Aša Greyjoy

13»

Komentáře

• heavy_head wrote:
    Jsi vedle jak ta jedle. Je to někdo mnohem známější.

Tak v tom případě to může být jedině Sapej Andrekowski. :wink:

heavy_head wrote:
    No vždyť říkám, že to je ta špatná fantasy. Solí dobré fantasy je romantika. Ne krev.

Solí dobré fantasy je romantika, krev i magie. Ale stejně jako se solí tam ničeho nesmí být přespříliš, jinak nejde cítit nic jiného, jen ta sůl. Viz rozhovor s GRRM. :P
  • Takže tak, Arengo. Klidně se ptej dál, odborníci z našich řad rádi a s nevšedním zaujetím zodpoví všechny tvé dotazy. :wink:

• sarven wrote:
    na mnou podobne formulované otázky väčšinou dostávam odpoveď že je to rozprávka, že tam nie je skutočný príbeh.

dešifrovať to je samozrejme ťažšie, rozprávkou je aj pretty woman a skutočnosť príbehu môže a nemusí súvisieť so vzťahmi a emóciami s nimi súvisiacimi...

A bohužel, ty co fantasy čtou, jsou skoro bez výjimky strašné ošklivky

• Quote:

Tak to je slovo do pranice, tanečníku.

• Eddard wrote:
    Quote:

Tak to je slovo do pranice, tanečníku.

Ne, to je bohužel pravda

• Jejdamane, a co byste chtěli? Hezké holky mají na práci "lepší" věci než čtení čehokoliv. :twisted: :?

• V dalekém království stála ve své vysoké čarodějnické věži standartního typu lady Týna před svým typizovaným kouzelným zrcadlem a pokládala mu svou rutinní otázku a očekávala rutinní odpověď.

„Zrcadlo, zrcadlo, pověz mi, kdo je v zemi zdejší, nejhezčí a nejkrásnější?“

„Noooo,“ protáhlo zrcadlo významně. „To je těžká věc.“

Týna překvapeně zdvihla oči o jakési čarodějnické knihy. „Jak to myslíš? Nějakej problém?“

„Dá se to tak říct,“ poznamenalo zrcadlo. „Normálně bych pochopitelně řeklo, že ty. Vždycky jsi byla kočka a teď je tvůj titul dokonce více než jistý. Zvláště poté, co kvůli válce povážlivě klesl počet dostupných mladých mužů a krátce na to odkudsi záhadně unikl virus napadající ženy mezi patnácti a čtyřiceti lety….“ Zrcadlo se odmlčelo a významně se pootočilo směrem ke dveřím do laboratoře.

Týna zrudla. „To bylo kvůli vyrovnání poměru sil v populaci. A vůbec, co to sem motáš? Vrať se k tématu.“

„No, dobře. Takže v dosahu několika stovek kilometrů sice není jediná ženská, ale stejně tě jako nejkrásnější vyhlásit nemůžu.“

„Nezahrávej si, sklíčko,“ zavrčela Tyna varovně. „V čem je problém?“

Zrcadlo se natočilo, aby odráželo knihovnu. „Co je zač támhle ta bichle?“ optalo se zdánlivě lhostejně

„To je Hostina pro vrány, ale nechápu…“

„A támhleta?“ přerušilo ji zrcadlo neuctivě.

„Sapkowský. Hele, sklíčko, neser mě. Chystám se na turnaj a spěchám.“

„A určitě se tu někde najde i Lukajenko, Feist, Asprin…“ vedlo si zrcadlo svou.

„Najde a co?“

„No, já jenom, že bylo vyhlášeno, že všechny holky, které čtou fantasy, jsou bez výjimky ošklivky,“ ušklíblo se zrcadlo potměšile.

„Není možná,“ užasla Týna. „To snad řekl nějaký osamělý provokatér, kterého stateční rytíři bez bázně a hany za tu urážku ztrestali, ne?“

„Ne, ne,“ chichotalo se zrcadlo. „Všichni souhlasili.“

„Cože?“ vykřikla Týna. „Byla potupena čest dámy a nikdo se jí nezastal? V jakém to žijeme světě? Copak čest zemřela s našimi otci?“

„To máš z nějaké té fantasy knihy, co?“ optalo se zrcadlo ironicky.

Týna ho však neposlouchala. Vztekle ze sebe strhla svůj nejnovější módní plášť, jehož smaragdová barva podtrhovala jasnou zeleň jejích krásných očí.

„Ty nejdeš na turnaj?“ zeptalo se zrcadlo nevinně.

„Ne,“ sykla Týna a popadla magickou knihu s chemickými vzorci psanými lidskou krví.

„A co chystáš?“ zajímalo se zrcadlo trochu nervózně.

„Nech se překvapit,“ odsekla mu Týna a zmizela ve své laboratoři…

• :o Neslýchané! Čest dámy byla pošpiněna! Očekávám smršť.

Tanečníku! Jakožto Strážce fóra tě musím přátelsky upozornit, že návštěvnicím tohoto fóra bez výjimky se nikdo beztrestně posmívat nebude.

V opačném případě si zatančíš se mnou a nebude to věru příjemná podívaná. 8)

Přílišné zobecňování a zahalování věcí do jinotajů není na tomto fóru příliš populární. Možná, že máš jistou osobní zkušenost, možná , že jen tak provokuješ, možná, že ti někdo ublížil. Protože však v tvé tezi nevidím žádný náznak smajlíku, zřejmě to myslíš vážně. Oprav mě, pokud se pletu, prosím.

Raději pomoz nebohé Brienne a daruj jí své speciální body! Zoufale je potřebuje! :wink:

• skvelé Týno!!!!

rozbiť to hlúpe zrkadlo, ktoré iba odráža čo vidí/počuje bez štipky fantázie

navrhujem zasadiť fazuľu a vyšplhať sa po nej, nechať sa strhnúť tornádom, potom skočiť do králičej diery a otvoriť 13. komnatu - tam/TU sa také veci nedejú...

• Tyna: nice:-)

• No jo, no jo. Tak jo. :lol: Já to zase tak nemyslel.

:twisted: Ale ten Týny elaborát dokazuje, že je chytrá, nikoliv, že je hezká. A chytré holky... :lol: :lol:

• a chytré holky máme rádi. Je s nimi veľmi príjemne. :-)

• hmmmm, Vodní tanečníku, opravdu chceš, abych tenhle názor přednesla mému manželovi?

• Zajímalo by mě, jestli jsou zlovlci zastáncem názoru, že změna je život, a že i tmavovlásky jako Aša mohou mít něco do sebe.

Dnes dopoledne jsem projížděl serpentýnou blízko svého bydliště a narazil jsem na malého chameleona. Byl roztomilý. Opatrně jsem jej schoval do dlaně a zavezl do ZOO, aby se mu nic nestalo.

Kdybys náhodou lovil na stejné zlovlčí trase, měj oči na sťopkách. Třeba je jich tam víc! :wink:

• Tiskové prohlášení sera Léta k úvahám, které se poslední dobou rozmohly na fóru:

Zlovlkům se líbí rusovlásky (zrzky) a zlatovlásky (blondýnky). Když není jiného zbytí, vezmou zavděk i čokoládovláskami (brunetkami). Ale havranovlásky (tmavovlásky) moc nadějí na úspěch nemají, až na velké, velké výjimky. :wink:

Jinak děkuji za upozornění, dobrý sere. Své oči si raději nechám zasazeny v obličeji tak, jak jsou, tam je jejich místo. Případné chamelony se pokusím lokalizovat spíše pomocí jiných smyslů. Jak víme, tato zvířátka mají tendenci se stávat nenápadnými.

Jak vůbec páchne takový chameleon? :roll:

• Smells like teen spirit. 8)

Tak co, díval ses? Jak ti ten chameleon připadal?

• Smells like spirits. 8)

Chameleon je roztomilé stvoření. Kdysi jsem snil o tom, že si nějakého takového pořídím. Ale rozmyslel jsem si to. Hrozně moc žerou a lezou do peněz, takové chovatelství je pouze pro zámožnější majitele. Kromě toho neustále utíkají z terária, rozbíjejí věci a ztěžují svému majiteli život.

Kdepak, radši si pořídím kanárka. :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi