Koupím - Hostina pro vrány 1 a 2

Děkuji za zaslání PM s podrobnostmi, dám "cokoli". ZN: do Vánoc
«1

Komentáře

• Ahoj, ja som dočítal pred nedávnom tretiu časť viazanej verzie a myslím že ak máš aj ty viazanú tak radšej si počkaj na nové vydanie hostiny :)
  • Když ji chce do Vánoc, tak to se asi nedočká, nemyslíš? :)
  • iba ak vie ohýbať čas a priestor
  • no pokiaľ ju do vianoc nezoženieš (čo podľa mňa nie), navrhujem vytlačiť obrázky, vložiť do obálky s textom toto dostaneš na jar :)
  • Nebo jestli máš tiskárnu, sešívačku, izolepu a hodně papíru. Můžu ti poslat PDFko. Budeš to mít skoro zadarmo a ještě se při čtení naučíš anglicky. ;-)
    A když objednáš do dvaceti minut. Můžeš si v mém katalogu (na této adrese) vybrat obrázek. Já ti na něj ve photoshopu plácnu titulek "hostina pro vrány" a můžeš si ho vytisknout jako obálku. A to zcela zadarmo. :-)

Jinak sehnat teď hostinu do vánoc je asi nadlidský výkon.
  • tak to ja môžem poskytnúť pdfko v češtine takže znalosť angličtiny nie je potrebná
  • Montezuma3: myslíš i dvojsvazkovou verzi že je problém teďka před vánoci sehnat? já udělila pokyny ježíškovi, tak ten by to měl nějak zařídit, což? :)
  • Mluvím o té dvousvazkové verzi. Co jsem tak koukal, tak je všude vyprodáno a hodně lidí ji shání.
  • českou PDF verzi ti také mohu poskytnout. Jinak všude kde jsem se ptal byla hostina vyprodaná takže bez dilatace času opravdu nebude možné získat jí (legálně) do vánoc
  • tak aspoň že Bouře je, té sem na pultech viděla dost.. a ví se kdy by měla vyjít jednosvazková HpV?
  • Hostina je vypredaná asi tak od septembra keď som ju zháňala, takže neostáva nič iné než počkať na dotlač.
  • Tak při chvíli googlení se dá Hostina česky na netu najít v pdf i ve wordu. To mu nikdo "poskytovat" nemusí :o))
    Marišiel napsal(a):

tak aspoň že Bouře je, té sem na pultech viděla dost.. a ví se kdy by měla vyjít jednosvazková HpV?

Někdy na jaře. Zatím se pořád ještě neví přesné datum.
  • Nevada: myslela jsem si to, ale jaro je daleko :( během vánoc přečtu Bouři a po novém roce uvidím, zda raději nekoupím dva svazky, protože na kompu se mi bohužel strašně blbě čte :(
  • Já klidně svou hostinu prodám. Je s českými jmény a měl jsem v plánu ji hned jak koupím opravenou spálit.
  • dva zväzky už nekúpiš :)
  • Já v několika internetových knihkupectvích viděla, že vázaná Hostina bude 31. ledna....ale kdo ví...
  • ve dvousvazkových vydáních jsou jména jinak než v těch nových jednosvazkových?
  • Jen v Hostině
  • MIl napsal(a):

Já klidně svou hostinu prodám. Je s českými jmény a měl jsem v plánu ji hned jak koupím opravenou spálit.

Já si zas říkám, že si jí schovám, až to všichni spálí, tak to jednou bude rarita :-)
  • MII: tak to ti kšeft neudělám sorry :)
  • Já teda nic pálit nebudu, vy Koniášové.
  • Hostinu s českými jmény si nechám. Aspoň se pobavím, až si ji někdo půjčí, jaký v tom má guláš.
  • Jasně nechte si ji a kupujte salámy bez masa, mléko bez mléčné bílkoviny, choďte po nežulových dlažebních kostkách a vůbec šiďte dál svůj nekvalitní "česky" vedený život.
    Nepotřebuji mít doma raritní knihu sám si furt připadám jako rarita.
  • Mil: Vůbec nechápu, co to s tím má společného - já si knihu nechám, protože mi pálení knih přijde jako prasárna...
  • Při slovech pálení knih si vždycky vzpomenu na scénu z Indiany Jonese a poslední křížové výpravy a pak na naši rozlučku v osmé třídě ZŠ, kde většina spolužáků pálila žákovku :o))
    (Já mám svou dodnes doma.)
  • takovej nevinnej vtípek a co dokáže vyvolat :-)
  • Já zas nebyl daleko od pálení skript Biofyziky :-/
    Mimochodem, nevede se už někde náhodou bouřlivá diskuse o obálce na Hostinu? To je vždycky zajímavý čtení :)

• MIl : lidi si už zvykli na nepovedené produkty, protože když není konkurence, buď si to koupíme nebo ne. A fanoušek to chce. Viz třeba ten Skyrim - kdyby to bylo auto, tak mu nikdo nedá hodnocení 10/10 a nikdo nekoupí vůz, který sice umí i létat a plavit se po vodě, ale jednou měsičně se mu zablokuje ruční brzda nebo vystřelí airbagy.
  • Ben Nevis: Myslím, že auto s zablokovávající ruční brzdou či vystřelujícími airbagy by spoustě lidí nevadilo, když by si ho mohli koupit na torrentech.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • LiteraturaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi