Nějak se nám to rozpadá :-/ Ty kluci ze Zatrolenek co se mi ozvali asi čekaj, až se nějak vyjádříme k místu a času hraní. Jak by se vám to hodilo Aleku a Zappere v ten čtvrtek? Že bych jim dal vědět, jestli by do toho šli. V 5ti by to ještě šlo, ve 3 to asi nemá smysl, to by chtělo kdyžtak odložit asi na jindy...
Já jsem si říkal, že počkáme na úterý a toho Luboše. Ale když máš tedy dva... já bych ve čtvrtek mohl, 16 hod. je ok, to bysme to mohli stihnout i dohrát :-)
jj, luboš to rozsekne. Další trochu uvažovatelnou variantou je sobota, kdyby se chtěl přidat ještě někdo, kdo se dosud nezapsal na http://www.doodle.com/ugeyppva3bktmf2e. Haló? :-)
A Game of Thrones: The Board Game (second edition)
Je to narychlo, ale pokud by měl někdo čas a zájem, tak dnes večer od šesti, hrajem u mě na bytě (ul. Kamenická, Praha 7). Máme místo pro 2 hráče a zkušenější hráč by se hodil, zatím se s hrou seznamujeme.
jasný, dnes jsme dali první ostrou hru, sice jen ve třech, ale stálo to za to. Poté co Lev (já) vyplenil Zimohrad, se spojil s Vlkem proti Jelenům, Baratheoni však s podporou silné flotily na východním pobřeží ovládli celé Západozemí.
Napsal jsem Poison, tak treba se sejde klasicka stafa:) Jinak, zitra bysme zacali v kolik? Je tu kamarad, ktery musi mezi 17-18 h si na pul odskocit. Takze jestli zacneme v 18:30, nebo nam pul hodinova pauza nebude vadit, nebo bude.
Komentáře
Je to narychlo, ale pokud by měl někdo čas a zájem, tak dnes večer od šesti, hrajem u mě na bytě (ul. Kamenická, Praha 7). Máme místo pro 2 hráče a zkušenější hráč by se hodil, zatím se s hrou seznamujeme.
Noo, u mě by to taky šlo, buď pátek (tedy zítra) nebo sobota.