Tohle mi poslala kamarádka, která pracuje v T-Mobile: "Dobrý den, jsem Váš klient (t.č., jméno)
prosím o informaci, jakým způsobem lze odstoupit od smlouvy.
Vaše služby rád využívám, nicméně nemohu žít s představou, že jsem se podílel na financování reklamy s rádoby umělcem Michalem Šepsem, tento finalista (nechápu proč finalista) soutěže superstár je mi zcela nesympatický a svými "výkony" zapadá mezi podprůměrné "umělce".
Jsem definitivně rozhodnut přestoupit ke konkurenční společnosti, která do svých reklam zainteresuje schopné, nadějné a hlavně talentované lidi."
Otázka pro filozofy: Kdybych se snědl, byl bych dvakrát tak veliký, nebo bych úplně zmizel?
Hmm... Filozofická otázka... To mi stojí za to založiť si sem účet :D
1/ By si si zjedol nejaký dôležitý orgán a aby si zomrel. 2/ Tvoje telo by to strávilo a premenilo by ťa na malú kôpku EXkrementov :D Takže by si bol prakticky menší...
Otázka pro filozofy: Kdybych se snědl, byl bych dvakrát tak veliký, nebo bych úplně zmizel?
Někde (a už fakt nevím kde, protože tu hlášku znám dobře 10 let, možná 15 či 20, takže jo, do paměti se to vrylo) zazněla podobná myšlenka formou doporučení "Přetáhni si spodní pysk přes hlavu a polkni"...
Manzelka pripomina manzelovi, si mi slibil ze mi k narozeninám koupis co si budu prat? :) nooooo tak jáááá bych chtelaaaa neco co udela z nuly na sto za 3 vteřiny :) Manzel na to "no tak ja ti koupim váhu"...
Komentáře
"Dobrý den, jsem Váš klient (t.č., jméno)
prosím o informaci, jakým způsobem lze odstoupit od smlouvy.
Vaše služby rád využívám, nicméně nemohu žít s představou, že jsem se
podílel na financování reklamy s rádoby umělcem Michalem Šepsem, tento
finalista (nechápu proč finalista) soutěže superstár je mi zcela
nesympatický a svými "výkony" zapadá mezi podprůměrné "umělce".
Jsem definitivně rozhodnut přestoupit ke konkurenční společnosti, která do
svých reklam zainteresuje schopné, nadějné a hlavně talentované lidi."
"Neotravuj, budeš jíst kapra jako všichni ostatní."
Pani to pozorovala a vraví: "Aký štát, taký terorista."
Be careful what you purchase on Ebay.
A friend spent £35 on a penis enlarger.
The bastards sent him a magnifying glass.
Instructions said do not use in sunlight.
1/ By si si zjedol nejaký dôležitý orgán a aby si zomrel.
2/ Tvoje telo by to strávilo a premenilo by ťa na malú kôpku EXkrementov :D Takže by si bol prakticky menší...
http://www.collegehumor.com/video/6683770/battlestar-galactica-rpg
Battlestar Galactica RPG :)
*obsahuje hodně spoilerů
Není třeba dělat nic. Medvěd se o všechno postará sám.
'To si děláš legraci? Ty se tady vůbec nevyznáš, sůl je přece v lékárničce v krabici od kakaa s nápisem cukr.'