EY: to je snad poprvé, co s tebou do posledního písmene souhlasím :) Amaroun: To sem tady jedinej, podle kterýho je nejlepší řada Chucka 3.? Ale pak to vážně šlo do kitek.. I když teď po konci 5. si řikám, že bych ještě pár dílů snes. Ale co už. Alespoň to skončilo, jak to mělo skončit a nebylo předčasně ukončeny mezi sériema. Jinak Reapera určitě skus. 1. řada výborné., 2. velice dobrá. Jen škoda, že nedostal nějakou třetí závěrečnou. Ještě zajímavej projekt byla nová Bionic Woman, ale tam to totálně zabil jejich hudební skladatel. Ale i tak mohli aspoň dojet řadu a nedat tomu cancel v její polovině.
ZoiD: Ale jo třetí taky částečně ušla... Ale tak od 14 dílu to pak bylo do konce pátý série překombinovaný. Pro mně je to tak že vsadili na špatnou kartu - já bych radši více civilního prostředí. Chuckova matka nemusela být agentem. Příběh nikdy moc negradoval - což mně taky moc neuspokojovalo. A jak se Morgan aktivně zapojoval do akcí tak i ta malá špetka uvěřitelnosti se vytratila.
Hele pětku jsem proklikal dost rychle, ale poslední díl mne docela dostal.. Čekal jsem nějaký mega happyend
Tak tyhle reality show lidí, co nic neumí, zas nemůžu já. Mám tendenci prožívat stud za ostatní lidi, tak to nevydržím - to je jak hvězdná pěchota v Superstar nebo televizní noviny novy a primy - nic proti tomu nemám, ale nevydržím to a musím přepnout.
Kdysi, v seriálovém dávnověku, jsme se ségrou děsně žraly Helenu a její chlapce a Školu zlomených srdcí (Beverly Hills po australsku :-) Jo a Sully z Dr. Quinnové visí ségre ve skříni doteď.
Alek: Ale Hvězdná pěchota je něco jinýho, než např. Šéfka. V pěveckých soutěžích se posmívaj lidem, kteří jsou evidentně mentálně slabší (nechci říci zaostalí) - expertem je na to Leoš Mareš. Oproti tomu v Šéfce byli lidi poměrně ("normálně, průměrně") inteligentní. Těm se klidně smát budu, ale že LM si dělá srandu např. z kluků, kteří chodí na Speciální školu (dříve zvláštní), je příšerný. brbr: Plakát Sullyho chci taky :D
Ve hvězdné pěchotě jsou lidé, kteří nemají dostatek soudnosti a ztrapní se sami. V Prostřenu (a podobných pořadech) ztrapní aktéry televizní štáb - třeba vhodným střihem, poukazováním na chyby. Když už nic nemají, tak zaberou pavučiny ve starém baráku. Slepice vyšilují z vlasu v jídle. Mě by tam nedostali ani za milion.
Reality show jakéhokoliv druhu nedokážu sledovat a v podstatě je nenávidím. Obvykle u toho začnu sprostě nadávat. Dodnes prostě nechápu proč to někdo dobrovolně sleduje.
Tak z relity show sem kdysi sledoval první řadu Superstár a první řadu Vyvolených. Tenkrát to bylo něco novýho, tak proč to nezkusit... Každopádně mě to na celej život stačilo. Kde jsou ty časy, kdy v televizi běžely takovy perly jako Hry bez hranic a původní Pevnost Boyard... I když Pevnost teď prej běží na Coolu, ale bez otce Furata... Kdyby běžela ta původní tuším francouzská, tak bych po letech možná opět navštívil televizní přijímač, místo abych se mu snažil co nejvíce vyhýbat :)
Já reality show miluju, ale Vyvolení a Big Brother mě nikdy nebavil. Nechápu, proč bych se měla dívat na lidi, kteří jsou zavření v baráku a to je všechno. V Prostřenu se vaří, v Šéfce se plní úkoly, Farmář hledá ženu se snaží najít ženu, v ANTM jsou úžasné fotky...reality show mají mít nějaký cíl, což VV ani BB neměli, pro mě nuda.
Co říkáte na Alcatraz? Viděla jsem dva první díly a připadalo mi to dobře zpracované. Akorát se bojím, že to dopadne jak v Lostu - plno záhad a nic se nevyřeší.
Ne, ne. Já se pravidelně dívám a teď už se začíná rozjíždět i hlavní dějová linie. Jinak souhlasím seriál se mi líbí a rozhodně budu koukat dál. Jinak co říkáš na záporáka 2. dílu, Ernesta "V plotě je 47 planěk" Cobba?
Everett: Je to psychouš :-) 47 je oblíbené seriálové číslo u J.J. Abramse. Možná i ve Star Treku užho měli. Akorát nevím, jestli měl Cobb za úkol někoho odstřelit (jako záporák pilotu) nebo jenom střílel tu svoji sestru.
Poslední díl OUAT byl (pro mě) asi úplně nejlepší ze všech (váhám mezi tímto a sedmičkou - The Heart Is a Lonely Hunter). Robert Carlyle je fakt frajer.
Komentáře
Amaroun: To sem tady jedinej, podle kterýho je nejlepší řada Chucka 3.? Ale pak to vážně šlo do kitek.. I když teď po konci 5. si řikám, že bych ještě pár dílů snes. Ale co už. Alespoň to skončilo, jak to mělo skončit a nebylo předčasně ukončeny mezi sériema.
Jinak Reapera určitě skus. 1. řada výborné., 2. velice dobrá. Jen škoda, že nedostal nějakou třetí závěrečnou.
Ještě zajímavej projekt byla nová Bionic Woman, ale tam to totálně zabil jejich hudební skladatel. Ale i tak mohli aspoň dojet řadu a nedat tomu cancel v její polovině.
Hele pětku jsem proklikal dost rychle, ale poslední díl mne docela dostal.. Čekal jsem nějaký mega happyend
Jo a Sully z Dr. Quinnové visí ségre ve skříni doteď.
brbr: Plakát Sullyho chci taky :D
Mě by tam nedostali ani za milion.