonu...no nic, dám si Morrowinda :-)))))
  • No, sice to pořád občas padá, ale asi jsem té hře domluvil, nebo co, a už to není tak hrozný. Každopádně jsem právě vstoupil do císařské legie a stává se ze mě nadějný kovář! :-D
  • :-D Hele měl jsi všechny dungeony zatím zajímavé? Já co jsem vlezl do každého tak jsem našel nějaké zápisky či rozhovory banditů... Ne jenom nagenerovaný npc a obsah.... Já asi budu bojovat za Nordy :-D a spíše chci být alchimista
  • a hrajete to v češtině? Nebo spíš je už na to vůbec čeština? Pokud jo tak hned zítra ráno pro to jedu do města :-)
  • Jj Cenega jí dělala... Proto taky mají na to monopol v ČR a i když to máš na steamu tak ve storu Skyrim nevidíš... Čeština je docela obstojná
  • Dík. Tak už aby bylo ráno. :-))
  • Tak jsem hru komplet přeinstaloval a zatím mi to nespadlo (ale nechci to zakřiknout), ale chtěl jsem si svýho Norda pojmenovat Erik Rudý, což mi hra umožnila ale vzápětí se mi v menu objevilo jméno Erik Rud1/2, což trochu kazí atmosféru, ale už to asi nechám plavat. :-D
  • Tak to jsi mohl rovnou použít Leif Eriksson
  • Jsem myslel, že když tam mám češtinu a šlo použít "ý", tak že se mi tam bude zobrazovat i nadále. :-)
  • jo Nějak to nebere nějaký názvy :-(
  • Olorin: Hele kováři :-)... Pochopil jsem dobře že když vykováš zbraň v nějaké speciální kovárně tak potom má speciální účinky? Asi začnu vyrábět taky potřebuji prachy na dům :-D

BTW: Druhej drak dole... Je to prdel když se ti jen tak odněkud zjeví a začne rasit okolí :-)
  • Je to možný, ale já zkoušel tu spešl kovárnu nad tím barákem Společníků ve městě Bílý průsmyk, ale nic speciálního se nestalo - každopádně je to super - už můžu vyrábět trpasličí, elfí a i orčí brnění - ale mám problém, že zatím nemám kde shánět ty speciální rudy, které k tomu jsou zapotřebí, tak jsem si zatím vykoval komplet plátového ocelového brnění a trpasličí meč, a všechno jsem to ještě maximálně vylepšil. :-) Teď bych se chtěl vrhnout ještě na očarovávání předmětů.
  • Aha tak já našel nějakou měsíční kovárnu a tam stálo v knížce položené na ponku že po výrobě dostanou zbraně bonusy a to v době kdy jsou oba měsíce na obloze. A byli tam položené zbraně, které už ty bonusy měli... Tak nevím asi tam zajdu a zkusím to... Nějaký special ingoty jsem už našel... Vlastně měj u sebe krumpáč a procházej doly :-) Jsou tam žíly rudný... Jsem hrdým vlastníkem domu v Bílém Průsmyku!!! :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi