Pc gaming(xbox, ps)

1202123252638

Komentáře

• Krisa: Tak to teda nevím, jakous myslela. Infernal City je normální kniha, který rozvijí události, co se staly v Oblivionu a vlastně přímo navazuje na Skyrim.
  • Olorin: Aha, já pod tím názvem našla nějakej fan slovníček pojmů...to bych nesměla být líná a musela trochu hledat a nedívat se pouze na první odkaz, co mi to vyhodilo :)
  • ale musí spíkovat ingliš, páč česky to neni...aspoň sem to nenašel
  • Ingliš spíkuje, ale já bych raději něco v čj... U nás čte fantasy knihy několik lidí a u některých by aj neuspěla...
  • No, v češtině to bohužel není, ale většinu těch událostí se stejně dají dozvědět ve Skyrimu, na který už čeština je. :-)
  • Nalákali jste mě na ten Skyrim a prozatím po pár hodinách se tam cítím jako slon v porcelánu.
    To prvotní oťukávání je nejlepší, kdy člověk objevuje možností hry a než se to dostane do stereotypu.
    Akorát to ovládání je pitomé, třeba když si chci koupit zbraň, nevidím, jakou zrovna používám, a jestli ta nabízená je horší nebo lepší.
  • Teď si nepamatuju, jestli to je i u obchodníka, ale v inventáři taková malá šipka napravo do jména předmětu ukazuje, že je předmět nějakým způsobem lepší, než ten co právě používáš.
  • aha, odhalil jsi mi význam šipky. :-)
    a dá se nějakou klávesou měnit mezi dvěmi zbraněmi? Třeba kdybych chtěla svičnout meč za luk během boje?
  • No já tam naštval jednoho chlápka a on za mnou teď pořád běhá a útočí na mě. A když ho zabiju (tzn. jeho HP klesne na 0) tak padne na zem a za chvíli se zvedne a jde po mě znova. už jsem ho zabil asi 10x a on prostě po 10ti vteřinách vstane a jde po mě jak se ho mám zbavit opravdu mě štve že nejdou všechny postavy zabít.
  • Ben Nevis: Když v inventáři (i v tom s kouzlama [skrývá se pod klávesou p]) namíříš na nějakou zbraň, předmět atd. kurzorem a zmáčkneš f, tak se ti předmět dá do oblíbených a můžeš ho libovolně přepínat v menu pod klávesou q, bez toho abys musela do inventáře. Navíc v tomhle menu si můžeš předměty namapovat na různé klávesové zkratky.

Everett Young: Zřejmě jde o nějakou příběhovou postavu, ale nevím číms ji tak naštval, buď si ji něco proved, nebo je to bug. :-)
  • Olorin: díky za poradnu.
  • Olorin: Čím jsem ho naštval? No praštil jsem ho válečným kladivem.... :) a takových postav jsem tam našel spousty i těch nedůležitých. Prostě je zabijete a oni vstanou a jdou po vás znovu.
  • Everett Young: spousty? Kolik máš bodíku v Bounty? :-)
    V jedné hře (už nevím, které) stačilo do někoho drcnout ramenem a už byl naštvaný.
  • několik tisíc...... jsem měl ale to byl jen pokus jsem si to napřed uložil a pak jsem vyhladil celé město (kromě asi 5ti postav které ne a ne umřít)
  • Já mam teď na steamu 32 hodin a jsem tak v 15% ? Rozhodně jsem se vydal do Riftenu pěšky s tím že se přidám k zlodějskému cechu... Teď ale koukám co chodím po městě že od Oblivionu se změnili a jsou to spíš pěkní parchanti :-) Tak nevím... Možná zkusím Družníky.. BTW blízko Riftenu jsem objevil jeskyni ale nemůžu najít vchod :D
  • V Oblivionu, když se na vás naštvali, tak po chvíli vychladli, když jste jim blokovali útoky. To ve Skyrimu není?
  • Zabil jsem asi dohromady už pět draků... Duši vždy pohltím a přesto se mi řev (Kynin strach?)který zahání na útěk divokou zvěř nezpřístupňuje :-(
  • Amaroun: musíš si ho aktivovat klávesou "R".

Nevíte někdo k čemu jsou ty dračtí kosti a šupiny?
  • Thule
    Pokud máš skill Smithing na 100, jako já například, tak si z těch kostí a šupin můžeš vyrobit dračí brnění (škoda, že ne i zbraně...). Na výběr máš mezi těžkým brněním a lehkým. Je to po daedrickém nejlepší brnění ve hře - naneštěští se daedrická srdce špatně shánějí, takže zatím musím vzít za vděk tímhle. :-)
  • Dajú sa aj nájsť, alebo si ich musím vykovať? Moc sa mi nechce ísť hlboko do kovania
    Ináč, čo preferujete, jedno alebo obojručné zbrane?
  • Já jsem se zasekla u vedlejšího úkolu: Roggiho rodinný štít - dostala jsem se do jeskyní, vybila mrchy a došla ke zvedací mříži, která se musí otevřít pákou, ale když páku použiju, tak po mne střílí šípy. Nahoře jsou 4 otočné sloupy (had, orel a ryba), ale zaboha nemůžu najít, jaká je kombinace pro otevření mříže - nevíte někdo?
  • Krisa: Nahoře jsou takové štíty, které ukazují, v jakém pořadí se to má nastavit. Akorát jeden chybí, najdeš ho spadnutý dole. (jestli je to teda ten quest a ne nějaký jiný :-))
  • Ben Nevis: To právě není on - nemůžu tam nic najít. Tohle je úkol, jak na mne řve nějaká mrcha, že si mě přidá do své nemrtvé armády. Mříže jsou za mostem, na kterém je uprostřed šlapátko, které spustí chrlič ohně...
  • drobná odbočka: ako s tým GOT - Genesis? kúpiť? nekúpiť? hrali ste to niekto?
    inak čo sa týka Skyrim - dobrú reklamu robíte, už to fakt zvažujem.
    takže oprava: Got alebo skyrim? (ako hardcore fanúšik got)
  • Krisa: tak tam asi ještě nejsem.

Laky: mám obouruční zbraň a používám i luk. Lepší kombinace asi bude krátký meč + kouzlo, ale prozatím se mi kouzlit nechce.

sarven: podle recenze v Genesisu toho z GoT prý moc není, ani města nejsou správně pojmenovaná.
  • Skyrimu jsem také podlehl. Je to fajn hra.
    Jen nechápu hodnocení všude možně na netu, které dávají 10 z 10. To prostě není možné, inventář je špatně udělaný, menu také (konzoloidní). Souboje možná mohli být udělané o něco lépe a navíc mi přijde, že mágové jsou na tom mnohem lépe než bojovníci na blízko. Je fajn že je tu kůň, ale proč proboha neumí couvat? Takhle se rozejde dopředu kousek a až pak se otáčí (takhle se mi párkrát povedlo spadnout z útesu, když jsem se kochal vyhlídkou :D). Další věc co mi docela vadí je ta, proč nejde bojovat z koně. To mi příjde jako chyba. A co se týká grafiky, tak ta také není nijak stoprocentní, hlavně mi jde o to, že postavy chodí do schodů a po kotníky se zaboří do textur. Docela se i stává, že jsou postavy několik centimetrů nad zemí a vznášejí se.
    Hra je to pardádní, mám nahráno 40 hodin a zdaleka nehodlám končit, ale ty hodnocení jsou přehnaná.
  • Taky z koně dělám kamzíka :)))
  • - Pražské povstání 2016. Taskforce pod Karlovým mostem.
    - odstřelovači na Staromáku.
    a copak je asi toto za hrad v Praze?
    :D
  • sarven
    Podle recenzí Genesis moc slavně nedopadl (jen tak mezi námi - dalo se to čekat ;-)), takže rozhodně jdi do Skyrimu. Je to hra, která ti vydrží, což je dnes docela s podivem, má fantastickou atmosféru, občas se v ní najdou chyby, ale upřímně jsem to čekal horší - je lepší než Oblivion a pokud nějaký patch mi opraví to padání hry, tak možná sesadí z trůnu i můj oblíbený Morrowind. :-)

Montezuma3
    Atmosféra a některé detaily Prahy jsou celkem povedené (až na ten divnej barák na Staromáku), ale že se tvůrci zas tak o naše reálie nezajímali svědčí tenhle obrázek podivné gramatiky nápisu na zdi.
  • nojo, google slovník je levnější varianta než konzultace s rodilým Čechem přes skype. :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi