Sedia v Bielom dome Obama a G. Brown. Príde k ním Sarkozy a pýta sa, čom diskutujú. Obama: "Plánujeme tretiu svetovú vojnu" Sarkozy: "To znie zaujímavo. Aké sú plány?" Obama: "Zabijeme 140 miliónov moslimov a jedného zubára." Sarkozy: "Prečo jedného zubára?" Obama buchne Browna do chrbta: "Čo som Ti hovoril? Nikto sa nebude pýtať, prečo 140 miliónov moslimov"
Jaký je rozdíl mezi dostudovanými vysokoškoláky? Absolvent přírodních věd se ptá: "Proč to funguje?" Absolvent techniky: "Jak to funguje?" Absolvent ekonomiky: "Kolik to stojí?" Absolvent humanitních věd: "Chcete k tomu hranolky?"
1) Těhotná žena, která má 8 dětí, z toho 3 hluché, 2 slepé a 1 mentálně postižené a ona sama má syfilis. Doporučili by jste jí potrat?
2) Máte si zvolit důstojného vůdce národa pro budoucnost. Mate 3 kandidáty na výběr:
a) Je to zkorumpovaný politik, své myšlenky konzultuje s astrologem, má 2 milenky, kouří jednu cigaretu za druhou a denně vypije deset pohárů Martini.
b) 2x byl vyhozen z úřadu, vstává až na oběd, na univerzitě jel na opiu a denně vypije láhev whisky.
c) Poslední je vyznamenaný válečný hrdina, nejí maso, nekouří, příležitostně si dá maximálně jedno pivo, nepodvádí manželku, ani nemá žádné aféry.
Jak se teda rozhodnete?
Odpovědi: Vybrali jste kandidata C, že ano? Jen pro informaci: a) byl Franklin D. Roosevelt, b) byl Winston Churchill, c) byl Adolf Hitler. A na otázku potratu jste odpověděli zajisté "ano"? Tak pak jste zabili Beethovena.
Montezuma3: Tyhle kydy eště nevymizely? Je to BTW naprostej kec, kterej nelze brát vážně, Roosevelt byl jedináček. Podobný kecy občas používaj různý ligy na ochranu života a podobně se nazývající instituce, který jsou zpravidla prodlouženou rukou některý zas... církve.
Pardon, přehodil jsem Roosevelta a Beethovena. Ono se to totiž objevilo už ve víc variantách, vč. bacha, masaryka apod. Beethoven byl druhé dítě, BTW, nikoli deváté.
Ad strana 20: Dvě kladné rakce ze tří beru za úspěch... 2Krisa: Nešlo o kritiku etnika (kritizovat přirovnáním k jedné z nejsympatičtějších "frakcí" ságy by ostatně bylo velmi zákeřné :o)), leč o kritiku falešnosti "politické korektnosti", nuž neva. A když už jsme u těch parafrázovaných problémů, tak jsem byl upozorněn, že oni Starkové coby zvěstovatelé globálního ochlazování (Winter is comming) jsou taky dobrá sebranka.
Pro všechny, co stejně jako nesnášejí dabing Hry o trůny. Po tom, co jsem si poslechla Neda a Jaimeho ve španělštině, mi českej dabing přijde jenom jako nevinný mučení:
Hehe. A viděli jste někdy upoutávky na bývalém Hallmarku (teď Universal Channelu)? To je dabingové peklo. A s překlady si taky hlavu zrovna nelámali... Všechny upoutávky tam mluvili 2-3 herci. Včetně ukázek, kde mluvilo až 8 postav. Nebo třeba takový "film o filmu" k seriálu Médium. Tam asi 12letou holku dabuje dospělá herečka rádoby dětským hlasem. Zní to jako z nepovedeného hororu. UCh to postupně vylepšuje, ale jde to ztuha.
Ještě nejlíp nepřekvapivě skončil Syrio. U toho jsem i v původním znění čekala, že každou chvíli řekne: "Jmenuji se Syrio Forel. Zabil jste mi otce. Připravte se zemřít." :D No jo, vzpomínky na dětství a Princeznu nevěstu.
Komentáře
Btw: Přijde Hitler do pekařství a říká: "dejte mi půlku Šumavy."
Absolvent přírodních věd se ptá: "Proč to funguje?"
Absolvent techniky: "Jak to funguje?"
Absolvent ekonomiky: "Kolik to stojí?"
Absolvent humanitních věd: "Chcete k tomu hranolky?"
1) Těhotná žena, která má 8 dětí, z toho 3 hluché, 2 slepé a 1 mentálně postižené a ona sama má syfilis. Doporučili by jste jí potrat?
2) Máte si zvolit důstojného vůdce národa pro budoucnost. Mate 3 kandidáty na výběr:
a) Je to zkorumpovaný politik, své myšlenky konzultuje s astrologem, má 2 milenky, kouří jednu cigaretu za druhou a denně vypije deset pohárů Martini.
b) 2x byl vyhozen z úřadu, vstává až na oběd, na univerzitě jel na opiu a denně vypije láhev whisky.
c) Poslední je vyznamenaný válečný hrdina, nejí maso, nekouří, příležitostně si dá maximálně jedno pivo, nepodvádí manželku, ani nemá žádné aféry.
Jak se teda rozhodnete?
Odpovědi:
Vybrali jste kandidata C, že ano? Jen pro informaci: a) byl Franklin D. Roosevelt, b) byl Winston Churchill, c) byl Adolf Hitler.
A na otázku potratu jste odpověděli zajisté "ano"? Tak pak jste zabili Beethovena.
2Krisa: Nešlo o kritiku etnika (kritizovat přirovnáním k jedné z nejsympatičtějších "frakcí" ságy by ostatně bylo velmi zákeřné :o)), leč o kritiku falešnosti "politické korektnosti", nuž neva.
A když už jsme u těch parafrázovaných problémů, tak jsem byl upozorněn, že oni Starkové coby zvěstovatelé globálního ochlazování (Winter is comming) jsou taky dobrá sebranka.
UCh to postupně vylepšuje, ale jde to ztuha.