No já zas teda nechápu, co na tom nechápeš. Takovej druhej díl Rotfusse myslím nevyšel dodnes a to v originále vyšel mnohem dřív. Pokud jim to vyjde a skutečně to vydaj na jaře, tak všechny čest, stihnout takovou kládu za necelý rok...
Jééé, to chce člověk jednou dělat chytrýho (informovanýho) a nějakej Everett Young ho předběhne, takže jsem zas za vola :)))). No na FB píšou, že to bude paperback, což mi přijde zvláštní - to jako v pevný vazbě vyjdou jen 3 díly a 4. bude měkkýš, nebo znovu v paperbacku vydaj jenom Hostinu a pak ji vydaj pevně...nechápu...
V tom případě se mi to vůbec nelíbí, protože ty obálky (zatím teda jenom hřbety) se k původní verzi vůbec, ale vůbec nehodí... EY: Like nedám, protože jsem se rozhodla, že se mi to nelíbí a hlavně bych se prozradila a už bych nebyla tajemná jako hrad v Karpatech :)))
Komentáře
Ehm vázaná hostina bude taky na dva díly stejně jako normální? to se to nevešlo do jednoho?
EY: Like nedám, protože jsem se rozhodla, že se mi to nelíbí a hlavně bych se prozradila a už bych nebyla tajemná jako hrad v Karpatech :)))