Doran Martell, Varys a Ilyrio Mopatis

2»

Komentáře

• A kdože to byl, že jsem tak smělý? :?:

Mně se taky párkrát stalo, že jsem potkal někoho, u koho jsem si nebyl jistý, zdali se nejedná o rodilého Západozemce. Jednou to byl Eddard Stark tuším a jindy zase Cersei. :twisted: (Snažím se mít tuto profesionální deformaci pod kontrolou).

Jsou i tací (dobrý ser Léto, kupříkladu), kteří zovou jménem Ilyn Payne svého zubaře. :wink:

• Tak já byl zrovna dneska na rentgenu čelisti (zřejmě budu muset na chirurgii nechat si trhat moudrák) a podle toho, jak mi sestra do toho ďábelského přístroje rovnala hubu, jsem si říkal, zda se neučila u Qyburna.

• Léto wrote:
    Ohledně princezny Arianne mám ještě jednu velmi záludnou otázku na lorda Aleka. :wink:

Alek wrote:
    [ve dvanácti letech] jsem věřil otci, že pro mě chce to nejlepší a nepodtrhl jsem ho

Jak ve světle těchto slov interpretovat chování paní Arianne? :shock: :twisted:

Tohle mi uniklo, tak sorač. :-)

Uff, takhle mi vytrhávat věty, já už ani nevim, co jsem to plácal, ale asi se to jistě týkalo Sansy, že? A ještě vytvářet tkový analogie...jen upozorňuji, že to dobře dopadlo, Doran přežil a Arianne dostala za vyučenou. Kéž by to tak bylo i u Sansy, žel není. Jinak je naprosto zřejmé, že Arianne se zachovala nezodpovědně a hloupě. A já ji rozhodně nehodlám bránit. Ostatně to, že ji považuji za nejkrásnější ženu Západozemí nemá nic společnýho s její povahou či snad jejími činy. A už vůbec ji nebudu zaslepeně bránit, stavět ji na piedestal a opěvovat ji za skřípění zubů těch ostatních...prostě a jednoduše, v tomhle kurniku už snáší Sansa, není třeba do toho tahat někoho dalšího. :-) Jauvajs, tohle bude bolet, doufám, že si ten slepičí příměr nevezmou moc osobně. :-)

• To by nebyl ani Alek, kdyby v příspěvku týkající se Arianne neshodil na Sansu hned celý kurník. :lol:

Neberu si to nijak osobně, ale pro jistotu se poohlédnu po své LOPATĚ. :x :wink:

Lopata je mocná!
    :twisted:

• Dobře to dopadlo? No jo, jen Myrcella má přeseknutou spodní čelist, Arys je mrtvej, s ním nějací dva kušovníci, Temnohvězda na útěku...

• heavy_head wrote:
    A kdože to byl, že jsem tak smělý? :?:

Jaime a Joffrey - nějak byla ten týden (nebylo to ve stejný den) v mém okolí asi větší koncentrace podivných blonďatých typů :)

Pravda, tomu klučinovi chyběl do Joffa zlomyslný úšklebek, se kterým si ho představuju. Vlastně vypadal docela mile... ačkoliv to možná na úplně první pohled i Joffrey.

Ale "Jaime" mě v té tramvaji docela dostal... nebýt oblečený v černé, ale v zlatobílé, tak pochybuju o svém zdravém rozumu :lol:
  • Dandali wrote:
    Jaime a Joffrey

Osobně jsem tipoval, že se jednalo o Rorgeho a Kousače. Jak vidím, nebyl jsem daleko od pravdy. :)

Alek wrote:
    Prosím vkládat fotky jen střídmě, každá fotka zde zabírá místo obrázku v galerii.

Když vložím obrázek pomocí tagu [img], tak se zobrazí přímo v tématu, ale místo na fóru přitom nezabere, protože je uložený jinde. Ne? :?:

Povahu lidskou nelze od zevnějšku tak snadno oddělit. Abych využil příměru z jiného tématu, je to jako hodnotit krásu slov nějaké písně bez toho, abychom slyšeli její melodii. Člověk je jako průhledná nádoba, pokud z něj vychází světlo, lze to rozeznat.

Často se setkávám s dívkami, které sice mají bezchybnou pleť a vlasy a všechno ostatní, ale když se na tebe podívají, udělá se ti špatně - z jejich pohledu přímo odkapává nadřazenost, pýcha, sobeckost, pohrdání, hloupost. Pak uvidím slečnu, která nevypadá tak dokonale, ale usmívá se a v očích má laskavost. A hned mám o hodně lepší pocit, považuji ji za krásnější než tu prvou. Nicméně kdybys zadal parametry jejich tváře a jejich míry do počítačového programu, vyhodnotí ti, že hezčí je ta první. :roll: :wink:

A pozor na sera Těžkohlavého. Za Úzkým mořem mu lidé přezdívají Ilyrio Lopatis. :o

• flanker.27 wrote:
    Dobře to dopadlo? No jo, jen Myrcella má přeseknutou spodní čelist, Arys je mrtvej, s ním nějací dva kušovníci, Temnohvězda na útěku...

Jééé, to jsou mi tu puntičkáři. :-)

Quote:
    Když vložím obrázek pomocí tagu [img], tak se zobrazí přímo v tématu, ale místo na fóru přitom nezabere, protože je uložený jinde. Ne? :?:

Předpokládám, že ano. :-) Jen je nebezpečí, že když zmizí obrázek u zdroje, bude tu taky chybět.

S tvou úvahou o kráse X povaze souhlasím, u Arianne si s hodnocením povahy ještě chvíli počkám, těch pár kapitol mi zatim nestačilo. Ale třeba až se pustím do jejích souhrnů (v hostině vlastně nikoho zatim nemám), víc si to osvěžim.

Lopatis?! Ten přízrak? Skutečně TO dělá lopatou? Už teď se mi svíraj všechny údy. :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi