Sranda topič

11819212324117

Komentáře

• Přesně a na to jsou nejlepší nové nabroušené nože (nebudu říkat značku, abych nedělala skrytou reklamu:D )
  • jedině od Horsta Fuchse dostanete za cenu jednoho nože šestnáct nožů, dvoje nůžky, dvě protiskluzová prkénka a zavoláte-li do třiceti minut tak i kroužkové rukavice. :-)
  • A čtyři teleshopingy k tomu.
  • Jo a na začátku reklamního šotu Horst a Pepi (nebo koho tam tentokrát má) prohlásí, že nepotřebujete zbytečné nože, že vám stačí pouze 1 boží nůž, ke kterému ti jich dalších 19 přidá. Btw kam se poděla Gabi Drechsler, mistryně světa v žehlení?
  • Nejlepší byl [henklbach]. Švédská ocel a švýcarská technologie. Třikrát broušená a laserem upravená čepel. Tříbodová odsazená rukojeť pro bezpečné krájení. Tento nůž rozkrájí svou konkurenci jako máslo.

• "Dej sem ten šek, jsem Řek!"
  • To byl ten nůž, jak jím v reklamě krájeli jiné nože? To byl trhák!!!
  • Montezuma3: Ten první je dokonalý! :D
  • überkiller napsal(a):

kam se hrabe Pohlreich s Babicou dohromady...

děsivej viking:D
  • to je vypalovačka :D
  • krisa, montenzuma
    vidim tady samý následovníky kultu, který svědomitě zapínaj každej večer televizi a usínají u zvuku drcení betonu v RoboChefu :-)
  • überkiller: já radši smažený vajíčka na kapotě :)
  • tenhle teleshop chci i u nás
  • überkiller: Ten pán je děsivej!
  • Ten blbec skoro pořád míří hlavní na tu ženskou, což se nedělá ani ve srandě. Ze školy: Pravidlo první: S každou zbraní se zachází jako s nabitou.
  • flanker - tak zase pochybuju, že ten budulín měl v ruce originál
  • Jak ten fagan střílel od boku :D
  • überkiller: Samozřejmě že ne. Ale jistý zásady se dodržujou vždycky, i realistickejch atrap...
  • flanker: řekla bych, že to dost zkresluje. Ve skutečnosti míří mírně vedle ní:-)
  • Ve školní jídelně si přisedl student k profesorovi a ten říká: Prase si nezaslouží, aby sedělo s labutí." Student se zvedl s odpovědí: "Tak já letím." Čímž samozřejmě pana profesora namíchl a ten se rozhodl, že mu dá zabrat u zkoušek. Bohužel pro něj, student na vše odpověděl bezchybně. Proto mu dává poslední otázku: "Kdybyste si mohl vybrat ze dvou pytlů a v jednom bylo zlato, ve druhém rozum, který byste si vybral?" Student po chvíli řekne, že by si vzal ten se zlatem. Profesor vítězoslavně: "No vidíte, a já bych si vybral ten s tím rozumem." Student neváhá: "Vždyť jo, každý si vybere to, co mu chybí." Profesor už je tak vytočený, že na studentův test napíše BLBEC a pošle ho pryč. Student odchází, aniž by se podíval na hodnocení a za chvíli se vrátí s otázkou: "Pane profesore, Vy jste se mi tu sice podepsal, ale nenapsal jste tu žádnou známku..."
  • Možno to tu už bolo, nie som istý. :)

Jedna ľudská bunka obsahuje 75 MB genetických informácií. Jedna spermia má teda 37,5 MB. V jednom mililitri ejakulátu je pribliľne 100 miliónov spermií. Pri ejakulácii trvajúcej v priemere 5 sekúnd sa uvoľní asi 2,25 ml spermií. Výpočtom zistíme, že dátová priepustnosť mužského penisu je (37, 5 M x100 M x 2,25) / 5 = 1687,5 terabajtov za sekundu. Vo výsledku je teda ženské vajíčko schopné odolávať DDoS útokom o objeme viac ako 1,5 petabajtov za sekundu a pritom prepustí len jediný dátový paket. Tým pádom je to najrobustnejší hardwarový firewall na svete. Tento jeden paket, ktorý firewall prepustí, však dokáže zhodiť celý systém na deväť mesiacov.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi