FC NEVADA DRAGONS

1131416181970

Komentáře

• Srandičky :-) Zdravej byl už mockrát, ale dneska po strašně dlouhý době byl uvolněnej, měl radost ze hry a dokázal strhnout ostatní, podobně jako to dokázal Nedvěd v jeho nejlepších dobách... ach, trochu jsem se zasnil :-)
  • Berdych!!! Ej!!! Viděl jste někdo? Ej!! Pěkný zápas a navíc porazil Murrayho alias čtvercová pusa...
    Zítra to bude hodně nejednoznačný pro koho fandit(u mne)... Federer je co se týče stylu můj favorit.. Je to pořád nejelegantnější a na pohled nejednodušší tenis :-)
  • Bohužel neviděl, byl jsem ve škole :-( Ale co jsem čet, musel to bejt hodně dobrej mač.

Tak snad aspoň s Federerem to stihnu a věřím, že ho B. dá, už to dokázal x-krát, umí na něj.
  • Pěkný zápas to byl moc.. Dosti vyrovnaný ale Berdych Murrayho uštval :-)
  • No dobře, asi jsem byl včera v euforii z těch fotbalistů a špatně to s tim Berdychem odhadl :-)
  • Noo Federer hrál geniálně :-) Vůbec nechyboval a dost mu vycházelo jeho taktizování...
  • Zejtra hrajem s Černohorcema a mě to pořád asociuje "jsou to chlapci Černohorci a třetí student z prava, možná, že pro vás bude schůdnější druhý zleva, to je Stojan Jakotyč, ten studuje s vyznamenáním."
  • jj
    dúfam, že si popodišiel k plátnu a ešte pre istou ukázal, ktorý to je :)
  • Na hřišti ho nepřehlídneš :)
  • Čápa to teď hezky zakončil: Konec dobré, všechno dobrý...
  • Fotbal potažmo život je krutý a nespravedlivý. Černohorci si zasloužili minimálně vyhrát. Musím říct, že jsem jim přál aspoň jeden gól. To co naši předváděli byl děs.
  • No stylově jsme to zakončili způsobem, jakým jsme to odehráli celou kvalifikaci se světlou výjimkou v minulém zápase - to byl asi bohužel omyl.

No a Barošova žlutá karta na lavičce - to byla třešnička. A Bílek ho ještě odmění vyslánim na hřiště - já bych mu v tu chvíli řek, ať se sbalí a vyrazí domu pěšky. Grrr :-)
  • Souhlas, byl to děs a utrpení a nezasloužili jsme si výhru. Jestli tohle budou předvádět na euru, ani si nemusej vybalovat.
  • Baroš je naprostý tragéd. Bílek je to samé v trenérském balení. Nicméně jsou tam i světle momenty, jako je zařazení některých hráčů z naší ligy. Jiráček, Pilař, Gebre dokázali, že nemusíte hrát tureckou či německou ligu, abyste dosáhli či předčili úroveň spoluhráčů z těchto soutěží. Líbil se mi Kadlec, podle mě náš nejlepší obránce. Dvojice stoperů působila chvílema dost nejistě. Největší slabinou je ovšem hra dopředu a útoku ani nemluvě. Měli jsme my někdy vůbec pořádnýho útočníka, ze kterého šel strach. Vlastně jo. Honzu Kollera. Toho jsem měl ve velké oblibě. Takový americký příběh v českém prostředí, jak se chlapec, kterého ve Spartě nechtěli vyšplhá v evropskou špičku.
  • Zlatej Suchopárek!
    Co udělal Babroš? Já jsem se na druhou polovinu nedíval.
  • Já proti Bílkovi vlastně nic moc nemam, má můj obdiv, že je ochoten kousnout ty nadávky na výkon - velký propad proti generaci Nedvěda byl očekávatelný už dlouho dopředu. Ale s tím tlačením Baroše už mě štve, to jo.

Baroš zaperlil, když při rozcvičce za čárou zadržoval míč, tak dostal žlutou...
  • Já teda Portugalcům moc nefandím, ale teď si říkám, že je dobře že na tom ME budou. Na jejich zápasy se bude asi dobře koukat. Výsledky z kvalifikace hovoří sami za sebe. 4:4, 3:1, 4:0, 5:3 s Islandem. A teď s Bosnou hrají jeden a půl zápasu nic a najednou je po druhé poločase stav 6:2. To jsou čarodějové :D
  • gratulácia k postupu! už len aby ste nedostali nemcova a španielov príliš skoro!
  • Dyť to zvládli dobře. Bylo jasné, že se tam nebude hrát nijak extra do předu, protože by to byla smrt. Černohorci měli velké 3 nebo 4 šance, jinak se zase tolik před bránu nedostali. Zápas jsme odehráli takticky dobře, ale ne díky práci trénéra, ale díky hráčům samotným. Těm, kteří dokázali hru zklidnit a slušně rozehrát (Plašil, Rosický).
    A s tím útokem, když se hraje jen na jednoho hrota, tak co tam sám má dělat? Pekhart to zvládnul dobře, odvedla maximum. A Baroš šel na plac, protože Pekhart byl úplně vyšťavenej. Koho jinýho tam měl dát? To nebyla žádná odměna ale nutnost.
    Jinak parádně zahrál Jiráček a Čech. Dobrý výkon předvedl Plašil i Rosický. Pilař hraje dobře, ale pořád si myslím, že to ještě chvilku bude trvat než se do toho všeho dostane. Přeci jen před necelým rokem hrál ještě v Hradci. :)

A je fakt strašný co tam mají za "experty" ve studiu. Ten Karoch nedokázal absolutně nic a bude tam kritizovat jak kdyby byl kopie Pelého.
  • vašek: Cos chtěl říci tím "hrál ještě v Hradci :)"??? Teď pozor na volená slova :)))))
  • Krisa: :) Myslel jsem skok z útkání Hradec:Budějovice - Plzeň:Barcelona - a reprezentace. :)
  • V pořádku :)))
  • Znělo to ale skoro jako Vidlákov :) I když proti Barce je vidlákov holt i Praha...
  • A Baroš šel na plac, protože Pekhart byl úplně vyšťavenej. Koho jinýho tam měl dát? To nebyla žádná odměna ale nutnost.
    Já se v tom zas moc neorientuju, ale v jednom kuse slyšim o V. Kadlecovi - proč tam nebyl? (Necid je asi ještě na marodce, co?) Baroš i kdyby hrál sebelíp, tak bych ho prostě už nebral. Stejně jako měl stopku Řepka - takovej člověk je důvod, proč na ten zápas nepřijdou lidi. Je to teatrální komediant a je ostuda, že nosí repre dres...
  • Souhlas s Alekem. Baroš je tragéd. Pilař mi přijde velice šikovnej, i když je to nováček v reprezentaci, odvádí solidní výkony. Poctivě se vracel dozadu, bojoval.
    Dyť to zvládli dobře. Bylo jasné, že se tam nebude hrát nijak extra do předu, protože by to byla smrt. Černohorci měli velké 3 nebo 4 šance, jinak se zase tolik před bránu nedostali. Zápas jsme odehráli takticky dobře, ale ne díky práci trénéra, ale díky hráčům samotným. Těm, kteří dokázali hru zklidnit a slušně rozehrát (Plašil, Rosický).
    Viděl jsi ten samej zápas co já? Nikdo nečekal ofenzivní smršť, ale my jsme se nedostali do 80. minuty ke střele na branku (prvních 15 minut jsem neviděl). Vůbec jsme nedrželi míč, kloudně jsme si nepřihráli. Černohorci měli tři ultra velké šance, při troše štěstí to mohli dotáhnout do prodloužení.
  • a čo na to Radek Drulák?
  • Nevím co na to Radek, ale ani mě to nezajímá. Jeho komentáře jsou stejně cenné asi jako postřehy Ládi Vízka, Milana Luhového nebo Michala Bílka:-)
  • No Radek Drulák ho nemá :-D

Jsou to pitomci, si to nemohli nechat v kabině?
  • Byli na plech. Mně osobně to nějak zvlášť nepohoršilo, on Radek Drulák si taky nebral servítky.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi