Amaroun: Španělova má asi hezčí postavu, ale v obličeji se mi tedy víc líbí (i mi připadá milejší) Srbova. Leč, to by bylo hrozný, kdyby byly všechny ženský stejný, ještě že si můžeme vybírat.
Já z počátku taky žádnému z nich nefandila. V podstatě nemám ráda ani jednoho z nich, byť Djokoviče nesnáším o trochu víc. Ale jak zápas probíhal, tak jsem byla víc a víc na straně Nadala. A vlastně se tomu nedá říkat ani zápas. To byla fakt bitva. A navíc taková, že ještě pár míčů před koncem se nedalo odhadnout kdo to nakonec vyhraje :)
To by mohl mít teď dobrou náladu a zlikvidovat v sáze dalšího Starka. :-) Neměl bys to přehánět, sarvene, na tom avataru máš čím dál větší kruhy pod očima.
flanker.27: Jak můžeš být tak krutý a bezohledný. A odsuzovat někoho za něco, za co sám nemůže. Přirovnávat dementy k něčemu tak hloupému jako jsou američtí fotbalisté? To si snad nezaslouží nikdo, ani ti dementi.
Velmi správně. :-) Je mi jasné, že jsi sportovně gramotná (viz tankista), a tenhle topic máš v režii ty (viz jeho název), ale nešlo o přesnou sportovní terminologii vztahující se k americkému fotbalu, ale o slovní hříčku skrývající se v tom názvu. (Zapřísahám se, že už nikdy nebudu vysvětlovat svoje vtipy :-)
Komentáře
Prošel zkouškou, zmenší se a odjede na Západ. :-)
Vamos, Nole! :-)
Djokovičova JelenaRistic
No vypadalo to fakt spíše na Nadala v posledních minutách... Djokovič se tam kácel :-D
Neměl bys to přehánět, sarvene, na tom avataru máš čím dál větší kruhy pod očima.
Safra, já to zase zaspal - ale sleduju ve svém okolí, že superbowl začíná bejt hodně módní záležitost. Něco mi říká, že za rok už neodolám.
inak, vtipný ste chalani :)