FC NEVADA DRAGONS

1161719212270

Komentáře

• Monte: Jak bohužel? :-)
    flanker: Ano. Slyšel jsi někdy, jak hraje, ne? Přezdívá se jí "Běloruská siréna". Mně osobně se její hekání při úderech líbí víc než to Šarapovové. Nebo třeba Schiavoneové. To je naopak něco strašného. (Příšerně řvala i Selešová) U Viky mi to nevadí.
    A rozlišuju i u mužů. Třeba Andy Murray heká tak nějak divně, zženštile. Djoker aspoň heká jako chlap! Včera u nás doma například všichni fandili Andymu (protože ho trénuje Lendl a má přítelkyni Barbínu), jen já ne. (I když tentokrát nedělali moc rámus) Věřil jsem Nolemu. A věřím mu i ve finále.
  • A navíc je to slušně vychovaná holka. :-)

• "...heká jako chlap!" :o)))
  • Je na tom snad něco k smíchu? :-)
  • Nolemu vůbec... Ta jeho rodina je příšerná a on je mi nesympatický. To radši Nadalovy.
    Včera jsem taky fandil spíše Murraymu, i když to je taky magor v hecování a křičení (a hubu má dobře do čtverce) :-D
  • Djokovič řve nejlíp. Připomíná mi Tarzana. :-)
  • Ale jo, já jí slyšel. Jen mi přišlo, jestli se v tý větě neskrejvá nějakej jinotaj...
    BTW Djokovič je docela bavič:
  • Proto ho mají všichni na okruhu rádi. :-)
    Ale s Federerem je taky sranda.

Nechápu, proč mu kamarád říká Troll. :-)
  • Marcos Baghdatis

Haha Ten koment s tím Berdychem...
  • Není těch raket škoda? Pro takové příležitosti by si sebou mohl v tašce vozit pár polínek na lámání.
  • Určitě ale zkus mu to vysvětlit :-D
  • A máme tady Finále. Tak co.. Kolik tipujete hodin? Já si tipnu že budou hrát 4 hodiny 20 minut. :-D
  • Djoker bude potřebovat minimálně čtyři sety na to, aby Rafu zlomil. Ale nakonec ho zlomí.
    To nebude zápas. To bude válka. Boj muže proti muži, na život a na smrt. :-)
    Už se na to těším.
  • To je šílený jak Nadal odehrává ty míče.. Ten pohyb to raketou je jak kdyby roztáčel laso...
  • Djoukej hraje skvěle, dneska to dá. Rafa už se veze a dělá při tom pěkný ksichty :-)
  • Když už to musí být jeden z těchhle dvou, tak ať vyhraje Nadal :(
  • Taky radši Nadala :-)
  • Další hlas pro Nadala :)
  • Rafa je fajn kluk. Docela bych mu to i přál.
    Ale marná sláva, Djokovic je šampion. :-)
  • Hlasuji pro Djokoviče
  • Vamos, Novak! :-)

Já teda mezi nima favorita nemam, ale Djokovič by si to dneska zasloužil.
  • Oni ještě hrajou?
  • A ještě to nekončí :-)
  • Djokovič řve už dost zoufale...
  • Neměly by spíš hlasovat holky?
  • Pro koho hlasuješ ty? :-)
  • Musím hlasovat?
  • Můžeš taky přát nebo fandit. :-)
  • Hmm a Nadalova přítelkyně či Djokovičova? Ta Nadalová je sympatičtější :-D
  • Teď fandím Vinnetouovi, aby v pevnosti Niobara dohodl mír.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi