Sny

13»

Komentáře

• Aha, Alek zjevně očekává nějakou duchovní podporu. :idea:

To si jako myslíš, že za deset let dopíše GRRM celou ságu? :P

• Quote:
    To si jako myslíš, že za deset let dopíše GRRM celou ságu? :P

Tak nevim, kdo tu projevuje nedostatek optimismu...:-)
  • Ale zlepšil jsem tvé trudy, ne? :wink:

• Na chvíli...ale pak mi FeedDemon nahlásil novej post na GRRM blogu, kterej mě lehce vyděsil...že nám prej George vykradli! Naštěstí prej neukradli počítač, takže Tanec byl nedotčen...ufff :-)

• Mně hlásí nějaký MailerDaemon pravidelně, že se mými výzvami GRRM vážně zaobírá. :wink:

Stačil jsem sebrat jen nějaký cennosti z trezoru, pak mě pokousal nějaký čokl a musel jsem zdrhnout oknem. :evil: :arrow:

• Ale ty meče jsi mu moh nechat, ty ho vyloženě pálej..

Quote:
    And somewhere out there, some asshole has my sword.

Snad netřeba překládat :-)
  • Jak to myslel, měl jsem na sobě přece kalhoty... :?:

• To je jedno, on republikánskou asshole vycítí na míle daleko :-))))

• Já fandím barákovi. Je mladý, vzdělaný a plný sansovských ideálů. :wink:

• Netušil jsem, že se tak vážně zaobíráte démonologií, pánové. Kdybyste měli zájem, mohu levně prodat zachovalý Necronomicon. 8) Vyměnil bych ho třeba za nějaký zachovalý iPod... nemáte někdo náhodou nazbyt? :idea:

Myslím, že pokud nedopíše Tanec do konce příštího měsíce, bude mít u svého počítače další a další noční návštěvy. :wink:

A jestli to nezvládle do konce roku... inu, pak přijde Pörröturkki. :twisted:

• heavy_head wrote:
    Já fandím barákovi. Je mladý, vzdělaný a plný sansovských ideálů. :wink:

Mladý? Nu já vim, heade, ty už máš k tý jeho skoro padestáce blízko, ale pro mě je to dědula a pro Sansu by to byl už uprděnej kmet :-)))
  • Oproti mekejnovi je to cucák. :wink:

Takže bys volil Palinovou. Ta má něco po dvacítce, soudě dle jejích názorů na zahraniční politiku. :twisted:

• Palinová je guvernérka Aljašky, ne? :wink: A "Robert" McCain by si ji chtěl zvolit jako svého pobočníka. :shock: :twisted:

• Ne ne, já a Fidel volíme Bouráka, je větší šance, že přežije :-)

• Takže v tom dnešním pokusu o atentát na něj nemáš prsty? :o

• Fidel je tvůj pes? 8) :idea: Hezké jméno. :)

• atentát? na baraka? proboha?! je ok? bude ještě někdy barakovat svou ženu? :-)

Ano, strejček Fido, jak mu familiérně říkáme, když ho učíme principům demokracie :-)

• Podle čerstvých novinek prý plánovali zabít Baracka a 102 černochů. :shock: Nepsala o něčem takovém už Agatha Christie? :idea: :wink:

• :lol:

Aleku, jak se barrakuduje žena? :o :P

• No jo, ted jsem to čet, akorát nechápu proč 102...já myslel že bylo 101 dalmatinů :?:

Quote:
    Aleku, jak se barrakuduje žena? :o :P

Copa já vim, zeptej se Srah Cersei Baracudy Palinový :-)
  • Chápu všechny ty, kteří se ostýchají zapojit do naší diskuze. :twisted:

• Já bych si dal líbit třeba 102 samic aljašského malamuta, když už je o tom řeč. :)

Baracuda Palinová? :shock:

Myslíte, že táhne s Barackem za jeden provaz? :idea:

A co je na konci toho provazu? :roll: :o

• Quote:
    A co je na konci toho provazu? :roll: :o

Hillary? :-)
  • Bill by vám za tyhle řeči dal - jednu novou praktikantku! :x

• Ale je to škoda, že? že Hillary nevyhraje...já už se chtěl přihlásit do programu pro stážisty v Bílym domě, to by byla reklama pro IF k nezaplacení :-)

• Buffalo Bill tu nebyl? :?: :)

Napadlo mě, že bych sem mohl napsat (v angličtině) podrobný plán, jak spáchat atentát na Obamu. Určitě by to přilákalo pozornost amerických tajných služeb a zvýšilo by to provoz na fóru. Co říkáte, jdeme do toho? 8)

• A Obamovi bys stážistu dělat nechtěl? RASISTO! :evil: :lol:

• Jdu od toho. 8)

Pogrom pro stážisty v Oválné pracovně. :shock:

• To by nemělo ten punc odvetného úderu...toho levého háku na billův levý hák. :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi