To z něj ještě nedělá sympaťáka. Je z mého pohledu právoplatným králem, ale do sympaťáka má daleko. Kdyby všechno proběhlo bez angažování té blonďaté mrchy a Stannis by usedl na trůn, tak by stejně měl během pár let na krku občanskou válku. Navíc u mě ztrácí body paktováním s tou rudou divoženkou.
Nevada: Ja bych to videl spis obracene, znam spoustu lidi, kterym je nad 25, ale vypadaji na 18, mluvi na 17, chovaji se na 16 a myslí jim to jako 15-ti letým....
Hele, to je unfér! Řeč byla o vzhledu, ne chování ;o))
Proč by měl výrazný herec kazit seriál? A čím je tak výrazný, že by to kazil? (kromě s vé výrazné brady :) ?) Já bych Perlmana do AGOT brala hned.
znamej herec nebo herci , vzdy lehce odvadej pozornost od deje.... navic on je strasne vyrazna postava ksichtem... vubec si nedokazu predstavic to by tam hral. mozna nakyho kapitana straze enbo tak neco
Ty jo, tak to mi nikdy nepřišlo, že by známej herec odváděl od děje - odváděl ho Sean Bean? To je pro mě taky známej herec a na Neda seděl jak "zadnice na hrnec". Právěže jeho výrazný obličej by mi seděl na někoho za zdí (nejlépe již zmiňovaný Mance)...
Mě teda herci (ať sebevýraznější - Brad Pitt podle mě není výraznej, ale dobrej herec) nijak neruší. Staloneho si tam nedokážu představit, protože nevím, co by tam hrál...
Já jsem neměla při čtení pocit, že Mance by měl být nějaký krasoň, ale spíš charismatický vůdce...
Si to musím ešte raz prečítať, ja som práve mala dojem, že ho tam opisoval aj esteticky nejako v pohode, akože čakal blbého divocha a on to bol taký sofistikovaný pán :)
To jsem jediný kdo je obsazením Margaery spokojen?
ja jsem taky spokojena :D, ona je sice takova zvlastni....ne krasna, ale zajimava a byla pro mne tou nejlepsi Anne, jakou jsem si mohla prat (a kolikrat tam na mne jako mlada holka pusobila....v dilech, kde se Anne nechava uhanet) takze nemam problem s tim, ze bude hrat o cca deset let mladsi holku
tiež som mal pocit, že je buď vyslovene pekný, alebo charizmatický. jednak "oblbol" divokých, že si ho zvolili za kráľa, jednak mal krásnu manželku a tiež sa k nemu tuším viaže aj nejaké zlákanie, zbalenie žien spoza Múru/Steny, nie? či to bol iný vodca divokých?
Komentáře
btw - co ten Perlman, bude, nebude? co tak Mance? :)
btw - sympatický = oblíbený?
Právěže jeho výrazný obličej by mi seděl na někoho za zdí (nejlépe již zmiňovaný Mance)...
ale je to jen muj nazor :) tvuj ti neberu