Já to říkám pořád, EZO.TV je nejlepší zábavní pořad. Nechápu proč to dávají tak pozdě v noci. Teďkons mají novou atrakci. Julanda Vládne ostrovtipem s vybroušenými jazykovými obraty. To ji může závidět i ten největší řečník.
Normálně to dávali od 12 do 13. Ale teď koukám na barrandov.tv a nic...nevím kdy, ani proč to přesunuli. Ale EZO.TV ničej - vyhodili Stanleyho (2x) a dokonce o Vlasta Plamínek tam už není (nebo je jen málo)
Pusť troubu. Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papírky od bonbonů. Připrav mísu a suroviny. Vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr. Vyndej z mouky puzzle. Odežeň děti a umyj z nich mouku. Vezmi vejce. Podej manželovi pivo. Vrať se, odežeň děti, vezmi hadr a utři rozbitá vejce. Vezmi jiná vejce a vyklepni je do mísy. Zvedni telefon. Odežeň děti, zameť střepy z mísy, vytři podlahu. Vezmi jinou mísu. Zadělej nové těsto. Najdi rum. Odejmi rum manželovi. Odežeň děti a umyj z nich rozpatlané kousky těsta. Plech vytři tukem. Podej manželovi tlačenku. Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky. Podej manželovi noviny. Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta. Zavolej veterináři. Vezmi si prášek. Umyj podlahu, stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, zdi, děti a kočku. Vypni troubu, dopij rum a jdi do cukrárny pro cukroví.
To Montezuma: Moc pěkné, to si s dovolením vypůjčím. To Krisa: U nás se té pásce teda říká Gafa (Gaffa). Ale jinak je to skutečně geniální univerzální nástroj. Spousta věcí kolem nás funguje (nebo zatím drží) jen díky ní!
To Montezuma: Moc pěkné, to si s dovolením vypůjčím. To Krisa: U nás se té pásce teda říká Gafa (Gaffa). Ale jinak je to skutečně geniální univerzální nástroj. Spousta věcí kolem nás funguje (nebo zatím drží) jen díky ní!
Osanos: Gafa jsem nikdy neslyšela, ale věřím, že takový geniální vynález má spoustu jmen. Taky používám Tesu na všechno - když je potřeba, aby něco drželo, Tesa to zařídí :)))
BTW nepobral jsem to v Přátelích, nepobírám to jinde. Princezna Leia je jedna z nejošklivějších hrdinek filmový historie a kovový bikiny dle mýho taky nepůsoběj zrovna afrodiziakálně. Asi jsem měl v pubertě jiný oblíbený filmy :)
Star wars jsem měl rád asi v desíti letech... Čím dal tím víc přestávám, ale rozumět proč to tak lidi bere... Jediný neinfantilní příběh SW byl ve hře KOTOR2, kde to konečně dostalo nějaký širší rozměr (ne jenom Dobro vs zlo)
mě svět Star Wars vždycky celkem bavil, ale od doby co skončila filmová sága to už nevyhledávám. A koukám že se tu jako jedinej zastanu princezničky, já ji jako malej Hanu Solovi hrozně záviděl.
Komentáře
EDIT: Oni už to nedávají i odpoledne? No tak to je škoda!
:D
Pusť troubu.
Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papírky od bonbonů.
Připrav mísu a suroviny. Vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr.
Vyndej z mouky puzzle.
Odežeň děti a umyj z nich mouku.
Vezmi vejce.
Podej manželovi pivo.
Vrať se, odežeň děti, vezmi hadr a utři rozbitá vejce. Vezmi jiná vejce a vyklepni je do mísy. Zvedni telefon.
Odežeň děti, zameť střepy z mísy, vytři podlahu.
Vezmi jinou mísu. Zadělej nové těsto.
Najdi rum. Odejmi rum manželovi.
Odežeň děti a umyj z nich rozpatlané kousky těsta.
Plech vytři tukem.
Podej manželovi tlačenku.
Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky.
Podej manželovi noviny.
Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta. Zavolej veterináři.
Vezmi si prášek.
Umyj podlahu, stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, zdi, děti a kočku.
Vypni troubu, dopij rum a jdi do cukrárny pro cukroví.
To Krisa: U nás se té pásce teda říká Gafa (Gaffa).
Ale jinak je to skutečně geniální univerzální nástroj.
Spousta věcí kolem nás funguje (nebo zatím drží) jen díky ní!
To Krisa: U nás se té pásce teda říká Gafa (Gaffa).
Ale jinak je to skutečně geniální univerzální nástroj.
Spousta věcí kolem nás funguje (nebo zatím drží) jen díky ní!