Trailer k 2. řadě Game of Thrones

123457»

Komentáře

• To doufám. Hlavně aby mi nezavřeli uloz.to já vím jak všichni opovrhujou ščeským dabingem však já taky ale někdy prostě nemám náladu na čtení titulků a věci s CZ dabingem nejdou jinde moc dobře sehnat :( JInak co myslíte vyplatí se s02 stahovat v 720p? a jaký je vlatně rozdíl mezi obyčejnou 720p verzí a web-dll verzí?
  • Zjednodušeně řečeno, rozdíl je v rozlišení obrazu. A jestli se to vyplatí nebo ne, to záleží na čem si to pouštíš (tj. velikost a rozlišení tvého monitoru / TV).
  • Velikost obrovská :) (jedná se o 4:3 monitor z 90. let minulého století který má sice dobrou úhlopříčku ale jinak obraz už bohužel nic moc) a rozlišení 1080x768
  • To moc smysl nemá, zvlášť když máš nastavené takové rozlišení. Na druhou stranu, já jsem si stahoval první serii v HD a pouštěl na svém notebooku (14", rozlišení 1366x768).

ACTA nemá s událostmi poslední doby (okolo megauploadu a dalších file hosting serveru) příliš společného.
  • paul-cz: Nemá, ale myslím si, že až utichne humbuk kolem megauploadu apod., (postupně) utichne i u ACTA - nebo naopak.
  • Hlavně aby neuzákonili, že stahovaní bude v ČR trestné. Prozatím to vypadá, že OSA je spokojena s "výpalným", a tak nebude tlačit na pilu.
  • Hmmm, tak trailer na 2.sérii nám trhá rekordy:

Game of Thrones‘ “Shadow” trailer, released on Sunday night, has broken HBO’s records for online viewing. EW reports that that the trailer has been viewed “3.5 million times on YouTube, a record for any piece of online HBO promotional content in such a brief period of time.” At the moment, the Shadows trailer’s view count is well over 3.65 million on Youtube.
  • Ben Nevis: To by mě nezavřeli, ale rovnou zastřelili :D
  • Krisa: jo s tím, že ten humbuk utichne souhlasím -- kolem megauploadu už utichá, ale ACTA je mnohem radikálnější a je třeba ji řešit.
  • paul-cz: Jo, s tím souhlasím, A myslím si, že nakonec neprojde, páč ji nepodepíšou všechny státy EU. Celkem v to i doufám. A už jsme zase totálně off topic :)))
  • Tohle už tu bylo?
    Game Of Thrones: Season 2 "Cold Winds" Teaser.

• myslíš v tejto diskusii? alebo na tomto fóre? alebo celkovo?
  • Stačí mi jo nebo ne. :-)
  • Da, si, oui und jawohl.
  • Stačila mi i cholera jasna. :-)
    Opakování budiž matkou moudrosti.
  • heavy_head napsal(a):

Stačí mi jo nebo ne. :-)

neviem, áno, určite.
  • Říká se "tak asi určitě".
  • pozor, to boli tri odpovede, na tri otázky. ty máš asi na mysli "rozhodné možno" a podobné skvosty :)

jeden z predošlých šéfov v mojej práci - brazílčan - bol povestný, že keď sa ho opýtali na názor, že či je to ok - ako kreatívneho riaditeľa - tak odvetil: Mejby, ... but i dont know....
  • "tak asi určitě" je přece univerzální odpověď na jakékoliv otázky v jakémkoliv množství!

Brazilec taky dobrý, to si zapamatuju pro svého šéfa :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • 2. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi