AGOT hraní v Praze

1141517192023

Komentáře

• Ok, takze sobota nejak rozumne. Na sobotni vecer mam plany. Takze v 12 v Outpostu? Myslim, ze oteviraji ve 12h. Jinak mne napadaji jeste dve mista - Daruma na Karlaku a Dobra Trafika na ujezde.
  • OK, sobota, pokud nás tedy bude dost.

OUtpost se v únoru, jak čtu, stěhuje, ale o víkendu by měl mít otevřeno. Ale pokud preferujete lokál s občerstvením, nebráním se.
  • Honza, kamarad, rikal, ze prijde taky. Takze jsme urcite 4.
  • Btw. ma Zapper druhou edici? Vecer mne cekaji tanecni. rano fitko a prace a velkou krabici v batohu bych si rad odpustil. Ale ja ji snad kvuli vam i vezmu:)
  • No pokud máte někdo druhou edici, tak bych se přimlouval :-)
  • Alek: No, protoze tuhle zpravu pisu na tvych strankach, tak ja ji vezmu:-)
  • Nemám 2. edíciu, plánujem zakúpiť, ale zatiaľ som si na to nenašiel čas :)
  • Já jsem teď týden pryč, takže v sobotu nemůžu.
  • Tak je to skvele. Hraje skoro klasicka stafaz. Ja ,Zapper, Alek, Klara, Honza. A mozna se prida ten Francouzky matematik Poisson :) Jeste nenapsala. Takze je cas dat si misto. V nabidce jsou dve: Ujezd a Dobra Trafika, nebo Daruma na Karlaku.
    Beru sebou druhou edici a budu spolehat na zappera ,ktery si precetl pravidla:)
    A uz se tesim:) Long live Lannisters!
  • Daruma zmenila oteviraci dobu. Takze se sejdeme na Ujezde v dobre trafice. Kdo by nevedel ,tak si muzeme dat sraz v oc andel ve vestibulu.
  • Zapper si neprečítal pravidlá, ale jedným okom to prebehne za 10 minút :). Btw, je mi absolútne jedno, kde budeme hrať.
  • Super, těším se. V kolik tedy? 12? 13?
  • Přebehnutí okem za 10 minut asi nebude úplně dobře fungovat, některé změny jsou celkem nenápadné (zabití všech jednotek nekončí automaticky bitvu, rodové karty se vyhodnocují v pořadí trůnu a ne Fiefdoms, atd.). Doporučuju proletět http://boardgamegeek.com/thread/730585/a-game-of-thrones-2-0-review-4-players-and-differ a http://boardgamegeek.com/thread/752416/official-responses-from-ffg . Taky doporučuju počítat s tím, že Greyjoy má nechutně silné rodové karty (Balon je jako v 1. edici, ale má sílu 2, a nejen to), i když mě rodové karty v 2. edici přijdou tak nějak obecně přehnané :(. V neposlední řadě, jestli vás nebude hrát plný počet 6 hráčů, tak místo dávání neutrálních tokenů na území nehrajících rodů je lepší je rovnou zablokovat, jinak se Baratheon po nich projde s jedním dobývacím strojem a je po hře.
  • Ok. Nikdo nema preference ohledne hodiny, tak dame 12:10 ve vestibulu v OC Andel. Pak sednem na Tram a pojedeme asi 4 stanice. Ale kdo netrefi do Trafiky, navrhju jet tam spolecne. Pokud nekdo vi, kde trafika je, tak muze ve 12:30 prijit rovnou do Dobry Trafiky na Ujezde.
    Diky Lubosi. Juknu na to (vic nez na 10min). Mas to koukam dobre zmaknuty. Tak doufam, ze se pristi tyden sejdeme i s tebou.
  • Tak a mame na zitrek na 12:30 reservovany velky stul. Uz jsem tam AGOT hral a v klidu se tam vejdem.
  • Nemôžeme to posunúť o hoďku? :P
  • zapper: Muzeme, ale ja s nemalou pravdepodobnosti budu v 18h odchazet tancit:)
  • zappere: stejne jdes rano jenom do fitka a jsi linej vstavat:)
  • Tyrell ma tiež veľmi silné karty. Celkovo je fajn vyvážiť ich náhodou z tiding cards
  • Aqwarty: Trafil si klinček po hlavičke :P, len dneska idem večer von a keď dôjdem o 4tej ráno, tak sa o 8mej neprinútim vstať do fitka :D
  • Pokud nikomu nevadi Zapperem navrhovane posunuti na 13:30, tak se sejdeme v 13:30 rovnou v Dobre Trafice. Zastavka Helichova, tram 12 nebo 20 z Andela. Ja budu jiz uvnitr, protoze jsem reservoval stul driv, nez se Zapper rozmyslel ,v kolik bude vstavat:)
  • aspon vysvetlim pravidla zacatecnikum:)
  • Ty jseš na něj nějakej hodnej. Já bych řekla, že si chlapeček dost vymejšlí a jen ať pěkně přijde ve 12:30. :) Ale jestli to nikomu jinak nevadí, tak ať je po jeho, no.
  • Tak já dorazim někdy mezi Aqwartym a Zapperem :-)
  • Ok, najneskôr 13:30 som tam.
  • To vstávaníe bolííííí...
  • To vstávaníe bolííííí...
  • Zappere: Mas mou plnou podporu:)
  • Tak jak ste dneska hrali? Hráli ste v 5? Zajímá mě jak vyřešit hru v 5 aby to bylo co nejvíc vyvážený...
    Myslim si že hra je ve 4 nebo v 5 podle pravidel celkem nevyvážená, většinou si pravidla upravujem. Ve 4 uzavřeme jih (jako ve hře 3 hráčů). A dneska sme hráli v 5 a hráli sme bez Greyjoye (Seagard sme brali jako malý hrad bez korunky a sudu; Sunset Sea a Ironmans Bay bylo jedno moře) a myslim, že to docela šlo. Jen měl Lannister moc prostoru.
  • Hrali sme v 5tich a juh bol uzavretý. Celkom zaujímavé zmeny v pravidlách, keďže toto bola moja prvá hra s novou edíciou, ale Greyjoy má podľa mňa nechutne silné karty rodu.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi