Rasismus ve filmech: Bílý zloděj zabije černocha: Rasismus, proč černoch vždycky umře? Černý zloděj zabije bělocha: Rasismus, proč musí být černoch vždycky zloděj? Bílý zloděj zabije bělocha: Rasismus, proč v tom filmu nehraje žádný černoch? Černý zloděj zabije černocha: Rasismus, proč se černí lidi vždycky zabíjejí?
Dneska jsem si dal zase RD a tuhle hlášku miluju... KRYTON: Ne, to nejhorší je, že stroj času se kousnul.
RIMMER: Ukaž mi ho! (RIMMER si vezme a prohlíží stroj času) Není to tím, že se prostorové obvody aretovaly na kalibraci transpondéru a došlo k tachyonovému výboji, jenž zničil časovou matrici?
KRYTON: Ne, pane. Prostě jsem do toho moc třískal.
Ovšem nejlepší je samozřejmě Polymorf... včetně jedné z prvních scén Kocoure, šlápni na to! No, to mi nemusíš říkat dvakrát... ... No tak na to šlápni! A, tak mi to musíš říkat dvakrát...
KOCOUR: To kuře je dobrý. LISTER: No jo, fakt dobrý. KOCOUR: Hm! LISTER: Ehm! KRYTON: To není kuře, pánové. KOCOUR: A co to je? KRYTON: Ten muž, co jsme ho našli. LISTER: Cože? KRYTON: Připadalo mi to, jako hrozné mrhání ho tam nechat, když by se tak bezvadně griloval.
Krisa: Ženský časopis s přílohou o háčkovaných čapkách? To jsme si na táboře četli běžně :)
flanker.27: JJ :-D Lister: A já si to ještě pochvaloval....
Já mám zas nejradši roztavení a pak tenhle Pekelně ostrý výlet. A kdo sleduje Cervenytrpaslik.com tak ví že nás čeká Red Dwarf X. Jen je otázkou jestli to ještě bude zábavné. Ale mně ty nové díly přišli docela zábavné :-)
Zábavné to bude! Zpátky na Zem se mi líbilo, vůbec nechápu některé kritiky: "Jakotže vypadají tak staře?" (no po 10 letetch to tak běžně chodí), nebo "To nebylo jak staré díly!" (vždyť to ani nemělo, měla to být pocta, vzpomínka na RD), apod. Už se na to strašně těším, akorát furt nevím, kdy už to konečně bude :)
Nejlepší jsou vařené slepičí ovulace. Já ty nahraný smíchy hrozně nemam rád. V ang. originále je autentickej smích, nahranej asi když to někde promítali, ale v dabingu máme 'malý smích' , 'střední smích' a 'velikej smích s potleskem' a točíme to dokola. Jo, a samozřejmě smích s tou postřelenou kejhalkou, jak říká Krisa :))
Montezuma3: "Buďto na nás někdo útočí, nebo máme diskotéku."
KOCOUR: No a co to je, he? KRYTON: Ještě nikdy jsem jí neviděl - nikdo jí neviděl - ale myslím, že je to bílá díra. RIMMER: Bílá díra? KRYTEN: Každá akce vyvolá protikladnou reakci. Černá díra likviduje vesmírnou hmotu a čas a bílá díra je vrací zpět. LISTER: Takže, ta díra chrlí čas zpátky do vesmíru? KRYTON: Přesně tak. Proto jsme na lodi svědky těchto zvláštních časových úkazů. KOCOUR: No a co to je, he? KRYTON: Ještě nikdy jsem jí neviděl - nikdo jí neviděl - ale myslím, že je to bílá díra. RIMMER: Bílá díra? KRYTON: Každá akce vyvolá protikladnou reakci. Černá díra likviduje vesmírnou hmotu a čas a bílá díra je vrací zpět. LISTER: Takže, ta díra chrlí čas zpátky do vesmíru? KRYTON: Přesně tak. Proto jsme na lodi svědky těchto zvláštních časových úkazů. LISTER: A co tim myslíš? KRYTON: Jako právě teď, když se čas opakoval.
JJ na desátou sérii se taky těšim jak malej Jarda. I Back to Earth se mi líbila (hlavně scéna na začátku, když listr sněd rajče), jen mě třam trochu chyběl smích. Ale jelikož to poprvé od nějaky 6. nebo 7. série opět natáčej před publikem, tak se toho tentokrát nebojím. :) Českej mixovanej smích taky nebyl špatnej až na 3. sérii ta pištící ženská co se tam pravidelně opakovala. To je možná důvod - společně s novou Holly - , proč 3. a 4. sérii nemám moc rád. Což by mě zajímalo, jestli tam nějakej Holly bude. Osobně bych rád viděl zpět Normana Lovetta, popřípadě si myslím, že by ta role sedla Billu Baileymu (Black Books - Manny).
Komentáře
Bílý zloděj zabije černocha: Rasismus, proč černoch vždycky umře?
Černý zloděj zabije bělocha: Rasismus, proč musí být černoch vždycky zloděj?
Bílý zloděj zabije bělocha: Rasismus, proč v tom filmu nehraje žádný černoch?
Černý zloděj zabije černocha: Rasismus, proč se černí lidi vždycky zabíjejí?
KRYTON: Ne, to nejhorší je, že stroj času se kousnul.
RIMMER: Ukaž mi ho! (RIMMER si vezme a prohlíží stroj času) Není to tím, že se prostorové obvody aretovaly na kalibraci transpondéru a došlo k tachyonovému výboji, jenž zničil časovou matrici?
KRYTON: Ne, pane. Prostě jsem do toho moc třískal.
Kocoure, šlápni na to!
No, to mi nemusíš říkat dvakrát...
...
No tak na to šlápni!
A, tak mi to musíš říkat dvakrát...
KOCOUR: To kuře je dobrý.
LISTER: No jo, fakt dobrý.
KOCOUR: Hm!
LISTER: Ehm!
KRYTON: To není kuře, pánové.
KOCOUR: A co to je?
KRYTON: Ten muž, co jsme ho našli.
LISTER: Cože?
KRYTON: Připadalo mi to, jako hrozné mrhání ho tam nechat, když by se tak bezvadně griloval.
Krisa: Ženský časopis s přílohou o háčkovaných čapkách? To jsme si na táboře četli běžně :)
flanker.27: A k tomu přikusovali brukvový koláč?
Já mám zas nejradši roztavení a pak tenhle Pekelně ostrý výlet.
A kdo sleduje Cervenytrpaslik.com tak ví že nás čeká Red Dwarf X. Jen je otázkou jestli to ještě bude zábavné. Ale mně ty nové díly přišli docela zábavné :-)
Já ty nahraný smíchy hrozně nemam rád. V ang. originále je autentickej smích, nahranej asi když to někde promítali, ale v dabingu máme 'malý smích' , 'střední smích' a 'velikej smích s potleskem' a točíme to dokola. Jo, a samozřejmě smích s tou postřelenou kejhalkou, jak říká Krisa :))
KOCOUR: No a co to je, he?
KRYTON: Ještě nikdy jsem jí neviděl - nikdo jí neviděl - ale myslím, že je to bílá díra.
RIMMER: Bílá díra?
KRYTEN: Každá akce vyvolá protikladnou reakci. Černá díra likviduje vesmírnou hmotu a čas a bílá díra je vrací zpět.
LISTER: Takže, ta díra chrlí čas zpátky do vesmíru?
KRYTON: Přesně tak. Proto jsme na lodi svědky těchto zvláštních časových úkazů.
KOCOUR: No a co to je, he?
KRYTON: Ještě nikdy jsem jí neviděl - nikdo jí neviděl - ale myslím, že je to bílá díra.
RIMMER: Bílá díra?
KRYTON: Každá akce vyvolá protikladnou reakci. Černá díra likviduje vesmírnou hmotu a čas a bílá díra je vrací zpět.
LISTER: Takže, ta díra chrlí čas zpátky do vesmíru?
KRYTON: Přesně tak. Proto jsme na lodi svědky těchto zvláštních časových úkazů.
LISTER: A co tim myslíš?
KRYTON: Jako právě teď, když se čas opakoval.
JJ na desátou sérii se taky těšim jak malej Jarda. I Back to Earth se mi líbila (hlavně scéna na začátku, když listr sněd rajče), jen mě třam trochu chyběl smích. Ale jelikož to poprvé od nějaky 6. nebo 7. série opět natáčej před publikem, tak se toho tentokrát nebojím. :) Českej mixovanej smích taky nebyl špatnej až na 3. sérii ta pištící ženská co se tam pravidelně opakovala. To je možná důvod - společně s novou Holly - , proč 3. a 4. sérii nemám moc rád. Což by mě zajímalo, jestli tam nějakej Holly bude. Osobně bych rád viděl zpět Normana Lovetta, popřípadě si myslím, že by ta role sedla Billu Baileymu (Black Books - Manny).
"Pěkně jemná..."
"Ten řetěz, hejbe se!..."
"červený, modrý i zelený poplašný světla blikaj, co to znamená?..."