Trailer k 2. řadě Game of Thrones

Trailer se jmenuje Stín a rámuje ho Varysovo vyprávění hádanky.

Popis scén v teaseru od Montezuma3:

- Pálení sedmi. V pozadí světla Dračího kamene. (to bude jistě prolog)
- Stannis míjí Melisandru
- Kadič zlata sedí na židličce
- Varys vypráví
- Ohař
0:10
- Malíček ve stanu a kudla (Renlyho stan)
- Cat ve...

Číst celý článek zde
«134567

Komentáře

• Jelikož je mi jasný, že mě někdo předběhnete, vytvářím rovnou prostor pro odkazy na trailer a diskuzi k němu.

Tak povidejte, na co se těšíte nejvíc? Co/koho by nám měli ukázat?
  • Já bych chtěla vidět zlovlky a draky.
  • Čekám, že první trailer bude spíš o náznacích s trochou Stannise :)
  • Já si taky myslím, že tam nic nebude, ale vlčky i dráčky bych chtěla :)
  • podla teaseru to vyzera ze Stanis a Renly budu motor dvojky. mozno o tom bude aj trajler
  • Náznaky nech si strčia. O tých bol teaser. Ja chcem epiku.
  • trailer na YT: http://www.youtube.com/watch?v=rOzXsqoJhtE

Varys si to vzal celé na starost. Vypráví nám známou hádanku: "Král, kněz a obchodník". Hudebně super. Atmosféra ujde. Epický nářez nikde. Zlovlci, draci, Renly a Tyrellové také nikde. Je to zaměřeno spíše na postavy známé už z první série. Ale pěkné to je, to jo. :-)

Sansa už dostává sodu. Joff si hraje na krále. Řežba v ulicích a na hradbách (Ohař tam někoho trestá), Theon se sprchuje. Dany vládne. Spousty tajemných pohledů. A pozor, Cat vyhrožuje Malíčkovy, že mu rozpáře bundu?

Edit: Tak ne, beru zpět, Renly tam je, a někdo se před ním svléká. Že by Margaery?
  • Spíš Loras, ne? :-)
    "Thumbs up if you wanna snap Joffrey's scrawny neck every time his *&$(%*(^*#$'s face come on."
  • první záběr je co? Černovoda (imho) nebo Dračí kámen?

a jsem trochu zmatený, že je označen jako Teaser - chybka toho kdo ukládal?

jinak docela fajn, ale mel bych pár výhrad...

ta Catelyn a Malíček - WTF?
  • knedle: Ono to JE teaser. Síce konečne našľapaný, ale stále len teaser.
  • "When you call someone a fag you dont call them gay. Youre calling them a joffrey, which should be self explanatory"
    " :D
  • Takže ubožátko Sansa přece jenom bude drsně mlácená. Bože, připomněli mi, jak tu malou blonďatou svini nesnáším... Jinak atmosféra super, na Stannise si musím zvyknout a Dinklage je znova boží. Škoda, že Catelyn při tom "Tos mě teda pěkně nasral" někdo vyruší, ale co bysme bez Malíčka dělali... eh.
  • Macejko napsal(a):

knedle: Ono to JE teaser. Síce konečne našľapaný, ale stále len teaser.

jsem zklamaný, že nám lžou ;) lákali, že bude na trailer :/ (ale jo, krom divného začátku fajn)
  • knedle: Američania slovo "teaser" takmer nepoužívajú. U nich je každý 5-sekundový glimpse "trailerom".
  • Mám rád dámy s vybranou mluvou. Připomínají mi, že něžné pohlaví je třeba hýčkat.

"Dany... I wrote a poem for you.
    Roses are tits,
    Violets are tits,
    Your fashion is tits.
    Tits."

Výstižné, ne? :-)
  • Bože, připomněli mi, jak tu malou blonďatou svini nesnáším...
    Že jsem tak smělý, jaké máš vlasy?

JInak atmosféra teaser traileru je výborná.
  • minuta už snad není teaser, tohle mi přišlo výrazně trailerovité, má to téma, je to uzavřený, spousta záběrů...
  • Nějak nechápu rozdíl mezi Trailerem a Teaserem.. Zdá se mi to naprosto stejný :-D Prostě ukázka s filmu či seriálu...
  • Atmosféra toho traileru mi nepřipadá ani super ani boží.
    Spíš blbá nebo navedená. Ještě váhám.
  • A s tím já souhlasím, ten trailer mě vůbec nenadchnul, potěšil to jo. Ale nějaký wow efekt se nedostavil. Snad se jen nechtěj vystřílet brzo :-)
  • flanker.27: Tmavě rudou :P Fakt.

heavy_head: Myslím, že tvoje očekávání byla trochu moc vysoko. U mě to splnilo zhruba to, co jsem čekala.
  • svoa00: A oheň máš ráda?
  • páči sa mi to. páči sa mi, že apríl je stále bližšie. a páči sa mi, že vrátili do hry môj obľúbený obraz z prvej knihy - malý Tyrion vrhá obrovský tieň na Zimohrad.
  • Amaroun napsal(a):

Nějak nechápu rozdíl mezi Trailerem a Teaserem.. Zdá se mi to naprosto stejný :-D Prostě ukázka s filmu či seriálu...

ono se to rozlišuje docela blbě, přesná pravidla (asi) neexistují + každej označení používá dle libovůle, takže se to i plete

- trailer - nejdelší co do času, přímo ukázky z filmu/seriálu, lze z něj odhadnout i části děje
    - teaser - je krátký, respektive kratší než trailer - když nemá ani jeden záběr z filmu/seriálu je to typický znak (vzpomínáč na teaser Raven z S01?), ovšem někdy bývá zaměřen na určité téma i se záběry z díla, často také bývá poskládán z "screenshotů" či velmi krátkých záběrů

- tohle bych IMHO označil za teaser trailer (což je také jeden z používaných formátů) - minutová délka, ze začátku spíše "fotograficky", zaměřeno na téma (hádanka Varise), ale né moc informací z děje....
  • tieň - je stín Musel jsem si to hodit do překladače :-D
  • Když už je o tom řeč, IMHO je to teaser. Trailery obvykle trvaj aspoň dvě minuty. Navíc tady snad žádnej záběr netrvá dýl než dvě vteřiny.

flanker.27: Jo, mám i grif na ruční hašení svíčky. A slabost pro rubíny :D Smůla je, že Mel bych spíš zakroutila krkem, zvlášť po Tanci.
  • A mně se to líbí. Vlčci ani dráčci nebyli, ale to jsem ani nečekala (jen si to moc přála). A ta hudba!, tu bych si vydržela pouštět hodně dlouho dokola.
  • Amaroun: Styď se...
    Teaser se mi líbil. Chtěl bych samozřejmě vidět víc s delšími záběry, ale mělo to atmosféru.
    Lannisterové jsou opravdu dobře vybraní. Jen z těch krátkých záběrů je vidět, jak úžasně ten blonďáček (zapomněl jsem jméno) hraje uchylného Joffreyho. Je stejně dobrej jako Lloyd a ten byl excelentní.
  • Zajímalo by mě, jestli ten záběr Catelyn/Malíček je jen složený ze dvou samostatných scén, nebo se opravdu potkají. Tipuju to první, ale pokud ne, tak že by se potkali při vyjednávání v Renlyho táboře?
  • Souhlas s Krisou. Hudba nečekaně atmosférická.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 2. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi