Trailer k 2. řadě Game of Thrones

12346

Komentáře

• Ten Ohařov súboj už riešili na Westeros.org. Je to vra) turnajový súboj na Joffreyho dni mena. Nahrávajú tomu tí nečinní diváci.
    A tie oblaky ma tiež mätú :)
  • Inak - v tých rýchlych strihoch je aj záber na nahú Mel vo vrcholnej rozkoši. Takže ona s tým Stannisom asi naozaj špásuje ;)
  • Krisa: ohledně těch hřibů mě napadlo: Jon právě zjistil, jakou že zbraň to Mance hledal v Mrazoklech :)
  • Krisa: ohledně těch hřibů mě napadlo: Jon právě zjistil, jakou že zbraň to Mance hledal v Mrazoklech :)
  • Macejko: to je Mel? nepsal někdo zpočátku že to Margaery?
  • Poku vím tak 0:04 Stannis, 0:05 Melisnadrre of Ashai, 0:24 Davos a Cressen (který má umřít už v prologu tak co tam sakra dělá?!), 0:26 Arya :) , 0:28 Rob, 0:09 Jaime, 0:49 Neposkvrnění, 0:56 Renly a ? Margaery ?, 0:56 Theon ? , 0:57 Brienne.
  • Vážně doufám že Mel a Stannise neukážou protože to by uplně rozbilo Stannisovu knižní podobu, jak řekl Cressen v Prologu: "Svoji manželskou povinnost vykonal jednou či dvakrát do roka ale žádnou radost mu to nepřineslo."

A co se týče melisnadry tak vybrali dobře. A samožřejmě už se těším na Liama Cunninghama.
  • EY: Sakra, ale ona to je Mel, má na krku rubín ;)
  • Néééééééééé proč? proč? Ty maniaci to všechno zničili! Jinak u Renlyho to byla vážně Margaery? protože v knížce je rozhovor Renly Stannis:
    Renly: Do mého lože přišla jako pana
    Stannis: A z tvého lože také jako pana odejde.
  • Everett Young: To, že se před Renlym Margaery svlékne, ještě neznamená, že od něj odejde jako nepanna...
  • tá akože orgazmická scéna s Mel, môže byť zrodenie tieňu...
  • jj jak píše sarven, na 99,9% je to ten "porod"
  • Taky si to myslím.
  • sarven: Přesně tak, uvidím.

Add Margaery... tak třeba se Renly přemoh, i když žádný velký potěšení z toho neměl :D
  • A ta scéna v 0:55 mi přijde pro turnaj nesmyslná. Proč by probůh bojovali na hradbách? A druhá věc co mě tam mate je, že ten rytíř se psy na štítu (imho to fakt není Ohař) drží zbraň v levé ruce. Navíc je to sekyra nebo nějaký palcát.
  • No bohužel s koníky se všechno prodražuje a zesložiťuje, takže skutečný turnaj asi nebude :-(
  • Alek napsal(a):

No bohužel s koníky se všechno prodražuje a zesložiťuje, takže skutečný turnaj asi nebude :-(

ono se toho musí oželet daleko více, sám jsem zvědav na černovodu, ta by byla drasticky nákladná i na hollywodský trhák..bohužel a zároveň bohudík, jak řekli tvůrci, seriál není o fantasy, ale o postavách (myslím, že tak nějak by zněl překlad)
  • Alek napsal(a):

No bohužel s koníky se všechno prodražuje a zesložiťuje, takže skutečný turnaj asi nebude :-(

Buď jak buď. Ale proč na hradbách? Nedává to smysl.
  • Všimli jste si ja v seriálu co se odehravá na severu(u zdi nebo nad zdí) je v zasněžené krajině ikdyž ještě není zima. Narozdíl od seriálu kde větší množství sněhu napadlo až na "pěsti prvních lidí" těsně před útokem Jiných
  • Je to Ohař. Má na hlavně tu svoji psí přilbu. Hádám, že je to nějaký souboj pro pobavení Joffa. Okolo stojí lidé, popíjejí a baví se. A proč na hradbách? Mno protože když poražený spadne dolů. Rozplácne se a to je přeci větší zábava. ;-)

Udělám takový malí skalpel teaseru bez obrázků:
    - Pálení sedmi. V pozadí světla Dračího kamene. (to bude jistě prolog)
    - Stannis míjí Melisandru
    - Kadič zlata sedí na židličce
    - Varys vypráví
    - Ohař
    0:10
    - Malíček ve stanu a kudla (Renlyho stan)
    - Cat ve stanu s kudlou (Renlyho stan - zelené stěny, žlutý pruh a světle zelená střecha - Baratheon Tyrell) Takže Cat a Malíček se spolu střetnou u Renlyho. Malíček asi vyrazil vyjednávat spojenectví s Tyrelly trochu dříve.
    - Jon a tornáda
    - Dany a její chudý khalasar ztracen v poušti
    - Joff na trůnu
    0:20
    - Sansa dostává čočku (od člena královské gardy)
    - Cersei (a nějaká klec nebo co)
    - Stannis si jde pro svůj světelný meč
    - Davos, Mistr Cressen a Selyse Florent nebo jen nějaká ženská.
    - Arya a jehla
    - Robb v dešti a na koni
    - Jaime v kleci (přemýšlí o cti a plní vědro výkaly)
    0:30
    - opět Varys a jeho hádanka
    - Tyrion a jeho šibalský usměv (asi právě vyhrál zlatého bludišťáka)
    - Robb a pole mrtvých Lannisterů
    - Joff s kuší (tu korunu má na hlavě asi přilepenou)
    0:40
    - Sansa na dně (vytírají s ní tu špinavou podlahu)
    - Tyrion a Cersei
    - Cersei v rozzuřeném davu
    - Brána a uvítací výbor Quartu
    0:50
    - Dany a slova jejího rodu
    - Dotrak v poušti. (asi ten, kterého poslala Dany na průzkum)
    - Bratři v přísaze se táhnou severem (stejná kompozice jako khalasar na začátku druhé epizody)
    - Tywin uprostřed nějaké ruiny (Harrenov)
    - Zlaté pláště tahají za vlasy tu děvku s Robertovým bastardem (viděna již v první řadě)
    - Arya
    - Lannisteři a nějací vojáci (možná Černovoda)
    - Ohař někoho drtí a shazuje z hradeb (pro srandu králíkům)
    - Margaery a striptýz pro Renlyho (v pozadí stejný stan jako ten v záběru s Cat, Renlyho stan)
    - Theon a požehnání od kněze (asi od Aerona)
    - Brienne dává pořádnou ránu (nějakému vojákovi, opět Renlyho stan)
    - Melisandra, asi rodí stín (nahá?)
    - Renlyho pranice, výběr nového člena duhové gardy (tipoval bych to na Lorase a Brienne, ale Lorasovo brnění z pobočníkova turnaje na sobě nemá ani jeden z nich)
    - Yoren útočí na Lanisterského vojáka
    1:00
    - Tyrion a Varys
  • Tak Margaery (nebo někdo) svlečená před Renlym je tam stoprocentně, přelom 55. a 56. vteřiny.
  • wau, do toho teaseru se vlezlo fakt hodně, spoustu jsem toho nepostřehla :) montezuma, dík, přesně tenhle zářez skalpelem jsem potřebovala ;)
    (Tyrion těch bludišťáků ve střetu posbírá hodně :))
  • Nechápu co tam malíček vyjednáva jít přemlouvat Tyrely ať se Margery vysere na Renlyho a vezme si Joffa dokud ještě žije Renly to mi přijde jako zatím největší blbost
  • Drago napsal(a):

Nechápu co tam malíček vyjednáva jít přemlouvat Tyrely ať se Margery vysere na Renlyho a vezme si Joffa dokud ještě žije Renly to mi přijde jako zatím největší blbost

Nemusí přemlouvat Margaery, potažmo Tyrelly. Zatím může vyjednávat o příměří s Renlym. Nebo taky hrát na obě strany.
  • tak,tak, Lord Petyr nekope za Lannistery.
  • Tak tak lord Petyr je zásadně jen na straně lorda Petyra...
  • Čím častěji se na ten teaser dívám, tím intenzivněji nabývám na jistotě, že se jedná doposavad o můj nejsilnější zážitek z celého seriálu...
  • Tak se mi zdá že kvůli ACTA se už na seriál nepodíváme :(

EDIT: Ale podíváme a ne že ne! 1. sérii mám v normální kvalitě ale zdá se mi že druhou si stáhnu v 720p.
  • Vždyť ACTA ani neplatí a v současné podobě ani platit nebude...

Hudba k videu je fajn, jako teaser to celkově působí dobře.
  • Everett Young: Já bych to neviděla tak černě, tenhle humbuk za chvíli přejde a všechno bude zase při starém.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • 2. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi