Vyjádření Talpressu k novému vydání Písně ledu a ohně

1141517192022

Komentáře

• Lea Stark napsal(a):

8Sin, perfektná práca. Podľa tohoto návrhu by som si knižku kúpila ihneď, doteraz som ju kupovala kvôli obsahu. Som návštevník tohto webu už rok, ale až toto ma donútilo sa zapojiť, má to šmrnc a nápad. Gratulujem a prajem využiť šancu.

Opravdu? To mě tak těší. Mám radost, že se to líbí. Obrázky jsem nyní stáhnul. Čekám až mi pošlou rozměry, podle kterých se budu řídit a pak sem pošlu případnou kopii finálního návrhu který teď přepracovávám pro ně ...
  • To tvoje je hnus, talpress to má o hodně lepší.
  • johnytopinka napsal(a):

To tvoje je hnus, talpress to má o hodně lepší.

Stačilo napsat, že se nelíbí. Žádná tvorba není humus. Myslím, že nebylo zapotřebí tak silného slova. Můj návrh byl rize textového charakteru.

Nemusíte se bát, TALPRESS nepoužije žádný z mých grafických návrhů ohledně písma. Takže můžete být klidnej ten humus si v krámě neuvidíte :D
  • 8sin: Čo je, povedal by som, rozhodne škoda.
  • Macejko napsal(a):

8sin: Čo je, povedal by som, rozhodne škoda.

Vyjádřili se, že by semnou možná zkusili v budoucnu jinou knihu. Ale o mém návrhu na "Hru o Trůny" nepadla žádná řeč, asi si to grafik, který dělá tuto novou sérii udělá sám ... nebo vymyslí úplně jiný textový motiv.

Já jsem rád, že se to někomu tady líbilo. Jak říkám, sice na grafiku papír mám, ale nevyužívám toho a spíše je grafika mým koníčkem ve volném čase. Když moje návrhy nechtějí tak možná udělám nějaké wallpapery pro fanoušky série alespoń sem.
  • nakladatel napsal(a):

No, mladý amatér je někdy mnohem lepší než postarší profesionál ;-) No a uměl byste vyexportovat ty návrhy do tiskového PDF? Jeden ukázkový můžu poslat na mail.

Není problém s tiskovým pdf
  • OBRÁZKY EDIT: nakonec je ani přepracovávat nemusím, protože o moje návrhy pro řadu ICEFIRE není zájem, takže pak jen udělám nějaký fan wallpaper pro všechny a kdo chce tak si ho bude moci stáhnout na plochu do pc
  • Možno by mohol niekto urobiť amatérske prebaly na všetky diely a dať ich na stiahnutie. Komu sa nepáčia prebaly od nakladateľa môže si vytlačiť a použiť amatérske. Asi by málokoho prekvapilo, ak by tie fanúšikovské neboli lepšia ako profesionálne.
  • FeoQ napsal(a):

Možno by mohol niekto urobiť amatérske prebaly na všetky diely a dať ich na stiahnutie. Komu sa nepáčia prebaly od nakladateľa môže si vytlačiť a použiť amatérske. Asi by málokoho prekvapilo, ak by tie fanúšikovské neboli lepšia ako profesionálne.

Super nápad. Možná to udělám ... to mě vůbec nenapadlo ...
  • A to pozadí, co jsi použil je taky z tvoji dílny? Důležité je, jakou licenci použili autoři těch obrázků.
  • paul-cz napsal(a):

A to pozadí, co jsi použil je taky z tvoji dílny? Důležité je, jakou licenci použil autor obrázku.

Pozadí moje není protože jsem dělal návrh jen na textový font pro obálku. Rychle jsem hledal něco aby to jen tak nestálo na čistém pozdí. Ale jak nyní budu dělat všechny přebaly pro fanoušky, tak použiju své pozadí ..

Je to fajn nápad, komu by se můj obal líbil, tak si ho může stáhnout :)

Takhle se může zapojit opravdu každý fanoušek kdo si s grafikou hraje. Dáme tam logo tohoto webu a budeme mít vlastní fan obálky.
  • Mě by hodně zajímalo v jakém časovém horizontu přibližně tu novou brožovanou verzi hodlají vydávat a hlavně jestli tam konečně budou opravené ty chyby jak slibovali už do verze v pevných vazbách.

A taky jak se tohle vydání dopadne, když se nedohodnou s Američany a Tanec s draky vyjde jen jednosvazkový v pevné vazbě.
  • To by mě taky zajímalo, protože koupit si novou verzi a pak u dalších dílů (dají-li Staří bohové, Sedm, R´hllor, Velký JIný apod., že se jich i dočkáme) by vydavatel opět změnil obálku, to by mě asi trochu nakrklo.
  • Na FB píšou, že květen-červen, měl by být i nový překlad.
  • 8Sin napsal(a):

Pošli do soukromky nebo na email ty tvoje fan arty, rád bych se podíval. Jinak pracuji s CS5.5 Collection.

Aha, CS5. Ten umí asi lepší styly. Já dělám pořád v CS3 :D
    Alek napsal(a):

Pošli to sem ;-) A jestli to máš někde pohromadě, pošli mi to na mail nebo někam nasdílej ke stažení. Rád z toho udělám nějakou galerii, aby to nezapadlo v diskuzích.

Měl jsem na mysli ty moje nový wallpapery. Odkazy na ně jsou na poslední stránce v topicu Fanouškovská tvorba
  • Montezuma3: To jo, ale už by to tam chtělo nějaky novy. Tyhle na ploše už mám příliš okoukany. :D
  • Montezuma3 napsal(a):

Aha, CS5. Ten umí asi lepší styly. Já dělám pořád v CS3 :D

Tohle se dá udělat v CS3 je to opráci s vrstvami s tím nemá verze Photoshop moc co společného. Díval jsem se na tvou práci tady na foru. Opravdu moc hezký. Ale to víš jistě sám moc dobře. Profi

• ZoiD napsal(a):

Montezuma3: To jo, ale už by to tam chtělo nějaky novy. Tyhle na ploše už mám příliš okoukany. :D

Nojo, Neměl jsem na to teď moc čas. Mám hotové ještě dva další, ale chtěl jsem je sem dát, až jich budu mít víc po hromadě ;-)
  • Montezuma: Kašli na to, nahoď :)
  • Teda nemůžu říct, že by nové obálky knih nebylo hezký, ale proč zase začínají s něčím novým už v rozjetým vlaku? To má mít každý díl serie jené zpracování? No to to bude vypadat... Nic mě nedokáže naštvat víc, než když si pořídám několik knih ze serie a oni bud udělají jiné vydání následujících dílů, nebo celé cerie (ano, měl bych aspon možnost celou serii ucelit, ale kdo na to má brát? několik vydání od knih za 500,- + nepotřebuju a ani na to nemám).
  • No já to právě hodlám řešit až po tom, co to Martin dopíše, na moje penízky si jenom tak nepřijde. Tak za deset let si o ságu napíšu Ježíškovi :P
  • svoa00: Tak, tak. Podpora autora je fajn, ale kdo by pak podporoval můj trávící systém :)))
  • Já mám Hru v dvojsvazkové verzi a zbytek si koupim ve vázané. Jinak novou hru už si kupovat nebudu jsem s tou dvousvazkovou spokojený a kupovat si novou mi přijde zbytečné. A že se nehodí do knihovny... Ale ano hodí jen je maličko Jiná :)
  • A kde to teda čtete? =) E-booky? Já sem si pořídil novou jednosvazkovou verzi s pevným přebalem, ale když začínají dělat nové vydání, tak doufám, že ty jednosvazkový dovydávaj. To bych se asi fakt nas***-štval.
  • Maliky: Jednosvazkové pevné dovydají (teda aspoň zatím hotový 5. díl). To, co se možná změní je brožováná dvousvazková verze (původní stará)
  • prosim vas ako je to s tou Hostinou??? mala vyjst 31.1.2012 a nikde nic a zrazu uz 31.5??? aj som si ju uz predobjednal ale nikde nieje nic jasne napisane a to ma stve :(
  • Chimena napsal(a):

prosim vas ako je to s tou Hostinou??? mala vyjst 31.1.2012 a nikde nic a zrazu uz 31.5??? aj som si ju uz predobjednal ale nikde nieje nic jasne napisane a to ma stve :(

:D:D no sám talpress neví kdy jí stihne vydat, ale ještě si minimálně 3 měsíce počkáš, to je jisté, ale hlavně, že máš předobjednáno:D:D
    toto nepochopím, když talpress nevydal žádnou oficiální zprávu, kromě té že to nejdřív výjde na jaře, jak si mohl(a) uvěřit nějakému obchodu že to výjde na konci ledna??:D
  • neviete nahodou kedy by mal vyjst Tanec s draky?? Vravelo sa ze zaciatkom jari, ale ked hostinu vydaju az niekedy v lete, posunuli aj vydanie tanca na neskor??
  • Hostina i Tanec mají dle Talpressu stále termín jaro 2012, nevěřte e-shopům. Konkrétně Hostina duben-květen, Tanec květen-červen.
  • tak jún už nie je jar :), myslel som, že to skúsia okolo druhej série tv,

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PřekladyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi