Tak mi HBO udělalo čáru přes rozpočet. Měl jsem připravený titulky na S02E01 na 1.4. jako April's Fool, abych vytřel zrak všem, co nadávají, že titulky trvají moc dlouho, tak že je udělám 14 dní před vysíláním, a teď tohle... Holy Shit!!! (Pro mé fanoušky: Svatá sr*čko!!!)
Ale dobře by zabodoval. Těch díků, které by nejdřív sklidil, než by to lidem došlo. A pak by se titulky.com pod náporem rozzlobených fandů zhroutily :o))
V neděli, tedy u nás v pondělí, se můžeme těšit na konečně pořádný trailer k druhé řadě! Půjde před premiérou jejich dalšího velkého trumfu, kterým by měl být seriál Luck.
yo! prvý apríl je práveže pekelne blízko (odovzdávame veľkú robotu k tomu termínu, takže mi to uteká ako splašené kone, ale zároveň už viem čo bude za odmenu :) )
Asi to tady už bylo, ale všimnul jsem si toho až teď. To teda nevím jestli je od tvůrců dobrý nápad svěřit asi nejdražší a nejobtižněji natočitelný díl zrovna Neilu Marshallovi. Třeba uvodní bitva ve filmu Centurion není špatná, ale žádný zázrak to teda není ( ještě to je trochu vykradený starý Spartakus). Zběsilost co jsem náhodou viděl - Soudný den je celkem síla ( je to sice hlavně tím že psal i scénář, ale šílenjší mix jsem dlouho neviděl - hrdinka s vyndavacím okem, pankáči kanibalové, pseudostředověký rytíři, honičky aut). Posudtě sami Soudný denI ty akční scény se střihy jsou zmateně divný.
svoa00: Jo, je celkem nevhodné dát sever si pamatuje na začátek druhé série, pak je povraždit na Rudé svatbě, na Zdi a na Zimohradu a ještě jednou na Zimohradu
"Sever si pamatuje" byla slova Robba (aspoň v českém překladu), když reagoval na domněnky, že popravou Rickarda Karstarka by se mohl zavděčit jeho synovi. Jestli to bude skutečně název epizody, tak by to mohlo naznačovat Robbovo tažení na Lannisterské území odplatou za smrt Eddarda.
Komentáře
On Golden Globes red carpet, David Benioff promises, 'A lot of bloodshed' and 'more romance.'
prvý apríl je práveže pekelne blízko (odovzdávame veľkú robotu k tomu termínu, takže mi to uteká ako splašené kone, ale zároveň už viem čo bude za odmenu :) )
2x01 The North Remembers
2x02 Nightlands
a samozřejmě už dřív známá 2x09 Blackwater