12 dôvodov prečo bojkotovať GoT

12 dôvodov prečo by sme mali bojkotovať GoT od Stephensona Billingse

Mágia, sex a socializmus tvoria strašnú trojicu. A napriek tomu jeden televízny program nemá problém propagovať tínedžerom práve tieto myšlienky. Hra o tróny (Game of Thrones), najnovší hit na stanici HBO, skutočne prekročil všetky hranice slušnosti s týmto pohoršujúcim sci-fi seriálom a už je na čase, aby...

Číst celý článek zde
«13456711

Komentáře

• Proč jste tam nenechali všechny původní fotky? Myslíte, že by to tu zavřeli? :-)
  • Spíš lenost :-) Taky to nechci vykrádat úplně celý, nějaká prudérnost v tom opravdu neni, to mě ani nenapadlo.
  • A ted' ty důvody, proč seriál bojkovat!
  • Johnny Depp: Protože postupně zničí vaší duši ;)
  • Já bych všechny ty Game of Thrones zakázala, každého jenom otravují!
  • Protože postupně zničí vaší duši ;)
    GOT nebo Johnny Depp?
  • bod dva je výbornej!
  • Emilia Clarke does what she does best.
    Ležím pod stolem. :D
  • no mňa najviac dostal bod číslo 5...komunisti sú späť!!! :)
  • Rudí... Takže Lannisteři by byli komunisti největší. A co potom Starkové jako bílí? Carští bělogvardějci? :o))
  • to by sedelo, veď vieme ako dopadli a Starkovia idú podobným smerom :)
  • Odkaz v 7 je povinný pro všechny Sněhovy fanynky :-)

Ale mě nejvíc pobavil odkaz u 10.
  • Odkaz u 7 mě rozdrtil. Tohle by chtěly v seriálu vidět všechny fanynky Jona Sněha :D

Everett: Martin, drtič snů a iluzí.
  • co ma tohle za smysl?
  • Tom napsal(a):

co ma tohle za smysl?

žeby zasmiať sa? :)
  • Musí mít nadsázka smysl?
  • Něktéří by však mohli prohlásit že to je přesně 12 důvodů proč se na ten seriál dívat.
  • svoa00: Odkaz u 7 mě rozdrtil. Tohle by chtěly v seriálu vidět všechny fanynky Jona Sněha :D
    TOHLE (to nejde napsat jinak než velkým písmem) bych snad ani vidět nechtěla, nikde a nikdy :)))))))
  • válim se tu smíchy pod stolem :)
  • Krisa: věděl jsem, že ty to oceníš. Je mi jasný, že od této chvíle už Jona uvidíš provždy v trochu jiném světle. Sorry :-D
  • jeden z komentářů u originálu:

So when will we burn all the books, Mein Fürer?
  • Alek: Od teď se pokaždé budu červenat :). Ale musím říci, že Kit Harington dopadl ještě dobře - na té stránce jsou daleko lepší fotomontáže (teda u některých si nejsem jistá, zda to jsou fotomontáže:))))) )
  • já teda nějak neměl odvahu to procházet a hned jsem z té stránky odkráčel :-)
  • Já se podívala na homepage, páč jsem chtěla zjistit "co to jako je?" A stačilo mi to, právě jsem přišla o veškeré iluze :)
  • ále, to už neokecáš. Všem je jasný, že už máš stránku v záložkách ;-)
  • Kurňa, to mě nenapadlo - hned si ji ukládám do záložek! A něco si stáhnu jako tapetu plochy a spořič, taky si nová tapeta do telefonu by se mi hodila a mám ještě místo na zdi, kam by se hodil nějaký plakátek...
  • no jo teď jsi se prozradila. ale někdo jste tam měli dát ceduli !!!NEOTEVÍREJTE TUTO STRÁNKU!!!
  • A ted po pravdě, je to myšleno jako fór, nebo se nějakej křesťan zbláznil? Jinak mě článek pobavil...
  • 11. Nie sú tu žiadne pozitívne vzory pre naše deti.
    Co Eddard Stark? Sansa? (trochu ke druhé sérii:) Davos? A Mellisandra je přece vzorem dobré křesťanky: Upaluje hříšníky, uznává jen pravdu jediného boha a bojuje proti Satanovi a malým bůžkům ze Západozemí! A jsem si naprosto jistý, že v případě jejího stínu šlo o neposkvrněné početí.
  • Super článek, tak jsem se už dlouho nepobavil, takové blbiny může vymyslet snad jen opravdový pámbíčkář. Myslím, že se na celý seriál podívám počtvrté abych si ověřil jestli to co říká přece jen náhodou není pravda a nejsem posedlý ďáblem jako vy všichni co se na to díváte chlípným okem. :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi