SKYRIM HELP FORUM
zdá sa, že budem mať veľa otázok, možno aj niekto iný, tak zakladám nové fórum, aby som nespamoval PC gaming. a ono to aj súvisí s ASOIF, keďže som práve v strašnej snehovej búrke priešiel do Winterfelu, ehm do Ledohradu :)
Komentáře
čo robím blbo?
dik
PS: Nejen Winterfel já už sem měl co dočinění i Freyem
trochu sa motám na tom Ledohrade, ale mám trochu čudný pocit, že tam nepatrím (veď asi ani nie, do mágie som ešte nedal ani bod) a že ma nejak nezvratne opustím cestu bojovníka.
asi sa vrátim domov k Družníkom do Nebeskej kovadliny a prestanem si strihať nechty :)
nejak sa mi kopia tie vedľajšie úlohy, väčšinou sa zaseknem na drobnosti, že neviem, kto je ten človek, ktorého mám nájsť a pod.
tiež nejaký meč som mal pohľadať pri Tábore a zatiaľ nič...
Jinak ohledně toho, že nevíš kde koho najít atd. Nevím jestli o tom třeba ještě nevíš nebo jestli se snažíš o nějaký maximální roleplaying a nepoužíváš žádné pomocníky jako rychlocestování, mapa, kompas, deník atd. Ale když dáš deník, tak kliknutím na nějaký quest se ti u něj zobrazí šipka,což značí že ten ukol je momentálně ve sledování a na kompasu se ti ukazuje kam jít (i na mapě) Nebo když najedeš myší na nějaký ukol v deníků a zmáčkneš M na klavesnici, vycentruje ti to na mapě přímo to místo kam máš jít.
Ten meč, který máš najít - předpokládám, že ti ten ukol zadal Amren (tuším, že se tam jmenuje), by se měl nacházet v jednom z pár okolních dungeonů kolem Whiterunu, kde si od Amrena ten ukol dostal (místo toho meče je tuším náhodně generované mezi pár lokací, a každý ho má trochu jinde. Já ho měl v Redoran's Retreat západně od Whiterunu) Když mrkneš do deníku najedeš na ten ukol a zmáčkneš M, tak ti to ukáže kde, jak jsem už psal výše.
Btw ako je to s predajom veci? Su obchodnici, ktory maju lepsie ceny alebo plati univerzalny cennik? Najviac ma vsak trapi ze v skupine rozne a prisady mam plno veci, ktore neviem ci predat alebo su vzacne a drzat u seba. Vsetky tie kly, pazury a prach z upirov. Alchymiu neplanujem, ale vzdy si hovorim ze to mozno niekto bude chciet.
Co se týče těch přísad, tak ten pocit znám :-D Taky jsem dlouho váhal, jestli prodat nebo schovat :D Jakmile jsem koupil dům ve Whiterunu, tak jsem tam hned naflákal do truhly všechny přísady kdybych je nahodou někdy potřeboval. Ve skříňce u ohniště skladuju všechny potraviny a jednou za čas z nich uvařím nějaké jídlo. A v další truhle na patře skladuju všechny druhy kovů, kůže, drahých kamenů co se používají při kování.
Já jako pravý nord úplně ignoruji magii. Přidal jsem se k Bouřným hávům a v Samotě jsem toho císařského generála střelil šípem do palice. Když jsem prchal, rozsekal jsem ještě asi 10 stráží a teď se v Samotě nemůžu ani ukázat. Když tam vlezu, hned po mě jde všechno co má červenou uniformu :D
Jinak jsem fanatický alchymista a mám v báglu pořád přes 200 (kilo) přísad.
Ceny se mi zdají všude stejné. A zlepšují se dovedností Smlouvání a nebo příslušným oblečením. Jsem také v cechu zlodějů, takže v kanále v Riftenu mohu prodávat vše co ukradnu.
Já jsem taky nord a budu bojovat asi taky za Nordy, ale teď si nemůžu Legii znepřátelit neboť mám dům v Samotě....
Ach jo člověk se tady učí nějaký sračky na zápočtový test místo aby dělal důležitější věci jako zabíjení Draugerů nebo sbíraní přísad do lektvarů :D
Edit: A nehledě na to že bude stavěna na menší výkon :-)
napr. teraz som liezol hore za šedobradými, uf, to bol výstup, paráda. strašne veľa schodov a ešte drak a troll k tomu. bolo to o chlp :)
no a potom som rozmýšľal kam s tým nákladom, že ho nik nechce. rozumel som chlapíkovi, že len to tam vynes, v denníku žiadne meno, našťastie som si uvedomil, že pred vchodom je prázdna truhlica, tak som to tam dal a bolo. keby som vedel lepšie po anglicky tak sa s tým potrápim menej.
potrebujem ešte tisícku na dom, aby som nemusel vláčiť kováčke rukavice a dračie šupiny zo sebou, tak snáď to nejak naberiem.
btw chcel som očarovať svoj meč (jednoduchý oceľáčik) ale nemám očarovanie. kde sa dá zohnať? mág u Jarla nič také nemá, myslím.
sarven Na nejmenované internetovém serveru, uloz.to, si můžeš opatřit češtinu. To v případě, že nemáš originálku, tak si ji totiž můžeš automaticky navolit, v opačném případě pátrej na tomto serveru. Ale ode mne to nemáš! ;-D
Když chceš tedy nějakou věc poté očarovat, použiješ opět ten stolek, vybereš "předmět", poté vybereš nějaký "enchantment / očarování" a nakonec musíš vybrat "soul gem / krystal s duší nebo jak to přeložili. A pak zmáčknout tuším písmeno R a hotovo.
a napr. jedy sú mi ako nealchymistovi na niečo? nemôžem napr. jedom napustiť meč, ale šípy?