Průběh natáčení

15678911»

Komentáře

• Fajn, už to posuzujeme podle jednoho těžce nekvalitního rámečku. U u u. Kdo tu něco kvákal o tom, že jí všichni nenávidíme? Nejsem moc rád, když někdo mluví za mě. BTW který zrcadlo říká, že je Dany nejkrásnější? To si mám pocit myslej ti, kteří ji neviděli :))
  • Nejkrásnější má být Cersei ;)
  • Tady je mimochodem Jeyne zhruba tak, jak jsem si jí při čtení představila, včetně věku. Ty slzy si odmyslete... zatím.

http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=jeyne+westerling#/d3gj2q1
  • Daenerys je v knize popsána jako velmi krásná. Ostatně fyzická krása je další z rodových rysů Targaryenů.
  • Tak Cersei (knižní) je fyzicky velmi přitažlivá, ale Dany taky bude patřit mezi velmi atraktivní ženy (pokud vám nevadí indigové oči a velmi světlé vlasy), už proto, že si ji vybral khal Drogo a ten by se jistě nespokojil s nějakou tuctovkou. Pokud však někdo výrazně preferuje tmavé to ženy, těžko u něj prototyp arijské rasy může zabodovat.
  • Krásu jí neupírám. Ale nejkrásnější, to už je odvážné tvrzení. Arwen má bejt taky nejkrásnější a Liv Tyler to určitě neni :)
  • V The Lotr je nejlepší Galadriel.....
  • Tak mně třeba Liv Tyler krásná připadá...
  • Mne najkrajšia prišla Miranda Otto ;)
  • Jo tak, já netvrdím, že Liv Tyler je z LOTR nejkrásnější, ale že mi přijde krásná. Nejkrásnější je samozřejmě Faramir (David Wenham) :)
  • Chmur napsal(a):

Kousačovi to nejbližší s dírou...

Rorge?
  • V LOTROVI není podle mě krásná ani jediná žena. Tedy v té filmové verzi. Jinak snad ani nelze jakoukoliv postavu, osobu atd. označit za nejkrásnější. Vše je otázka vkusu. To je i v Písni. Jaimemu se nejvíc líbí Cersei, Malíčkovi Sansa, Kousačovi to nejbližší s dírou...
  • Vlastně Rorgemu, Kousačovi se líbí všechno, do čeho může kousat a projevujte to bolest...
  • Tak jsem to úplně nemyslela, ale asi máš pravdu =)
  • Sethi: všichni víme "jak" si to myslela :)
  • Sethi: Pochopil jsem, ale zároveň si říkal, že mezi Rorgem a Kousačem byla spíš láska platonická, bratrská než tělesná...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi