Hraní v Ostravě

Zdravím nejen příznivce rodu Martellů.
Jsem začínající hráč a dlouholetý čtenář knih G.R.R. Martina (zejména Písně) a snad bych touto cestou mohl sehnat nějáké spoluhráče. Moc bych si zároveň přál projít s někým zkušeným pravidla hry (plno nejasností).
Jinak, jsou nějáké pivní/herní srazy? Kolik hráčů v Ostravě vlastně je? A další a další otázky....
Hmm, no, snad se někdo ozve :-) Děkuji a přeji hezký podzimní den.

Komentáře

• Lorimaar: podivej se na forum fnx.cz. V zalozce Hry najdes AGOT. Napis tam. Ujme se te Raius. Pripadne mu napis na fb.
  • Havran k Raiusovi vylétl sire Aqwarty-Keldorne Firecame, nezbýva než čekat..
  • to Lorimaar: V Ostravě se to schází skoro každý čtvrtek od 16:00 v Šatlavě naproti zastávce Daliborova. Co máš postaveno???
  • Ahoj, mám zatím jen Core-set, čili začínám od nuly. Ale bedlivě pročítám na netu různé stránky a seznamy karet. V 90. letech jsem hrával karty Middle-earth ccg (mám kompletní sbírku) a okrajově Doomtrooper, Magic a Star Wars ccg. Je mi tak úplně jasné, že nemám jako začátečník sebemenší šanci sehrát zajímavou partii. Z core-setu se mi jeví jako nejsilnější (a nejjednodušší) Starkové, ale nejdůležitější je prostě naučit se a poznat pravidla v herní praxi. Zatím
  • tady: http://www.cardgamedb.com/index.php/GoTDeckbuilder.html

je asi nejpoužívanější stránka na tvorbu balíčku. Jsou tam všechny karty a možnost uložení balíčku.

My si na hraní nosíme balíčky s i s natisknutými kartami. Jen je potřeba mít na ně nějaké obaly. Je to lepší pro hru. Sám jsem taky začínal s coresetem a postupně kupuji chaptry a expanze. Nikdo mi nikdy nijak nedal najevo, že by ho hra proti slabému balíčku otravovala, právě naopak se mi každý snažil poradit a pomoct. V současnosti mám hěrní balíček tak 2/3 originál a 1/3 tisk. Tvorba balíčku je hodně o zkoušení a testování a vylepšování. A taky o trpělivosti. I s prohrou.
  • Děkuji za odkaz, jinak tento čtvrtek v cca 16 hod budu poprvé v Šatlavě. Budu se na Vás těšit, díky a ahoj.
  • Lorimaar: Tak jak sis zahrál? Mrzelo mě, že jsem dorazil tak pozdě, ani jsme neměli možnost si spolu zahrát.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi